Отговори
# 75
  • София
Moonlady, честит рожден ден!pontes да не вие е от зъбите хремата?И аз само Стеримар му пръскам,е то аз всяка вечер си му пръскам за прочистване на нослето и после му го чистя с фитилчета от памук Peacetini-mini много сте красиви Heart EyesЩе ви офертираме за гадже май JoyДивнето и тя е една красавица Party,ама майка и много я крие Joy

# 76
  • Бургас
Честит Рожден Ден Муун,

Какво да ти пожелая?
Красотата си я имаш.
Щастието е в сърцето ти.
Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш.
Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат.
Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

Честит Първи Рожден Ден на Ема на видричка, Томас на фифи и Ванеса на христина

Magesta също се спотайва някъде Wink Ники също!

Аа тука съм бе, просто имах много задачи за днес, но вече ги свърших, да видим резултата какъв ще е.....

Момичета, понеже за първи път имаме хрема (е, на мен не ми е за първи де Laughing) - какво правите като имат само хрема дечицата? Педито каза само Стеримар, нищо друго, ама се чудя дали ще мине така newsm78.

Понтес аз винаги само стеримар ползвам, витамин С капя няколко дни по веднъж, като останалата част от ампулата му я давам да я изпие и май само това е. За 5-6 дни минава, понякога и по-бързо. Но основното ми оръжие е Стеримара, че с него ми е най-лесно.

# 77
ina_nk благодаря ти за пожеланията, Тини мерси за картичката, много е хубава!
Никки, букета е страхотен, а пожеланията не трогнаха!!! Благодаря ти!
На всички, които ми честитиха много голямо мерсиHug Hug Hug
Наистина много значи за мен, че се сещате и ми честитите!
Сигурна съм, че на 23 декември, когато е на Нора рождения ден ще се чувствам още по празнично!
Миналата година дори не усетих, че имам рожден ден, защото покрай очакването на бебето, не остана време за мен.
А тук във форума някой майки бяха с малки ревящи чудеса вече в къщи и се чудеха как да се справят с колики, памперси и т.н. а другите бяха в трескаво очакване!  Grinning Пълна лудница беше.... hahaha
Нора снощи откакто е настъпил рождения ми ден ми виси на гърдата и се черпи. hahaha Цяяяяла нощ едно черпене падна. Ми иска си почерпката детето.

# 78
Сърдечно мерсим за милите пожеланияТъй като сме грогясали яко, минавам само да поздравя сладката Ема и порасналата Ванеса!!!
И да почерпя, разбира се:

Честито и на тебе Муун!!! smile3525
А това е от Томи специално за всички наборчета:
http://store4.data.bg/makkel/music/01%20-%20Oranjeva%20Pesen.mp3
 Heart Eyes

# 79
Много целувки от мен за всички рожденници - малки и големи ! Бъдете много здрави !
... аз преди празника съм толкова грогясала, че само ви изчитам, записвам се и си лягам.
... Магеста не е в БГ.

Нора снощи откакто е настъпил рождения ми ден ми виси на гърдата и се черпи. hahaha Цяяяяла нощ едно черпене падна. Ми иска си почерпката детето.
Това е много миличко, като си го представям ! Wink

Лека нощ, милички !

# 80
И Венета е с хрема, жестока при това. Като я слушам сега как диша голям зор ще бъде тази нощ. Милата... Аз й слагам физиологичен разтвор, така от банка - изтеглям със спринцовка. Дадох и вит С и осцилококцинум. Дано й мине без други екстри! Praynig Че от утре като се почнат едни тържества...край няма!
Хайде лека нощ!

# 81
Ч.Р.Д. на Ема, Томас и Ванеса!Да са живи и здрави и усмихнати юнаци!!  bigdance2
Betty L.,, какви са тия сополи от вас..А Стеримар пробва ли?Само той ни облекчава нас...
Момичета, трябва да обсъдим менюто за 5-ти.Заповядайте:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241895.msg5828412;boardseen#new

Благодаря на всички за пожеланията Hug Hug

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 23:15 от zizzu

# 82
Честит рожден ден на всички дечица и честито на мамите, да сте живи и здрави всички  Heart Eyes

Никки, благодаря ти отново за грижовността!

Честито проходили крачета на Дани на поли.жекова!

На мен нещо се опитва да ми спира кърмата от вчера и съм в шаш какво да правя, защото малката плюе като й давам от шише/чаша...както се и плюе всякакво пюре, единствено кисело мляко може да изяде, колкото й дадеш, ама то може ли само на такова? Дано ми се оправи,  Praynig , не искам да спирам да кърмя...Напоследък доста напрежение ми се сипа на главата, но да не ви разправям сега.

# 83
Ми може - що да не? Давай кисело мляко и постепенно включи по малко количество - плод и пр.

# 84
 bouquet smile3525 newsm51 newsm59    Честит Рожден ден на Ема, Томас и Ванеса, нека този пръв рожден ден да е с пожелание за щастие от мен!!!  Честита да е и първата годишнина и на всички минали, на патерица, този ден е благословен, в който всеки е роден. Благодаря на Никки, тя знае, за какво. И аз очаквам нашият пръв рожден ден с нетърпение и недоумение Wink, как ще го отпразнуваме. Добре дошли и на другата двойка моми от нас бойсблизнаци Grinning. Ние имаме проблем, Горанчо все още ми отказва др. храна освен адаптирано мляко. Първо си го обяснявах със зъбките, но вече нямам обяснение......... А и на всичкото отгоре сме със запушени нослета, нон стоп. Страхувам се, че е от климатика, защото се отопляваме на климатик?! А най-лошото е, че има и страшна влага в апартамента. Лошото е, че е навсякъде и няма как да се реши проблема за сега, защото сме на квартира. Съжалявам, че ви натоварвам с моите проблеми, но в момента съм притеснена от тези неща. Рядко влизам във форума, поради липса на време и честно казано не съм и чела в момента за какво всички пишат и от какво се вълнуват, за което се извинявам, ако съм нарушила нещо. newsm61  

# 85
Честит първи рожден ден на Ема, Томас и Ванеса newsm59 да са здрави за радост на мама и тати и щастливо детсво им желая
МУУУУН Честит рожден ден   bouquet само положителни емоции да те съпътстват
Честито на всички именници   bouquet
Аз отдавна не съм се вясвала и като гледам даже аватара ми е от лятото  Blush ама и идея нямам как да се накичим с шапка  Confused От както съм се върнала на работа нещо съм позанемарила и фотографирането на Буба, хем си бях обещала да не правя грешката на родителите ми с липсата на снимки на второто дете, демек аз.
На бързо да се похвалим, че вече ни изби първото зъбче  Mr. Green или по-скоро да кажа първите четири зъба, защото след едногодишно чакане сега са решили наведнъж да се показват. Буба беше малко по-крива и се държеше за устата, отказваше да яде, но като цяло нищо страшно  ooooh!
Айде спокойна нощ на всички и болничките да се оправят  Hug

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 23:59 от mutsanka

# 86
  • Бургас
Честит Първи Рожден Ден на Михаел на деси и Венетка на Бети!!!

# 87
  • Vaudreuil Canada
Честит 1-ви рожден ден на Венета на Betty L. и на Михаел на desidm.
Къде хукна таз жена по никое време?

# 88
добро утро
честит 1-ви рожден ден на Венетка на Бети!
много радост да ви носи малката сладуранка
от снощи ми е едно такова сковано.нали днес ставаме на 1 годинка и аз като една ранобудна майка съм станала в 6 а момчето ми още спинка.по късно ще ви почерпя като ни пристигне тортата
на две на три да кажа и за моето раждане в събота /09.12/ към 20:30 започнаха контракции на равен интервал от около 5-6 мин и към 21 се обадих на док тя ми каза да ходя в АГ да ме погледнат отидох аз и като ме прегледаха казаха че съм с 3см разкритие да влизам приеха ме и аз се качвам но не ме свърта и обикалях целия етаж а нямаше друга жена в предродилна само аз обикалях до 22 и реших че е време да си лягам а контракциите ми все така по на 5-6 мин легнах си завих се  и до 00:30 пак нищо обадих се отново на моята док и тя изпрати дежурната да провери до къде съм стигнала оказаха се 4см и док ми се обажда и казва ей сега идвам в 01:45 беше при мен и усещам как се засилват и болките и контракциите стават по на често и и  казвам хайде да се обаждаме на анестезиолога а тя вика изчакай че човека седи много на горе не слиза на долу казвам ок и тогава тя  ми спука водите и след около 10 мин ми казва хайде да звъним на анестезиолога  взимам аз тел и тя вика дай аз ще се обадя каза му да идва и той за 10мин беше при мен това е 01:15 и казват хайде време е за упойката /епидурална по мое желание/ ставам сама и вървим заедно към родилна зала нагласих се и док ми сложи упойката отпуснаха ме болките контракциите ги усещам но без болка  и  за 10 мин с три напъна се роди моето слънце което огрява дома ми тогава беше  01:40.
надявам се да не съм ви отегчила,че малко дълго стана  Hug

# 89
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНЕТКА И МИХАЕЛ!НЕКА ВИНАГИ ДА СА СЛЪНЧИЦАТА,КОИТО ОГРЯВАТ ВАШТЕ ДОМОВЕ! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
Нашия рожден ден е в четвъртък и ние започваме подготовка за празника -  торти, украси, тоалети и всички в къщи много се вълнуваме .
http://line.romanticcollection.ru][/url]

Общи условия

Активация на акаунт