Отговори
# 90
 newsm59Честит рожден ден на наборчето Михаел! newsm59
Аз минавам набързо да ви прегледам, че днес ще бъде екшън. Противно на очакванията ми спахме доста добре. Малката рожденничка вече получи първия си подарък от моята майчица - конче с колелца, дето става и на люлка. Ще кача снимки довечера или утре, а също и на тортата.
Благодаря за поздравите и целувки на всички дечица!
Ето набързо и моя разказ. На 10-си около 18 часа се прибрахме от тържеството по случай 50-годишнината на мама. В тоалетната видях, че ми падна тапата, но реших да не драматизирам. Полегнах да си почина и да си гледам любимото сериалче "Съдия Ейми". Усетих, че нещо изтича по мъничко, но наистина исках да си догледам филма! Laughing Като споделих с мъжото обаче той така се ококори срещу ми, все едно ни беше за първи път. С първото бебе не се шашкаше толкова! Накара ме да се обадим на моята акушерка, която пък ме привика в болницата.  Странното беше, че ми спряха всички контракции, които иначе си имах през цялата бременност. В болницата се установи, че имам 4 см разкритие, сложиха ми системка, за да стане по-бързо. Голям късмет извадих, както вече споделих преди няколко дни. Падна ми се най-прекрасния доктор! Акушерката ми беше едно съкровище! Три часа по-късно - 10.20 вечерта - се роди малката ми принцеска! Най-хубавото нещо, което може да види човек! Бях се притеснявала как ще обикна още едно човече толкова силно, като така неистово обичах баткото. Е, стана от раз! Още щом я видях - синкава и шаваща - и усетих огромната любов - все едно винаги си я бях имала! На всекиго пожелавам това щастие!

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 09:19 от Betty L.

# 91
Ох,мами сорри,че влиЗам с таЗи тема,но от вчера,сън не ми дава..Гледахте ли филма или репортажа zа дечицата от Могилино? Cry Cry Cry
Никога не съм виждала по- страшно нещо. Cry

# 92
Нашия рожден ден е в четвъртък и ние започваме подготовка за празника -  торти, украси, тоалети и всички в къщи много се вълнуваме .
И нашият е в четвъртък. PeaceИ ние сме вече готови zа партито.

Утре сме при фотограф.Дано малката иЗдържи стоически два часа да я снимат.Ние с татко и също ще участваме. Stop

# 93
  • София
Честит 1-ви рожден ден на сладката Венета на Betty L. - много да радва мама и тати и да е все така чаровна с неповторимата си усмивка!!!

Честито и на Михаел на desidm!!! Да е жив и здрав и много весели игри!

# 94
Къде хукна таз жена по никое време?

Как ще е никое време- аз си мечтая да изкарам една Коледа извън БГ, понеже ние още не сме усвоили онази атмосфера, която например има в Австрия- всичко да свети и блещука, да е красиво и чисто, като зимна приказка в градски вариант.

Ох,мами сорри,че влиЗам с таЗи тема,но от вчера,сън не ми дава..Гледахте ли филма или репортажа zа дечицата от Могилино? Cry Cry Cry
Никога не съм виждала по- страшно нещо. Cry

В такива моменти съжалявам, че живея в тази страна с изтръпнали възприятия.

# 95
честит рожден ден на Михаел и Венетка.Много zдраве и щастие.А днес пълна къща с подаръци.

# 96
Честит рожден ден на Михаел и Венетка! На мъниците късмет в живота, на щастливите родители - много радост и търпение!

# 97
  • Vaudreuil Canada
Къде хукна таз жена по никое време?

Как ще е никое време- аз си мечтая да изкарам една Коледа извън БГ, понеже ние още не сме усвоили онази атмосфера, която например има в Австрия- всичко да свети и блещука, да е красиво и чисто, като зимна приказка в градски вариант.
Ами че тя Коледата е далечко малко .... затова казах по никое време.....

# 98

Честит празник на Вени и Мишо-желая им много здраве,радост и игри.

На мен нещо се опитва да ми спира кърмата от вчера и съм в шаш какво да правя, защото малката плюе като й давам от шише/чаша...както се и плюе всякакво пюре, единствено кисело мляко може да изяде, колкото й дадеш, ама то може ли само на такова? Дано ми се оправи,  Praynig , не искам да спирам да кърмя...Напоследък доста напрежение ми се сипа на главата, но да не ви разправям сега.
Пожелавам ти спокойствие,мисли колко хубав празник наближава,мисли позитивно. Hugзнам как се чувстваш,но само с хубави емоции ще се оправят нещата. Peace

Привет Дуца,цяло лято те дебнехме за да се запознаем с вас.Не зачезвай повече.

Понтесче,оздравя ли малчо?

# 99
  • Vaudreuil Canada
Понтес малко със закъснение ама за хремата аз капех физиологичен разтвор - определено марката и модела нямат значение - пробвала съм всевъзможни - така че си купи най-евтиния. Отделно като се промие хубаво нослето и се извади (с помпичка с хартиени кърпички или с каквото успееш но не твърдо и остро) де щот можеш да намериш в него, капех капки Виброцил. Не мога да кажа нито че съм доволна от тях нито че не съм - нямаше бърз ефект, но хремата мина.

# 100
Честит празник на едногодишните ви дечица, Деси и Бети!Да са ви много здрави и усмихнати!хубав празник днес!                                                  

# 101
  • София
Честит най-специален първи рожден ден на Михаел и Венетка!
Да са много здрави и щастливи малките муцунки!!!
За Могилино...не ми се говори...още повече, че работя с деца с увреждания, само че "родителски"...пак е по-различно...
Нещо в друг, весел тон - има публикувани моите деца в сп. "Бебе" - много приятно се изненадах понеделнишки - за пръв път пращам снимка някъде, и ето ти на - медийни звезди! Който чете списанието - на 39-та стр. Тя снимката ви е позната от тук, ама нищо! Кефя се!
Мерси на близнашката мама с двете коледарчета - Duca, нали така беше?!!! Все чакам да се засечем, че да обменяме "двоен" опит, пък и да ми разкажеш как са твоите юнаци...

# 102
Понтес малко със закъснение ама за хремата аз капех физиологичен разтвор - определено марката и модела нямат значение - пробвала съм всевъзможни - така че си купи най-евтиния. Отделно като се промие хубаво нослето и се извади (с помпичка с хартиени кърпички или с каквото успееш но не твърдо и остро) де щот можеш да намериш в него, капех капки Виброцил. Не мога да кажа нито че съм доволна от тях нито че не съм - нямаше бърз ефект, но хремата мина.

Аз използвам хомеопатия и става много бързичко и не се мъчим със запушени нослета

# 103
Честит рожден ден на Михаел и Венетка и техните мами!Желая много забавления и веселие на всички
Снощи с мъжо отиваме да чакаме една пратка от автобуса от Свищов и после ще сядаме да пием винце и да празнуваме...Шофьора на автобуса каза, че ще дойде от 22 до 22.30 някъде. Оставихме малката при майка да си играят и отидохме. Спирката е на 5 мин. от нас, но отидохме с колата, за да чакаме на топло. Като излязохме,мъжо установи,че си е забравил документите за колата,но пък нали само до нас....карай...
Зачакахме ние...към 23 и 15 вече ни се изчака чакането и си викам...бе дай да прескочим до офиса да видим дали не сме го изтървали. Отиваме и хората казват...аааа, ми той отдавна мина! #Cussing out
Викам, ай има още половин час да попразнуваме...Тръгваме обратно към нас и хооооооооп палкатаааа! Нямат си друга работа катаджии излязли да събират парички за коледни подаръци на дечицата си! Mr. Green Нито мъжо документи, нито аз....Ей ся я втасахме! Rolling Eyes
Те хората си поискаха 20 лева и се прибрахме бед пратка, с 20 лева назад по живо по здраво да празнуваме последните 20 минути.  Mr. Green

# 104

Честит рожден ден на малките сладури днес с пожелание за голяма веселба ! Много целувки от нас Wink))

Муун, не че нямате късмет, ами тази вечер сте извадили лошия "жокер". Wink

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 11:33 от poli.jekova

Общи условия

Активация на акаунт