Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 613
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от нас. Hug
Първо,честита нова година.Много здраве и късмет през новата година.
botzi,tinka81  много хубави снимки. Peace
На нас ни избиха вече всички зъби.Последният кътник изби вчера,надявам се вече да се спи спокойно.
Иначе Коледа и нова година изкарахме супер.Не знам как е при вас,но Преси не иска да се прибира в къщи,само вика "няг"(превод-сняг)и иска да стои на вън.Как е при вас,радват ли се децата на снега?
Еми това е за сега,желая ви лека и спокойна вечер. Heart Eyes

# 271
Ха-ха, Ели, май масово децата ги е страх от Дядо Коледа Mr. Green

За нововъденията с две думи това, което ни касае - на 4 февруари по интернет се подават молби за детски градини и ОДЗ-та. Тъй като нашите дечица няма да имат навършени 3 години през 2008, имат право да кандидатстват само за ОДЗ, където ще бъдат съответно в яслена група. За обикновени ясли се кандидатства по стария начин с висене на опашки и често децата влизат по усмотрение на директорката, както в случая днес -  понеже Дани ако влезе септември ще бъде изписан през юни, директорката ми казва, че няма да го вземат, защото ще седи само няколко месеца. Confused
              Едни и същи отговори явно дават навсякъде , за София говоря #Cussing outДиректорката на ЦДГ която ме интересува , каза да подам все пак, независимо от предположението ,че еликтронната система ще ни изхвърли от класацията за градински групи.Единствената възможност която остава е да ни приемат в ОДЗ , да започне в яслена група и крещящо до се набива на очи колко сме големи  и да ни преместят в 1-ва група  по-късно /след няколко месеца /в градинска група на същото ОДЗ. Следразговор с директорката при който системата няма да се меси вече.Отделен въпрос, че тези ОДЗ-та са ми толкова далече ,че..............,а живеем срещу, направо ВЪВ   ЦДГ ,нооооооооо.който не мисли кой месец прави секс, явно трябва да е сега , че да се роди детето през септември , когато е великото начало на всички учебни години. Joy

# 272
Защото имам чувството че колкото и да са големи сливиците, не може вечно да са червени, подути и като на вълни, голямо обяснение. Явно нещо бъркаме с лечението.
Тинка, нищо не бъркате в лечението. Маги също беше с големи сливици, постоянно с червено гърло, високи Т над 40 С и все правеше гнойни ангини. Започна да боледува от 11мес и миналият месец вече ги оперираха. Сега е на 5год. Просто вече в чудо се видях с нейните болести. Дано сме взели правилното решение.  Но от сливиците започна да прави и отити. Както помагат сливиците, така и са вредни много, ако са болни. Хубаво сте решили да се консултирате с УНГ. Успех, Тинка Hug

Момичета, толкова ми е напрегнато. Търся си нова работа, защото старата не ме устройва. Работното време е от 9.30.19.30ч и заплатата е доста мижава. Нямам много време, затова незнам какво да правя. Стефко все още не е тръгнал на ясла. Ще го вземет през април, а ако през това време намеря подходяща работа. Знам, че първите месеци се води за по няколко часа. Значи, трябва да съм свободна, за да го водя. Ако не намеря подходяща работа, за съжаление ще трябва да се върна на старото място. Регистрирала съм се в две агенции за подбор на кадри. Досега никой не ми се е обадил и започнах да си мисля, дали мога да разчитам на тях.
Имам едно питане към вас, ако сте запознати. Имам отпуска за времето, в което съм била в майчинство - това са около 40 дни. Мога ли след като Стефко навърши 2год. да си пусна отпуска и дали е възможно шефа да ми откаже да ми плати отпуската newsm78
Той е голям циция и незнам как ще се разправям с него Sad

# 273
Имам едно питане към вас, ако сте запознати. Имам отпуска за времето, в което съм била в майчинство - това са около 40 дни. Мога ли след като Стефко навърши 2год. да си пусна отпуска и дали е възможно шефа да ми откаже да ми плати отпуската newsm78
Той е голям циция и незнам как ще се разправям с него Sad
Аз ще си ползвам моята-имам около 100 дни. Шефката ми разреши, но тя е готина  Peace Ще се върна на рабора чак септември.

# 274
Здравейте момичета   bouquet,
Тинка, Атракция  Hug Hug Hug
изписаха ни антибиотик ЦЕК и капки за нос /правени/, имаме силно зачервено гърло и развиваме ангина, до 24ч вече овладяхме температурата/варираше м/у 37,8 - 38,5/Боби спа при нас, ако може да се каже спане, това не се е случвало от когато беше болен преди полвин година,сега е по добре играе си,смее се,дано се оправим бързо Praynig,
Тинка и при вас доста неприятни случки, как си днес, вземай мерки Rolling Eyes, снимките са  newsm10 smile3521
И Атракция как е положението при теб?
Данида bowuu, и Боби много се радва на снега и ние покрай него като малки деца,тук много рядко имаме Crossing Arms,той му вика нег/сняг/,
къде се губите мацки, newsm12 пишете!!
спокоен ден

# 275
Ох ,Черешка и аз съм на твоя хал,желая ти успех като със стария работодател и скоро да си намериш добре платена и устройваща работа Hug,

# 276
Поздрави на всички знайни и незнайни!
Жива съм! Laughing Ако ви кажа каква съм шматка, бях забравила паролата си, но с 300 зора я открих.
Чета че има много болни,хммм, лошо, вземайте мерки за бързо оздравяване!
Ние в къщи всички сме добре, за сега няма болни. Ангелаки расте не с дни, а с часове - вече е 15 кг. , голям пакостлия е, всичко в къще е завързано, а което не е той го е ремонтирал и подобрил.
Браво на мамите които чакат следващобебче, ей, много сте смели!!!БРАВО НА ВАС!  bouquet
Аз от понеделник тръгвам за малко на работа, за един месец само, но започнах да мисля вече за детската ясла, искам да го дам от септемрви. Слушах нещо за записването по новините, но там веднъж кажат детски ясли, веднъж кажат детски градини, нищо не разбрах.  newsm78Някои може ли да ме светне (с нещо по главата)  bash
Хайде, поздрави на всички и до следващото ми включване, дано да не е пак след една година  Grinning

# 277
Здравейте на всички  Hug
Май само при нас няма грам сняг  Sad Ужас, а аз така обичам сняг, ама пусто тук никоа няма сняг - чак ми е едно странно като гледам по телевизията, че цяла България е снежна, а тук - едно голямо нищо  Confused Само студ и вятър  Confused

За късметчетата от баницата - на мен ми се падна учение (като всяка година) - аман вече  Crazy и печалба от тотото (а дано  Laughing); на Миташки му се падна щастие и щастлив брак  Mr. Green

# 278
  • София
здравейте и от нас!

tinka81 - честито ви зъбче! Дано и другите пробият бързо и безболезнено.
Явно на Рая й пробиват последният ред кътници, защото си завира половината ръка в устата.

botzi , Atrakcia, tinka81 - желая ви бързо оздравяване.
 Нашия тате и той нещо е болен, а Рая от врем на време пуска по някой и друг сопол, но като цяло сме добре.

didun4o, как така нямате сняг? По новините гледах, че имало закъсали хора на Карандила. Което ме върна в първи курс в техникума, когато бяхме там на екскурзия и снега ни затрупа. И седяхме 1 вечер в повече, докато не дойдоха някакви военни на другия ден да разчистят пътя...еееех, спомени  Flushed

chere6ka - дано скоро си намериш желаната работа.

Рая продължава да ходи с рев на ясла. Но реве до влизането в групата. После госпожата казва, че е добре, почти не плачела и си играела. Като я взимам следобед вече не ми реве, а още от вратата почва да ми "обяснява" какво са яли, какво са правили и т.н. сутрин ходим с колата до яслата /тя е на другата пряка, но е адски студено да се ходи пеш/, а следобед я взимам със шейната. Много й се радва.
 Ние в понеделник заминаваме на Паничище и утре ще трябва да събирам багажа. По повод почивката с татето се сдобихме със скиорски якета и ватирани долнища. Не че някой от нас кара ски. Нито пък имаме намерение да се научим. Но много ни харесаха и си ги купихме. На Рая взех едни апрески от Метро на Sandic за 11 лв. Бяха последен модел и ги бяха намалили.

Толкова от нас, да не стана досадна.

# 279
Добро утро! Черпя за имения ден на Божидар!

Честито и на Теа, на Игси и на Дани на Магика   bouquet

# 280
Честит имен ден на Бужи.Много здраве и безгрижни детски игри му пожелавам.
Приемете и една виртуална почерпка и от мен,днес и аз имам имен ден.

# 281
  • София

Атракция, честит ти именник! Да е здрав и весел малкият Бужи!

Данида, честито име и на теб! bouquet

А Тея празнува на Тодоровден, пък Дани скоро имаше имен ден, но ако имат по два именни дни може да почерпят  Laughing

# 282
  • София

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да сте живи и здрави и мноооого щастливи!

# 283
Здравейе!

честит Имен ден на всички, които празнуват!Да сте живи и здрави!

Да, Тея празнува на Тодоровден. Иначе тези дни и ние се опитваме да се/не се
 разболеем. Малката петък с/у събота през нощта като се разкашля!!! Въпреки сиропа за кашлица и капките за нос се успокои кашлицата след 2 часа... Вчера беше също с бух-бух начесто. Нощес пък не е кашляла, но пък вдигна температура, макар и слаба. Сега не кашля и няма температура. Татито ни също покашля, а мен вчера се опитваше да ме боли гърлото. Определено има някакъв вирус. Дано всички болнички да оздравеят бързо!

# 284
didun4o, как така нямате сняг? По новините гледах, че имало закъсали хора на Карандила. Което ме върна в първи курс в техникума, когато бяхме там на екскурзия и снега ни затрупа. И седяхме 1 вечер в повече, докато не дойдоха някакви военни на другия ден да разчистят пътя...еееех, спомени  Flushed

Aми нямаме  Wink Има на Карандила, т.е в планината, но не и в града  Confused

Честит имен ден на всички празнуващи! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

danida, a как е твоето име?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт