Отговори
# 210
Madam Mim, страхотни са ти и трите деца, а и ти си готина.  Peace
liletka, много кофти, дано да намерите бързо и добро решение.  Hug

# 211
  • София
Madam Mim, страхотни са ти и трите деца, а и ти си готина.  Peace
Мерси, много си мила!

# 212
liletka наистина много кофти но ако искаш мога да поразпитам тука в Банкя познавам хора които се занимават с това ако те интересува пиши на лични да ми кажеш какво точно търсите

# 213
liletka направете наистина една консултация с адвокат. Когато сте с малко дете наистина може да има някоя клауза, която поне да отложи изнасянето. Можете и да кандидатствате за общинско жилище евентуално. Адвокат със сигурност ще може да ти каже какви са възможните законови облекчения.
Дано поне до пролетта да можете да задържите положението за да имате време да се организирате за ново жилище. А тая жена ли е, момиче ли е, каквато е там ми иде да я  #2gunfire #2gunfire #Cussing out
Грам мозък ли няма, или е пълен изрод?! Ама то Господ бави, но не забравя! Много прегръдки от нас със Зори и стискаме палци за успех!  Hug

# 214
  • Под Сините камъни
Честит първи рожден ден на Алексис , на Екатерина, на Венцислав, на Божидара, на Дориана, на Калоян, на Росица, на Теодор и на Алекса !!! Да са живи здрави и много щастливи newsm59

# 215

Честит първи рожден ден на Алексис , на Екатерина, на Венцислав, на Божидара, на Дориана, на Калоян, на Росица, на Теодор и на Алекса !!!
Да са ни живи и здрави рожденниците! И майките им, де!

Лилетке, неприятна ситуация... Агенции за недвижими имоти - питахте ли? Постъпката на дъщерята е .... не мам думи!

# 216
Между другото, рожденничета, днес е рожден ден и на една от най-знаменитите личности в музиката на 20я век Франк Синатра!

Лилетка, това е ужасно, но се обади наистина на агенция за недвижими имоти, както те е посъветвала пешеходката, друг да се тревожи вместо теб.  Praynig

# 217
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА на Алексис на pontes, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на еlmi73, Дориана на mimioz, Калоян на anche_mamche, Росица на zizzu, Теодор на mencheto, Алекса на Kaspur newsm59 nbirthday newsm67
Лилетка, мисля че имаше такова законово положение, но ако сте като нас без д-р няма как да се докаже, а и тя ако е гад... Стискам палци! Всяко зло за добро!

# 218
  • Бургас
Момичета ,благодаря за пожеланията !Да са живи и здрави всички малки рожденници! newsm51 newsm59 newsm38Много да ви радват.Лилетка,дано се оправят скоро нещата.При нас се наложи миналата година да излезем на квартира,когато малката беше на 40 дни.Всяко зло,за добро!

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Алексис на pontes, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на еlmi73, Дориана на mimioz, Калоян на anche_mamche, Росица на zizzu, Теодор на mencheto, Алекса на Kaspur!!!!
Да са много здрави и весели деца!
Лилетке, дано предстоящите празнични емоции да успеят да изместят неприятностите, в крайна сметка всичко ще се подреди, ще видиш Hug
Ето няколко снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198322&photo=21

# 220
  • Vaudreuil Canada
Лилетке наистина имаше такава опция, че през зимата - до април месец - не могат да те изритват дори да не си плащаш наема. Стига да не са променили нещо. Консултирайте си и си търсете правата.

# 221

на Алексис на pontes, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на еlmi73, Дориана на mimioz, Калоян на anche_mamche, Росица на zizzu, Теодор на mencheto, Алекса на Kaspur-растете здарви,палави,игриви и много щастливи!

Мойто диваче,така ме ухапа,че още ми седят сини  белези от 4 зъбчета.

Видях 2 невероятни карсавици,и още по невероятна синеочка-да са ви живи и здрави.

Лилетке
Hug ако имате договор,наистина не могат да ви изгонят до пролетта!

Вержи
, Peaceмного се радвам за вас.

# 222
Момичета,мерси за подкрепа и добрите думи.Надявам се скоро да се похваля с нова квартира.А тая дъщерята е някаква 20 годишна,която си мисли,че каквото хвърчи се яде.Но не е познала,ще си вземем от тук всичкооооооо,радиатори,тръби,дограми........

Моето дзверче нещо май е на диета преди празниците.Нещо не иска да яде,папка само солетки,май ще трябва да му ги спирам Whistling

# 223
  • Под Сините камъни
днес кой празнува имен ден извинявам се на именниците много здраве щастие  ивесело изкарване на празника http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200263&photo=199 това са моите слънца

# 224
  • Бургас
И нашата коса става за прически, но не съм се възползвала още от възможността да омаскаря сина си  Joy

Общи условия

Активация на акаунт