Отговори
# 195
# 196
КАКВО НЕ Е НА РЕД В ТАЗИ СТАЯ.(гледайте много внимателно)
http://www.psy.msu.ru/illusion/jokes/whatswrong.swf
sori Praynig

# 197
искам да ви питам нещо. сега когато отидох да взема марти беше с голямо главоболие. мислех да си го заведа в къщи и тогава да видя какво да правя,но той се разплака в колата легнал на задната седалка.Направих обратен завой и го заведох веднага на лекар. Прередих много хора ,но той плачеше.Т му беше там 37.9 ,но все още мигаше и той не можеше да си стои на краката .лекарката го прегледа и ми каза ,че няма нищо ,нити хрипове ,нито зачервено гърло нищо.Предписа му Еферелган заедно с Хексалгин.Никога не съм давала такава комбинация и не знам едновременно ли се дава. Някой може ли да ми помогне, защото съм в чуденка. Вдига му главата и краката  newsm78 също не знам защо. Каза ми ,че няма нищо обезпокоително. Баща му слезе пред блока за да го поеме. Сега малко му просветна след  хексалгина,но Т му е 38.4 как да дам и ефералгана.

# 198
sori Praynig
#Cussing out
Край, ще сънувам кошмари тази нощ.  Crossing Arms

# 199
  • някъде
Иси, не знам мила- питай в здравния ако искаш Rolling Eyes! Дано да се оправи бързо сладура Praynig Heart Eyes
Ренисияна, теб нещо май те избива днес на някъде Crazy
Ети newsm51 smile3501
благодаря ви за отговорите
утре сме на ваксина Confused и ще видим педито кво ще каже най-вече за афтите и за надутото венче Rolling Eyes

# 200
  • През девет земи в десета
Изи,не едновременно,писах и на лични,но да кажа и тук,хексалгина е аналгин,а ефералгана е парацетамол и двете са от групата на нестероидните противовъзпалителни средства,не е желателно да се приемат заедно,интервала между отделните приеми трябва да е минимум три часа ,можеш да редуваш двете лекарства,няма проблеми,Марти е голям!

# 201
  • През девет земи в десета
sori Praynig
#Cussing out
Край, ще сънувам кошмари тази нощ.  Crossing Arms

Значи,добре направих,че погледнах и като не видях нищо нередно,освен липсата на пердета,спрях да гледам Mr. Green

# 202
Наистина, Арлина, мъжът ти е написал много готино ревю. Магия - ей богу, точно това има в музиката на Цепелин. Пък ние за едната магия живеем, нали така?!... Отвреме навреме забравяме или пък ни казват от телевизора да живеем за да си купим новия шампоан против пърхот (нищо, че въобще нямаме)! Mr. Green

Нани, слушах, дзверих се, пак слушах, накрая помислих трезво и реших, че не е това, за което ни го представят - ми тя музиката не звучи наобратно, а прекарана през някакви ефекти... Ако имах малко вино и  повече време бих си направила експеримента да обърна парчето в някоя програма за обработка на звук и да видя какво ще стане! Вино нямам, време пък - изобщо, но си оставам любопитна! Grinning

Иси, не мога да помогна, съжелявам. Аз, да чукна на дърво, досега на Максималното не съм давала лекарства, освен 1-2 пъти нурофен. Като вдигне температура първо гледам да я сваля по други начини и чак накрая давам лекарство. С баткото също беше така в началото. Сега след като направи два пристъпа на субхордален ларингит съм си купила лекарствата, които ми изписа пидиатърката, но до сега сме се оправяли само инхалации. Въобще, не съм много веща, да не кажа изобщо, за да отговоря на въпроса ти! Само мога да ти пожелая спокойно и бързо да ги преборите тези неразположения! Peace

Майки, върти ми се тука една идея... В къщи имаме тонове играчки. Използваме една част, другата се чудим къде да я набутаме... Та вчера като прибирах една торба с играчки ми хрумна въпросната идея. Ако и вие сте в същата ситуация с играчките, можем да направим следното нещо - можем да си ги менкаме. Например всяка, която иска да участва, събира една торба играчки. Събираме се мама А, мамам В и мама С и А дава на В, В дава на С и С дава на А. Докато  играчките на А не се върнат при нея. Така постигаме следните ползи: 1. дребните имат нови играчки докато им омръзнат 2. когато им омръзнат не купуваме нови 3. действаме подривно на китайската икономика  Mr. Green 4. докато си разменяме играчките пием по една боза и си говорим. Убеденасъм, че ще се намерят още поне 2 ползи. Това бихме могли да го правим в началото на всеки месец или на какъвто интервал си искаме. Важното е хем да сме съвестни и да пазим чуждите играчки, хем да не правим драми, ако ни върнат някое мече без ухо.  Peace

Ми тва е...

# 203
Не можах да се сдържа да не ви пусна линк към нещо готино:
http://www.youtube.com/watch?v=BZSKvSz1roQ

Харесва ми и музиката и идеята на клипа!
 Hug

# 204
Иска, аз също не съм наясно.Защо не се консултираш с друг лекар на който имаш доверие?
А при следващото включване те искам вече с добри новини Grinning

Pingwina, ние с приятелките ми отдавна открихме тази система с менкането на играчки. Работи безупречно PeaceДа му мисли братския китайски народ hahaha
Клипчето е  Peace

На мен пък ми откраднаха портфейла.Страхотна предколедна изненада. ConfusedДобре че вече бяхме купили най-важното-подаръка на Мимето.И глоба за лична карта сега трябва да плащам ooooh!
Тъпа работа ConfusedОт няколко гоини все така ми върви преди Коледа.Е, вдругиден пък една година от смъртта на баба ще правим.Тази година се радвам, че нещото което си отиде беше портфейла ми Grinning

# 205
Иси, Марти често ли го боли глава така? Аз съм с мигрена и знам какво е гадно. Може да му даваш също нурофен, на мен много ми помага. Ако има чести главоболия желателно е да го отведеш на скенер. Здравната каса мисля че поема по 1 на година.
Иначе за хексалгина и ефералгана незнам.

Нан, разстоянието ми се махна, но носих и шини след това.

# 206
  • София
Добро утро
Иси, нагушкай мачловците  Hug

# 207
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ НА ВАРНЕНСКИТЕ МАМИ!
Поли,за съм тази система с играчките,защото и аз се убеждавам колко  безсмислено да се купуват тонове играчки,които омръзват буквално за два дена.Поне Алекс много бързо се дезинтересира и вече се чудя как да го занимавам newsm78

# 208
благодаря ви момичета.
Марти за последно имаше в 4 часа сутринта Т сега е по-добре. Вчера изживях някакъв ужас. Не знаех какво става на задната седалка ,той само виеше по едно време явно от Т се е унесъл аз го питам как е той не ми отговаря.Направо изпаднах в такава паника. Разстоянието от училището до вкъщи е около 15 -20 мин със задръстванията ,няма да ви кажа видяха ми се часове докато го прибера. Толкова шокови ситуации изживях ,три месеца без да е спре някой е болен въртим се в омагьосан кръг. При Марти ми се струва ,че е на нервна почва ,вчера стана и започна да плаче ,че не може да си нарисува едни тъпи моркови #Cussing out казах му да пробва сам ,ако не може аз ще му ги направя.Той рисуваше и плачеше ,че някакви деца ще му се подиграват ,че били смешни. (сегашното поколение са големи злобари).Накрая аз му ги нарисувах (е моите не станаха по-хубави от неговите),но поне той исках да е спокоен.За да не го взема от училище не ми се обади нито на мен по GSM-ма нито е споменал на учителката. Дори беше много учудена когато Иван и каза ,че днес няма да отиде на училище. Ох какво ще ги правя такива чувствителни деца не знам.И аз много се притеснявах и защо да ме питаш, а Иван когато му идвало ред да го изпитват от притеснение вдигал 40Т.Ами това е за сега от нас имам поръчка за пица и отивам да изпълнявам.
Лек и ползотворен ден.  bouquet

# 209
  • Казанлък(Бургас)
Вдига му главата и краката  newsm78 също не знам защо. Каза ми ,че няма нищо обезпокоително.

Проверявала е дали  има мозъчно сътресение.Дали не си е ударил главата докато е бил на училище

Общи условия

Активация на акаунт