Отговори
# 225
  • Сливен
Аз раждах в държавната болница и съм много доволна.И аз реша да имам някой ден второ пак там ще отида. Grinning

# 226
"Весели" празници Confused
Вчера са поставили диагноза-"порок на сърцето", на племенничето ми(на 2 годинки е) cryМного се надявам да е грешна диагнозата, защото в Бургас шансовете за погрешна диагноза са твърде големи.
На мъжът ми дядото получи поредния си инсулт и сега го губят.Мъжът ми го преживява тежко, това че трябва да си кажат скоро "Сбогом" cry
Така се надявах тази Коледа само с тъпия портфейл да се размина cry

# 227
Ей господи ,защо ни забрави

# 228

ДОБРЕ ДОШЛА НА МАМА ЕВА
Asya_Дано да бъркат лекарите:pray: Praynig PraynigРазбирам и на мъжът ти състоянието. TiredБъди до тях,давай им упора.
Ох съчувствам на всички болнички,(Isi-горе главата)но не мога да пиша тъжни постове,а и не искам  love001

# 229
Асе, стискам палци да са поставили грешна диагноза Hug Hug Hug

# 230
  • някъде
Асе  Praynig Praynig Praynig Hug

# 231

Асенце  Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig
каквото и да пиша .........

снимка бг се оправи със стария  потребител и парола

# 232
  • Казанлък(Бургас)
Асе, Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes

# 233
Здравйте, душички! Напоследък ми е много натоварено и не успявам да пиша във форума, но вас не съм ви забравила. Реших поне едно привет да ви кажа! Hug
Не можах да прочета какво сте писали, но разбрах, че Ст.Г. чака бебче. Пожелавам ти лека бременност и здравичко бебче. Юлче ли ще е ?

Асе Hug стискам палци да са наистина весели празниците! А диагнозата на детенцето задължително трябва да се провери, че...много обичат да поставят страшни диагнози нашите лекари! То и дъщеря ми й имаше много неща, ама нъц! Оказа се, че лекарите като не могат да обяснят нещо и да помогнат си измислят по нещо ей така за спорта май.

Иси, хайде да оздравявате всички вкъщи, че дядо Коледа ще трябва да посрещате и да сте във форма за отварянето на подаръците, а това си е сериозна работа.  Grinning

Честит Рожден Ден Де_Си!

Като намеря малко временце, ще пиша повече!

# 234
  • София
 nbirthdayЧестит Рожден Ден,
De-si! newsm59
Много здраве,щастие и късмет ти желая!Да си обичана мама и жена!
  uraВесело изкарване довечера!  bigdance2

# 235
  • София
Асе-дано наистина лекарите грешат.И аз имам племеменниче почти на 2 и не знам,ако му се случи нещо-сигурно ще се побъркам от тревога!А за дядото-знам какво имаш впредвид-така беше и с моя мъж,когато баба му боледуваше преди кончината си-той много я обичаше,защото тя го е отгледала като майка и дълго време скърбеше.После като си говорихме ми каза,че ако не съм била аз едва ли е щял да се оправи.Така,че-бъди му опора! Hug
Иси-може пък идеята за карате да не е толкова лоша-там ги учат също и на дисциплина и ред,и на уважение към приятелчетата,пък и може да му се отрази на общото здраве и да не боледува вече толкова! Peace
Пък за агресията в училищата-нямам думи!Снощи с мъжа ми си говорехме,че май най-добре ще е или в частно,или в спортно да го запишем нашия един ден-ред и дисциплина да има! Naughty

# 236
Amerie,направо ти свалям шапка колко философски гледаш на нещата.Аз ако бях щях да го спукам от промивки на корема SickГоляма параноя съм. ooooh!
Асе,споко душичко HugИ аз съм родена с порок на сърцето ,но ето ме на на 31 съм жива  GrinningНе съм имала никога проблеми,като изключим,че при нервни натоварвания съм имала гадни бодежи.Ама то и за здрав човек нервите са опасни newsm78

# 237
  • somewhere over the rainbow
Нан, разстоянието ми се махна, но носих и шини след това.
Ъ?

Иси, не е ли добре да го види психолог? newsm78 Много от проблемите са в главата.

Асе, everything's gonna be alright! Wink

Лала, затъжих се за теб, ей Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 17:06 от N_A_N™

# 238
Ех, момичета, нещо много неприятности има напоследък при повечето от нас.  Confused

Желая на всички много здраве с настъпването на Новата Година, и всичко лошо остане зад гърба ни!  Hug

# 239
  • София
Eva83, добре дошла и дано се чувствате добре в нашето семейство с Георги  Hug
Асе  Praynig
Бързо оздравяване на всички дечица, миличките толкова са унили, когато са болнички, откакто Цецко боледува вече параноя ме гони и го проверявам за Т и когато нищо му няма  #Crazy
Нанче, ти ли пробва вълшебното хапче, което Синеочка ни каза- мико макс? Помогна ли ти? Аз като разбрах, че е за болни от спин и ме достраша да го пия, все едно че ще се разболея и аз  Joy Много съм загубена понякога, реших, че в аптеката ще ме помислят за болна от спин и ме хвана срам да си го купя  Blush

Общи условия

Активация на акаунт