Отговори
# 45
Уффф,този път нямаше кой да гледа Зоя.Октомври като бяхме в Лондон майка ми я гледа,ама сега пак е сърдита нещо за глупости.
То не че не му се сърдих 2 дни де.Ама накрая като ми мина сръднята го оставих да ме подкупи  Mr. Green Купи ми нови ботуши и палто и ми даде и още пари. Wink Каза,че този концерт черен и златен му излязал. Crossing Arms То верно като сме ходили в чужбинско  винаги заедно сме били,ама на този път замина сам,аз до последно не вярвах че ще му намерят билет.Пък и по-добре да си поспестим тези пари,които ще се похарчат за мен там,така или иначе сега ни трябват за къщата.  Wink

От 3 месеца само той къпе Зоята и сега ще ми се наложи да си припомня как беше.Айде отиваме да се къпем и приспиваме.

# 46
  • През девет земи в десета
Ходихме до Джъмбо,наистина страхотен магазин,няма нищо общо с Хиполенд или там разните му български подобия.Вероника е споделила вече впечатления,моите са същите Peace Дрешките също са много сладурски,но избора е далеч по-малък за разлика от играчките Peace

Ако наистина е сменена, мисля че може да я смени само този, който я знае. Rolling Eyes
Точно така,ако някой я е сменил,естествено,че само той може да оправи работата Peace
Нан,на лични,че нямам скайп засега Hug
Махам се Hug

# 47
 Sad

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 19:23 от Eli83

# 48
  • някъде
Ели, старохотно Hug Да има лека и безпроблемна бременност и на финала сладко и здраво бебче!  bouquet
А откъде знае, че ще е момиче- не е ли малко раничко newsm78
Алекс най-накрая е с нова прическа- след хиляди проби най-накрая успях bowuu Party

# 49
 Sad

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 19:24 от Eli83

# 50
|Добро утро!

отивам да се събудя
Ели честито мила пожелавам и лека бременност и едно сладко бебче на финала.
Аз не знам каква ще ставам на кръстниците на децата ще си имат бебе в края на март началото на април.Аз и се скарах ,че не ме пита трябваше да е малко по-късно ,че сега с овенче в къщи  Joy Joy Joy Joy,аз нали съм с две и отделно сестра ми също  ooooh!(ей да не се обиди някой аз шегичка)

# 51
Ей, за два дни колко много сте изписали Whistling!
Ние тези дни ги използвахме максимално да сме навън! Лъчко вчера толкова се умори от разходката, че спа 4 часа следобяд  #Crazy! Пък и явно знаеше, че трябва да посрешне баба и дядо вечерта hahaha Свекървата и свекъра живеят в Испания и си дойдоха вчера. не са си идвали от миналата Коледа. Много ми беше интересно да видя реакцията на Лъчко като ги види newsm78 За мое най-голямо очудване много бързо свикна с тях. Явно усеща, че са близки хора. Само дето малко се бърка като му кажем иди при "баба и дядо" Той все се оглежда за моите родители, не може още да схване, че има и други "баба и дядо" Joy
st.g.- ЧЕСТИТО!!! страхотна новина, стискаме палцо цялата бременност да мине леко. Казваш, че си раждала секцио - какво ти каза доки има ли проблем, нали било добре да има поне две години разлика между двете бременности? Интересно ми е, защото и аз бях със секцио. не че планилам второ, де Rolling Eyes Но нищо не се знае!
didka_81- и на мен ми харесваш по двата начина. Добре е да има промяна!
jorjoto - Честито за магазина!и много продажби!!!
danibo - аз давам пр.мляко още преди годинката, нали в кремчетата от кухнята има. А скоро му дадох и да пие вечер. Слава богу всички е наред!!! Praynig
ameri- Хубава идея! чакаме да се обадиш като дойдете!
eti- и аз купих конструктор само, че в комплект с голям камион.
А за други подаръци направо незнам. бабите и те питат какво да купуват. Имаме и кола за бутане, и люлеещо конче и колело....... МАй нямаме много музикални играчки, но то е защото не оцеляват. Blush

# 52
Забравих да поздравя и Ели83 за бъдешото лелинство! С пожелания да се роди здраво и красиво детенце!!!

# 53
  • някъде

и после кажете че не ставам за фризьор Mr. Green

# 54
Дидка, разбира се че ставаш! А на нас още не ни е нужна подстрижка  hahaha

# 55
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ей, пак със страшни темпове се пише в темата – едва успявам да ви прочета!

St.g., честито! Лека и безпроблемна бременност!

За разни гъбични проблеми си говорите! Това хапче, дето го писа Синеочка, без рецепта ли се изписва и всеки ли може да го пие? Да знам, ако ми се наложи! Аз знам, че за гъбички трябва да се вземе микробиологичен секрет /или както там се казва/ и тогава да се назначи уж правилното лекарство!

NAN, успех във Варна-дано най-сетне настъпи дългоочакваното подобрение!

Ели, честито за новината, че ще ставаш стринка! Много е приятно усещането, нали? Аз в началото на май ще ставам леля. Освен това наши много добри приятели, на които сме кумове, чакат бебче през март-съжалявам само, че са във Франция и няма да можем да го видим на живо и да помагаме! А отделно още 3 познати двойки ще си имат бебчета в края на тази и началото на следващата година! Страхотно е, че се раждат българчета!

Изобщо нямам идея какъв подарък да купя на Вяра -  играчките не са й първа любов и ...в голяма чуденка съм. Мисля си за музикална маса на Чико...Лошото е, че в тукашните магазини повечето играчки са китайски, а аз като Попова не съм им фен!

# 56
St. g. честито! Лека бременност ти желая!

Пепи, наистина е препоръчително при всеки проблем да се ходи на лекар. Микробиология + посявка показват дали има кандида или друг вид инфекция, напр. бактериална. Аз си знам много добре симптомите, затова си позволявам така.Това хапче е само за кандиди. Peace

Хора, къде е това Джъмбо? Искам и аз да ходя там и да пазарувам.

# 57
# 58
Ако обичате да гледате природа ето тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=155697&view=1&photo=1
не знам на кой са ,но са много красиви.Има и от нашата природа и страшно много ми харесаха.

# 59
Аз пък чакам третото си кръщелниче всеки момент smile3534 Нали съм кръстница на три семейства  Party
Ели-супер новина. Желая на бъдещото майче лека и безпроблемна бременност и здраво бебче-каквото си е поръчала stork-girl
Диди-ставаш, ставаш smile3521 Да взема да ти пратя моите мъже да ги поокастриш мъничко. Ще си спестя 9 лв.  smile3508
danibo-аз правя кремчета с прясно мляко, така че не се притеснявай Hug
ameriе-De-si живее точно през 5 блока от нашия, така че ще я завлека на купончето Drunk
Аз ставам, че ще имам гости на кафенце, ако някой скучае да идва  Wink

Общи условия

Активация на акаунт