Вечер преди лягане мажете ли се с крем?

• 6 133
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
Мажа се вечер с крем за околоочен контур, но не винаги слагам специален нощен крем, по- често ползвам дневния и за вечерта.

# 31
Напоследък спрях, но ако усетя некомфорт на кожата на лицето, повтарям сутрешната процедура.

# 32
  • София
аз вечер се мажа със синичкия бебшки крем на Нивея по лицето ,но дали не си запушвам порите  Thinking
Ами да,  с този крем има голяма вероятност това да стане, тъй като той е обогатен с талк, за да подсушава и защитава бебешката кожа. Ако е този, за който аз си мисля. Wink

Иначе, да, всяка вече слагам кремче за лицето и околоочно също така. А понякога се мажа само с маслото от гроздови семки на Флоривитал. Peace
Иначе,не ми е комфортно на кожата- дърпа ми, опъва ми, сърби ме Close. Със суха кожа на лицето съм. Wink

# 33
Да,но понякога забравям.Но сутрин задължително.

# 34
  • София / Пловдив
Задължително слагам крем вечер - нощен и около очите.
След почистване вечер доста ми се опъва кожата и не мога да си легна без крем.

# 35
  • София
благодаря за отговорите момичета мисля ,че наистина нямам нужда от нощен крем за сега ще си ползвам нивеа софт ,този на орифлейм и бебешкия на нивея за през деня  Hug

# 36
Маниачка съм на тема кремове!
Всяка вечер след душ крем за тяло,друг за лакти,трети за нощта.
Какво да се прави възраст?! Crossing Arms

# 37
Мажа се, но не всяка вечер, а почнах да го правя след 26-27 г., преди това не се мажех с нищо.

# 38
Всяка вечер независимо дали съм слагала грим или не, ползвам ексфолиращ гел, след това хидратирам със тоник и мажа със нощен крем. Случвало се е и да забравя и да не сложа крем и чувствам кожата си много опъната и дръпната.
                                                                                                                                                                                                                     И аз съм така.Зависи каква кожа имаш.Мисля,че за хубава кожа трябва да се започва рано с грижите

# 39
Вечер задължително си измивам лицето с гелче, след това го почиствам с тоник. Не винаги слагам крем, но ако го правя- само тънък слой, да не изплУашим мъжо  Joy

# 40
Запушваш порите само, ако слагаш какъвто и да е крем върху непочситено лице!
Аз съм на 25 и сутрин и вечер се мажа само с 1 крем - Олиго 25 на Виши! (И аз от скоро се мажа, де)
Скоро си взех и околоочния на Д'Олива, заради студа...

# 41
аз се мажа,не мисля,че ще ми се запушат порите Thinking

# 42
Вечер задължително се дегримирам, понякога слагам маска, после тоник, околоочен и нощен.  Simple Smile

# 43
Зимата не се използват хидратиращи кремове (противно на всеобщото мнение), ами подхранвщи. Това е важно да се знае. Иначе аз слагам Нивея-софт подхранващ - ползвам го и за дневен и за нощен, добре ми действа тъй като тоникът ми е силен на Клин енд Клиър Wink

# 44
  • Варна
Задължително си почиствам лицето с тоалетно мляко, после 3те стъпки на Клиник и тогава нанасям нощен крем...някъде четох, че точно нощният крем е този, който подхранва кожата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт