Отговори
# 210
  • Казанлък(Бургас)
При Марти ми се струва ,че е на нервна почва ,вчера стана и започна да плаче ,че не може да си нарисува едни тъпи моркови #Cussing out

Може и заради това да е. JoyНе лечимо е!Аз съм на 28 години и от притеснение някой път ще се гътна. hahaha

# 211
  • Сливен
Здравейте на всички мами на юлски дечица.Бих искала да се присъединя и аз към вас.И аз имам малко раче.Роди се на 17.07 2006г.Казва се Георги.А аз съм Ева и съм от Сливен. Hug

# 212
 welcome  Ева и Георги! Hug

# 213
  • София
 welcomeДобре дошли на мама Ева83 и малкия Георги!И моето прекрасно момченце е родено на същата дата! Peace
Иси-целувки и прегръдки на баткото и малкия! Hug

Пингвинче-все ще те питам-какво стана с курсовете в планетариума?

# 214
Иси,най-изпитаната рецепта за сваляне на температура е да редуваш Нурофен/сваля рязко/ с Панадол/поддържа да не се качи отново температурата/ Naughty
Ева и Гого welcome HugДано ви хареса при нас-спорим,караме се понякога дори Mr. Green,обичаме се, но в крайна сметка сме си като едно голямо семейство

# 215
честит рожден ден на мама де-си, бъди жива и здрава, много обичана и щастлива !

# 216
Честит рожден ден на De-si!
Пожелавам ти здравето да е винаги с теб,
щастието да те съпътства на всяка крачка,
любовта винаги да е под ръка,
а късметът да те чака зад всеки ъгъл...

Но най-вече искам да ти пожелая:

всеки ден да си щастлива като слънце,
и от тези красиви очи да капят по-малко сълзи...
да се усмихваш дори, когато не ти е до усмивки...
да се радваш на живота дори, когато го мразиш...
да изживееш всеки миг от него така,
че утре като се обърнеш назад да не съжаляваш за нищо...

# 217
Добре дошли на мама Ева83 и малкия Гоги! welcome

# 218
 welcomeна мама Ева83 и малкия Георги  Hug
Иси, едно силно гуш от нас. Сега по тв само за детско насилие се говори, да не би пък някой да го е ударил и той да се притеснява да ти каже. Доми като се прибра ми каза, че са ударили едно дете от техния клас в слепоочието. Кво става с тея деца, незнам  Sad
Ася, някой не е имал кинти за подаръци та ти е дръпнал портфейла  #2gunfire Приеми го като неочаквана благотворителност, но пък за документите кофти. Не ти ли ги подхвърлиха някъде, на моя като го обраха поне докум. му намериха  Grinning
Мойта Киа днес разсипа цяла кутия прах за пране, наръсила, хапнала и така. Нямам идея колко е хапнала, ще чакам резултат в пампата, може да излиза леко разпенено  Shocked Каква майка  съм  #2gunfire

# 219
  • някъде
Честит рожден ден, Де-си! Здраве, щастие, любов и пари за останалото ти пожелавам! newsm51

Добре дошла на мама Ева83 и малкият Георги welcome

Ние бяхме на ваксина днес Sad- много силно заплака, но аз се бях приготвила с бонбонки и бързо забрави му мина Wink
За подутото каза че било зъбче- но ще го заведа понеделник- вторник  при моята зъболекарка да го види все пак Rolling Eyes! Имаме и афти в устата та мажем с Дактарин Tired Скоро май ще избие едно друго зъбче, то като гледам всички са се наредили и ще никнат като гъбки в скоро време- дано смо да не вдига Т и да не го боли много Praynig

Иси,  Praynig Hug Hug Hug
А за притеснението- аз получавам  smile3550 от него и затова преди изпити пиех по едно затягащо хапче ooooh!

# 220
Честит рожден ден!DE_SI
Желая ти леки запивки и много усмивки,
успехи в бранша и чупки в ханша,
здраве в изобилие и радост до безсилие!

# 221
  • Сливен
Благодаря за сърдечното посрещане на всички.Имали други мами от Сливен?

# 222
DE_SI
Желая ти достатъчно слънце, за да запазиш мирогледа си светъл!
Желая ти достатъчно дъжд, за да оцениш слънцето още повече!
Желая ти достатъчно щастие, за да запазиш духа си жив!
Желая ти достатъчно болка, че и най-малките радости в живота да изглеждат много по-големи!
Желая ти достатъчно да получиш, за да задоволиш желанията си!
Желая ти достатъчно да загубиш, за да оцениш това което имаш!
Желая ти достатъчно “Здравей!”, за да ти даде сили за последното “Довиждане!”

# 223
добре дошла на мама eva83 и малкия Георги аз съм от Ямбол ,но съм раждала в Сливен и сме един ден след вас интересно ми е в коя болница си раждала? Аз раждах в "Ева
Иси, едно силно гуш от нас. Сега по тв само за детско насилие се говори, да не би пък някой да го е ударил и той да се притеснява да ти каже. Доми като се прибра ми каза, че са ударили едно дете от техния клас в слепоочието. Кво става с тея деца, незнам  Sad
оф не знам ,разпитвахме го с баща му има едни деца които ходят на карате и всеки ден си показвали стойки и се удряли в корема ,но не в главата  Shocked и сега ме моли да го отпиша от танцова и да го запиша на карате.И това ще ми мине през главата .От януари ще го запиша на карате .Няма да ходи на танцова ,а и логопеда ни каза до коледната ваканция и повече не е необходимо.Сега ми направи впечатлени ,че пак започнаха едни мрачни мисли да го връхлитат,ето децата сега започват училище ,а аз си седя в къщи. Започна да плаче ,че не иска ваканция и пак започна да вдига Т. Обещах му през ваканцията да покани приятелите си в къщи и така пак ще си играе с тях,а сега го оставям в къщи за да научим стихчето за Дядо Коледа и да е бодър когато дойде. Накарах баща му сега да отиде за всеки случай а му направи посявка на гърло и нос и преди това му премерих Т и нямаше ,е това ако не е нерви здраве му кажете. Хомеопата ми каза пак едни гранулки ,които и преди е пил и имаше поразяващ ефект да видим ,стискайте палци всичко да се оправи.
 Hug

# 224
  • някъде
Иси,  Hug и аз забелязвам, че днешните деца са много лоши - меко казано Tired Боже на къде върви този свят Confused
Стискаме палци за хомеопата Praynig
А на мен ми е много притеснено вече Tired Sad Confused

Общи условия

Активация на акаунт