НОЕМВРИЙЧЕТАТА вече са факт,първа Коледа ще празнуваме с тях

• 8 243
  • 302
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден на zitabg! Много усмивки и хубави емоции ти желая! smile3525 newsm59
Ние се върнахме още към 15ч от доки,ама докато мама да напазарува и да отиде по аптеките да накупи всички неща дето ни изписаха ooooh!..значи мойто коте можело да има стеснение на пилора на стомаха и затова храната се пресичала и излизала на парченца...не слизала надолу навреме и затова май и коликите са и по-силни Confused ако продължавало така сме щели да правим рентгенова снимка Confused Оф,почват се мъки Confused препоръча ми и Еспумизан на капчици и одеве и дадох,сега май се опитва да сепи,че и тя се измори..ама и тея идити в поликлиниката никой не ти дава ред за това малко бебче,а всеки кашля и киха,ама толкова бях изморена,че даже не ми се караше с никой,разбрахме се следващия път да пусна стрела и да минем по-бързо,ох отивам да се поизлегна,че съм скапанамче и за днеска още нищо не съм яла...

# 16
  • София
Зита, честит рожден ден!
Приказливка , важното е че вече всичко е зад гърба ви и с бебчо сте добре. Добре си пратила баткото на бабин дом, при мен няма такава опция - тя само като чуе баба и започва да реве да не ходи там, дори и по телефона не иска да чува бабите Rolling Eyes
Леле Сладурка, дано се оправите бързичко - стискам палци.
Диана, честити врати  Laughing

# 17
Зита ЧРД!!!

Дианче честити врати.
Боян е със същата кашлица-дразнят го секртетите дотолкова, че дори и повърна секрети, а в акото му има редовно.

Сладурче
всичко ще е наред-спокойно!
ние бяхме на разходка, сега спинка сладко по корем. Днес за първи път се престращих и оставих гледачката сама с Боян-ходих на фризьор и маникюр,че утре съм на парти.

В Часът на мама даваха за 40-те дена-много мило ми стана, че на гости беше отеца който ни чете чистата молитва.

Как са вашите бебенца със усмивките и държенето на главата? Боян като е изправен я държи, но от хоризонтално положение не я вдига и искат да почнем гимнастика след нова година-не било нормално..но аз все си мисля, че това е до третия месец....
намерих един сайт с етапите на развитие:
http://www.bipolarfocus.org/1libr/yourchild/devmile.htm

# 18
  • София
Зита, честит рожден ден!   bouquet

а за усмивките и главата - нашта девойка си я държи изправена от 10-тия ден  #Crazy тия акселерати ме изумяват  hahaha

а иначе знам от педито, че до към началото на 3-тия месец трябва вече само да си я вдига от позиция по корем. гимнастика всеки ден трябва - по няколко минути на корем ...

# 19
Здравейте и от мен,
честити месечинки на Licho,Kanela,Gi и Скорпионка
Днес май всички сме се измъкнали навън в това топличко време.
Мойта принцеска също си държи изправена главата и си я вдига като лежи по корем

# 20
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ZITABG! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСМИВКИ!
Дианче, по-добре съм вече мила, а спрях да мажа засега че ми писна пустото миене Crazy Честити врати на теб  Grinning!
Lary мерси за поздрава!
Sladurka стискам палци да е фалшива тревога и всичко да е наред!
и ние се разходихме навън, бебо днес голям сън удари, такова спокойствие дано да не е за сметка на довечера. И той си изправя главичката, аз още в болницата го слагах да легне върху мен и си я изправяше. А сега го слагам по корем преди ядене за съвсем кратичко, така ми беше казал  Драганов докато издържи детето, а след 3-ти месец трябвало да се упражнява вече по-дълго.

# 21
 Ха честит ти рожден ден Zitabg!!  Да се жива и здрава! Много щастие и късмет ти пожелавам!

Дита и аз като Дес мисля , че с АМ бебчето се отбива.  Защо мислиш , че не ти стига кърмата??  Аз баткото съм го кърмила много дълго , никога не е и помирисвал АМ. Като също имах страхове , че не му стига , но когато го претеглихме на първата консултация след месец беше наддал 1300гр.
Тя тогава свекърва ми ми даваше ъкъл , че щом не издържа по 3 часа, значи не му стига кърмата или ми е *рядка* - ГЛУПОСТИ. То просто бебчето расте интензивно - иска да суче по-често!  Та тогава след консултацията ми идеше да я  #2gunfire  Защото така много майки , които в началото са объркани и притеснени заради новото човече , най-несъзнателно го отбиват заради много ъкъли от разни хора. Та щом си пълни памперса - редовно , значи е ОК ,  Peace

# 22
  • София
Момичета, на вас казаха ли ви да не къпете бебето след имунизацията за хепатит Б. На нас днес ни я правиха и педито каза да не го къпем, но не каза защо, а  и аз забравих да питам. Просто ми е интересно.

