Отговори
# 60
  • През девет земи в десета
 wavey

Джъмбото се намира на бул."България" до Билла Peace

# 61
Мерси за пожеланията момичета Hug
De-Si Ами хирургът който ми прави секциото каза че съм добре, т.е. операцията е зарастнала по най-добрият начин и няма проблем че е малко по-рано, иначе когато се роди Цвети ме беше предопредил да изчакам 2г.

# 62
Ели:страхотно! Hug Пожелавам на бъдещата мама лека и безпроблемна бременност и 1 здравичка мома на финала.

st.g :само от любопитство:кой те изражда?Моя доктор ми каза да заповядам пак след 2 год. и аз му казах,че ще заповядам. Mr. Green

Вярно много бебета.И една моя много близка приятелка чака овенче края на март. Mr. Green

Иси:не сме толкова страшни овните Mr. Green,пък и момиченцата сме по-послушни,ама пак толкова инати. Party

За подарък сериозно се замислям дали да не и вземем DVD за колата и да и пускаме примерно тези испанските песнички,само мир да има.Та нали всеки ден почти пътуваме,преди мълчеше и слушаше или спеше,ама сега само хленчи и реве.Градско е ок,заглежда се навън,ама извънградското е ужас! ooooh!

# 63
pepi:това на аватара ти ли си?Ако си ти много си красива. Blush

# 64
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
pepi:това на аватара ти ли си?Ако си ти много си красива. Blush
Laughing Laughing  Laughing- не съм аз! Но с удоволствие бих изглеждала така   newsm03! Иначе това е Piper Perabo -главната героиня от филма "Грозна като смъртта".

# 65
Много съм загубенааа ooooh! Blush

# 66
Здравейте, момичета,

попаднах на една от ноемврийските теми и видях поздравите ви за рождения ми ден; честно казано, изобщо не очквах да се сетите за мен, стоплихте ми сърцето, много силно ви благодаря на всички  bouquet  bouquet  bouquet
Простете ми, че не влизам тук, все още нямам сили да чета отчетните редовно.

St.g., страхотна новина, честито, леко и безпроблемно бременеене ти желая и много щастие на финала! Peace

# 67
biboshka-не сме те забравили, както и още много мами  Hug
Момичета, я ми кажете дали някоя от вас е чувала нещо от рода, че млечна кухня ще се вдига двойно/в Русе от 16 на 30 лева/, таксите на яслите от около 30 лв - на 45  Shocked

# 68
Арлина, много се развълнувах като разбрах, че мъжът ти е отишъл на концерт на Цепелин. Това е една от най-любимите ми групи.  На мен и на моя мъж. Ето и сега като пиша много се вълнувам! Още когато се запознахме преди 14 години с него се влюбихме първо един в друг и после в Цепелин и ги слушахме, слушахме... После, когато бяхме разделени за около 10 години пак си ги слушахме, но по отделно. А миналото лято бяхме на концерта на Робърт Плант в Каварна. И беше направо вълшебен, аз ревах през цялото време от щастие. На всичко отгоре позаваме един от организаторите на концерта и подарихме на Робърт Плант една от нашите фланелки.  Peace
Може да се каже, че музиката на Цепелин е саундтрака на нашата любов! Grinning Сега в колата си въртя поти непрекъснато последния албум на Робърт Плант " Mighty Rearranger ".   Разбираш защо толкова се развълнувах като прочетох поста ти Simple Smile Непременно ще кажеш как е минал концерта! И непременно трябва да ни дойдете на гости!!!  Ти с какво каза, че се занимавяш??

Момичета, извинявайте за лиричното отклонение, но музиката ми е една от слабостите. А  специално музиката на Лед Цепелин ми е много вътрешна!  Непрекъснато ровя на  всевъзможни места и търся интересна музика. И мъжът ми също, даже той повече. В нас непрекъснато нещо се сваля, имаме тонове дискове с музика и дори изчислихме, че при средна продължителност на живота ни 90 ( Mr. Green) години можем да слушаме музика от дисковете ни без да повторим парче!

Ето един поздрав за всички: http://www.youtube.com/watch?v=Ub2zV4Jyqao&feature=related (защо не е активен линкът? пак съм недоразбрала, но и с копи /пейст става... Embarassed)
Преди няколко дни като рових намерих една много интересна песен. Още докато живеех в Испания я бях чувала, но сега сякаш я чух с други уши:) И тази песен много ме разчувства. Първо не ми беше много ясно защо, но после като я намерих и в ytube разбрах защо - това е дна партизанска песен!!!, испанска партизанска, но много прилича на така познатите ни някога партизански песни... И усетих голяма носталгия по старите мечти и идеали, които всъшност са много романтични - свобода, равенство, бртство... И усетих една голяма празнина в днешно време - ние не вярваме в нищо. Ето го линка към тази песен (която си е и без друго много хубава):
http://youtube.com/watch?v=GOZ15IpAES4&feature=related...  Сигурна съм, че ще ви хареса!

Peace

# 69
Eti  незнам за мл кухня,но яслите ще станат 35лв според директорката на нашата ясла.
Бибошка връщай се тук че липсваш  Hug
Лала също  Hug

# 70
Ехо, здравейте и от мен.
ст.г., честито и лека бременост. Пожелавам ти едно здраво и спокойно момченце!
Ели, честита бъдеща братовчедка на Юл!

За яслите и кухнята не мога нищо да кажа, защото Гергана отказа да се храни от детската (а между другото в Смолян детската кухня е безплатна), а за яслите ще мислим на пролет живот и здраве.

Бибошка, вясвай се от време на време и тука!   bouquet

Не съм решила още какви подаръци ще поръчвам на Дядо Коледа, защото нямам никакво време. Но съвсем скоро излизам в дълга отпуска и тогава ще решавам.

# 71
  • София
Писах, писах, скапа се нета и нищо, после пак ще пиша по темите, но засега само ще кажа най-важното- КРАЧЕТО НА ЦЕЦКО Е ДОБРЕ, НИЩО МУ НЯМА   Hug

# 72

Никой като не се е сетил до сега, моля кафето от мен!

Ивка, много се радвам за Цецко!!! Видя ли, че всичко е ОК!

# 73
  • някъде
Ех, тъкмо реших днес аз да черпя с кафенце, но са ме изпреварили- ами то вече 10 часа как няма да ме изпреварят! Mr. Green
Дю мерси за   food010
Ивка, радвам се, че всичко е наред Hug  love001
Бибошка hugзасичах те аз по други теми и викам- абе, сърдита ли е Hug

Hug

# 74
Много е хубава партизанската песен Пингвина! Peace

Общи условия

Активация на акаунт