Отговори
# 30
е това не се влиза в снимка.бг и това е

# 31
е това не се влиза в снимка.бг и това е
Аз си влизам в моя албум и вчера си влизах,но нещо пак се е прецакал сайта,сплескал ми е по няколко снимки от всяка папка. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

bouquet  bouquet  bouquetЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ,НАСТОЯЩИ И БИВШИ СТУДЕНТИ.   bouquet  bouquet  bouquet

# 32
# 33
  • somewhere over the rainbow
Попова, от един отбор сме Wink:

Не знам при вас как е, но при нас "синият" филм е много тежък ooooh! hahaha

Леля ми си дойде от Гърция и ни донесе продукти на Джъмбо - играчки, дрешки, шишета. Хубави са им нещата и аз съм доволна Peace

За подаръци - колебая се между шейна, количка за кукли и конструктор. А може и трите Mr. Green

Айде, отивам да дочета старата тема, че снощи нещо не сколасах. Confused

# 34
  • Варна
Привет и от нас!
Виждам, че подаръците вече обсъждате, аз съм в голяма чуденка, че нали си имаме батко, който беше много крив и все купувахме ли купувахме играчки само и само мир да има, да сега направо не мога да измисля какво да му купя ooooh!
Жоржи ние имаме такова барабанче на Чико - подариха му го на първия РД и да ти кажа май вече много не му е интересен. В началото наистина голяма игра падаше, но вече се научи и фигурките да пъха и не знам голям ли стана или просто му омръзна Crossing Arms Според мен ето тази къща на животните е по-подходяща вече за тяхната възраст. Ние имаме и нея
http://shop.danet.bg/product_info.php?manufacturers_id=28&products_id=2449
А ми това е. Бягам, че имам още много неща да подготвям. Тази вечер заминаваме на една много романтична почивка и вече много се вълнувам, че не помня от кога не ми се е случвало да отидем някъде само двамата с мъжо. Като се върнем ще разказвам!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 35
  • хасково
Привет .
Честито на бившите и настоящи студенти. .

Честито на именниците ! на патерици
ST.g честито.

Попова, чак сега се възползвам от кафето и кекса. Изглежда вкусно.
Иси,  Hug

Още не сме купили подаръците за Коледа. Но знаем , че ги носи дяди Коледа и ги слага в чорапа.
Целувки за всички. Вече ми е много празнично.

# 36
Гласувах навсякъде, където ми поискаха гласа Wink

Дидка, и с двата цвята си хубава и добре е да има промени. И аз си записах час при фризьорката за другата седмица и мисля, да си променям цвета...едно ми е еуфорично след това Party

Бета, вярно е че йодът нарушава естествената флора Peace А този Лактацид съм го ползвала преди да забременея и точно тогава лепнах гъби. Вече не го ща Naughty

Ема и Лора са големи сладурани Flutter А като гледам Лора, все едно гледам себе си като малка.

Дю, засега няма да се пускам по тролея - до второ нареждане /едно бивше гадже викаше, че съм получавала нареждания отгоре/ hahaha

# 37
  • През девет земи в десета
 Hug Heart Eyes

И аз имам приятелка в Гърция,която много хвали "Джъмбо"-то,май ще се метнем на колата да се разходиме дотам със сополивия нос Rolling Eyes Не съм купувала все още никакви подаръци,нямам даже идея какво да бъде,мислех днес да украсяваме пак се замотахме нещо и не остана време Tired

Айде махам се да се обличаме!

# 38
  • Варна
Здравейте мацки!
И аз се възползвам от почерпката на  Попова, но следобедно.  Peace

Sт.g,супер новина.Лека и безпроблемна бременност ти желая.И едно момченце. stork-boy

Честит студентски празник!

Аз съм го заплашила Жорко,че ще му купя един метален комплект с тенджери , черпаци и бъркалки за да не ми ползва моите. Mr. GreenВчера в "Часът на мама" казаха,че децата рачета обичали да си играят на майки и татковци.Те моите затова все дърпат кукленската количка.

Хайде лека за сега от мен!

Ама не е честно всички интересни магазини в София. Crossing Arms

# 39
Nan-че, Левски е истината, поне така твърди мъжо, въпреки, че признава и че сега не са в никаква форма.  Wink Левскарка е момата ни, и по мачове май ще я води.  ooooh!

Наистина са много сладки дребните, не че са си наши, но като са двете така си поднасят на акъла, като танцуват или пък се карат за играчка. Преди бяха еднакви, а сега са много различни, и по реакции, Ема се опитва да говори, Лора-не, но пък Лора така танцува, че ни удря в земята, и само щуротиики прави.

Ходихме до Джъмбо, и главата ме заболя, станах разногледа  Crazy играчки, играчки, играчки............................. и пак играчки. За дрехи е малък избора, има и доста домакински принадлежности. Ценита са страхотни, толкова красиви неща има и то не смешни цени, това не съм и предполагала че може да е в Бг. Играчките са наистина хубави, аз не си падам по китайски боклуци и не купувам!
В съседство откриха и магазин на Sprider, има голям избор на мъжки, дамски и детски дрехи. Аз си купих панталон, туника и секси бельо  Party Имаше един фотограф, който с влизането започна да ни преследва и постоянно снимаше Ема, много хареса момата ни. Емата найстина беше много фешън, дадох му мейл да ми изпрати снимките и ще ви ги покажа(дано ги изпрати де  Praynig ) Прозвуча като реклама, ама нали знаете, моето гарванче-най-хубавото  Wink

Та така, голяма разходка му ударихме и сега съм доста изморена. Чакаме гости и няма да имам възможността да отпочина, но и утре е ден.

# 40
Добре де,в моя албум в снимка.бг си влизам,а в julskibebeta, не ме пуска. newsm78 Що така? Някой да не е сменил паролата или е от прецакването на сайта? Shocked

# 41
  • някъде
Добре де,в моя албум в снимка.бг си влизам,а в julskibebeta, не ме пуска. newsm78 Що така? Някой да не е сменил паролата или е от прецакването на сайта? Shocked
И аз по-нагоре това казах, но никой не обърна внимание! Crossing Arms
Не може ли отново някой да смени паролата newsm78

Аз преди малко без да искам изтрих всички филми дето ги свалям от половин- един месец за половинката и направо се Banghead  comp03 и сега свалям филми като луда doh

# 42
И аз по-нагоре това казах, но никой не обърна внимание! Crossing Arms
Не може ли отново някой да смени паролата newsm78
ами аз се пробвах ,но за голяма моя жалост ми смени моята парола #Cussing out,може би трябва да я смени този който е направил първия албум

# 43
Ако наистина е сменена, мисля че може да я смени само този, който я знае. Rolling Eyes

# 44
Arlina.защо така пусна мъжо сам на концерта NaughtyАа,много си либерална!!При мен такива работи вече не минават-ако ще се ходи някъде и аз съм първа кипра там)Ч(ч(( Mr. Green(

Общи условия

Активация на акаунт