# 23
  • София
Здравейте и от нас!

Честит рожден ден на ЗитаБГ! Да си жива и здрава и само щастие и усмивки около теб!

Ние бяхме на разходка, а после майка дойде да ни види, да успях да си изчистя и да си сготвя, че нещо последните 2-3 дни много се уморявам, а и ме намързява Simple Smile

Мадхен, има лекари, които са малко вманиячени на тема наддаване. Мойта е от тези - Руси наддал килограм, ама порстнал 4 см и този килограм като се разпределял на 4 см и пак бил слабичък... Ама вече няма кой да и се върже - щото аз си кърмех детето и може би още щеше да е само на кърма ако не беше дошла тя да ми каже, че бил много слабичък, нямал тонус в крачетата и други подобни. А бебето пълнеше памперс след всяко ядене... Д-р Илиева, на която аз вярвам безрезервно, ми каза още тогава че имало някаква руска школа, дето проповядвала "Тъпчете си децата" и ме посъветва да не обръщам внимание, ама аз... Дита, това се отнася и за теб - ако имаш едно спокойно бебе, което пълни пампито - кърми си Simple Smile С АМ не е по -лесно, само така изглежда.

За температурата- на бебчетата знам че им е по-висока - до 37.3.

Мими, Руси се усмихва,но според мен е случайно. Изключвам да ми се усмихва на мен.. А и понякога си мисля, че на мен последно ще се усмихне, щото аз съм злото дето го къпе, преоблича, тормози, буди да яде и какво ли още не, но това е друга тема. А главата си я държи и си я вдига от както е по-корем... Но после бързо тупка - не може да я държи много вдигната Simple Smile

# 24
  • София
Момичета, на вас казаха ли ви да не къпете бебето след имунизацията за хепатит Б. На нас днес ни я правиха и педито каза да не го къпем, но не каза защо, а  и аз забравих да питам. Просто ми е интересно.

Ние се изкъпъхме - и то с 39-40 градуса вода, щото бая се намръзна в кабинета на докторката.

# 25
  • някъде там
Здравейте и от нас, малко се бяхме позагубили, но татито ни беше малко неразположен и в тесен контакт с WC и ние отидохме на гости на баба и дядо и си изкарахме цяла седмица Simple Smile даже аз намазах най-много имах честта да ползвам две градски отпуски и мама гледа бебка, на нея съм спокойна као я оставям, но на други ........... никак.
Днес бяхме пак на конслутация и за една седмица сме качили 250 гр. и аз съм страшно доволна.
А да се похваля имаме и първата си разходка миналата неделя, за уикенда съм се наточила пак да сме навън.

# 26
Хайде и аз да се включа във новата тема.
Зита ЧРД да си жива и здрава и много щастие ти пожелевам.
Home raider  незнам за такова нещо на мен нищо не са ми казали.
Сладурка и от мен имаш стиснати палци.
Не се шашкаите много за натдаването моята голяма щерка и до ден днешен си върви назад за килограмите става въпрос а на височина си е добре.В началото и аз се притеснявах но всяко дете по различен начин се развива във всяко отношение.Така че няма страшно сега може да изостава но след време да надмине дори и по големите деца аз имам доста приятелки на които децата им са така.
Мале колко съм разсеяна ooooh!
Честита месечинка на всички бебоци.

# 27
Зита,честит рожден ден!Всичко най-хубаво ти пожелавам!
Ние се изкъпъхме - и то с 39-40 градуса вода, щото бая се намръзна в кабинета на докторката.
Shocked #Crazy Стига бе това не е ли много гореща вода Grinning Ама тия дотори що не си отопляват кабинета ,бебетата се събличат голички там #2gunfire

Ние също си се къпахме снощи.Педито нищо не каза.Знам че след ДТК не се къпе,ама за тази се почудихме и си я изкъпах Peace

# 28
  • София
Ние също си се къпахме снощи.Педито нищо не каза.Знам че след ДТК не се къпе,ама за тази се почудихме и си я изкъпах Peace

Все едно аз съм го писала...с тази разлика, че аз не се сетих за този тънък момент за да се почудя Laughing

# 29
Ами бебета си наддават различно,не можа всички да са еднакви-важното е,че растат и наддават,а пък за тези дето се чудят дали им стига кърмата,аз все си мисля,че бебче като е гладно не може да се обърка Peace Ивче например почва да си яде ръчичките и си върти главата(търси цица Laughing) и отваря устичка,може да пробвате да доближите пръст към устичката-ако търси да ги захапе ,значи е гладно,но щом спинкат стабилно и пълнят пампите мисля,че няма място за притеснение Peace
Ивче е малко по-спокойна следобед и не е връщала пресечена храна-дано нямаме пак като снощната вечер Praynig
Дианче- и то мен честити ви врати! Joy
Дес-имаш чудесен коледен аватар Peace
ПростоАз се скатава нещо в последно време?newsm78
След ваксината може ли да се дава Панадол за облекчаване на евентуални неразположения?

Общи условия

Активация на акаунт