tini-mini много сте красиви
Ще ви офертираме за гадже май
Дивнето и тя е една красавица
,ама майка и много я крие
tini-mini много сте красиви
Ще ви офертираме за гадже май
Дивнето и тя е една красавица
,ама майка и много я крие

Ники също!
.

Пълна лудница беше.... 
Цяяяяла нощ едно черпене падна. Ми иска си почерпката детето. 
Цяяяяла нощ едно черпене падна. Ми иска си почерпката детето.
Че от утре като се почнат едни тържества...край няма!

, не искам да спирам да кърмя...Напоследък доста напрежение ми се сипа на главата, но да не ви разправям сега.
Честит Рожден ден на Ема, Томас и Ванеса, нека този пръв рожден ден да е с пожелание за щастие от мен!!! Честита да е и първата годишнина и на всички минали, на патерица, този ден е благословен, в който всеки е роден. Благодаря на Никки, тя знае, за какво. И аз очаквам нашият пръв рожден ден с нетърпение и недоумение
, как ще го отпразнуваме. Добре дошли и на другата двойка моми от нас бойсблизнаци
. Ние имаме проблем, Горанчо все още ми отказва др. храна освен адаптирано мляко. Първо си го обяснявах със зъбките, но вече нямам обяснение......... А и на всичкото отгоре сме със запушени нослета, нон стоп. Страхувам се, че е от климатика, защото се отопляваме на климатик?! А най-лошото е, че има и страшна влага в апартамента. Лошото е, че е навсякъде и няма как да се реши проблема за сега, защото сме на квартира. Съжалявам, че ви натоварвам с моите проблеми, но в момента съм притеснена от тези неща. Рядко влизам във форума, поради липса на време и честно казано не съм и чела в момента за какво всички пишат и от какво се вълнуват, за което се извинявам, ако съм нарушила нещо.
да са здрави за радост на мама и тати и щастливо детсво им желая
само положителни емоции да те съпътстват
ама и идея нямам как да се накичим с шапка 

Препоръчани теми