АВГУСТовскИте СлъНца сГрявАт мАйчиНи сърЦа!

• 10 683
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
ЕмТел,как е най-младия оператор във вашето фемели?

# 211
Влизам само на бързо да ви почерпя  Laughing
Днес моят любим татко става на 50 години - да ми е жив и здрав още дълго !

Аз не съм спала вече две нощи и направо давам заето  Crazy Не успях и да ви прочета за което моля да ме извините  Praynig  bouquet

# 212
  • софия
ВСТ,ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ОЩЕ ДЪЪЪЪЪЛГИ ГОДИНИ И ДА СЕ РАДВАТЕ ЕДНИ НА  ДРУГИ   bouquet!
http://www.youtube.com/watch?v=97V8DcbDOOs&feature=related

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 13:50 от dani777k

# 213
vst_80 , честит юбилей на на татко ти Hug ДА е жив и здрав   и да се радва на вас и вниците си още дъъъъъълги години:hug:

# 214
  • гр.София
 Вст80,дълги години радост за татко ти!

Дриймс,има ли надежда да ти видим новата прическа в неделя?

# 215
  • София
VST80 - честит ти празник! Жив и здрав да е татко ти!  bouquet

# 216
  Дриймс,има ли надежда да ти видим новата прическа в неделя?
Има, има - даже утре ще ходя да я поосвежа малко! И не се намесвам в орагнизация, защото съм съгласна с всичко!  Peace
vst_80 ЧРД на баща ти!   bouquet
dani777k айде ще ви чакаме и вас!  Peace
Токи е добре. Като всички други деца във форума - шета навсякъде и така. Иначе вчера педиатърката мина през нас и уж вече на 20-ти ще я слагаме тази пуста полио ваксина. Притесни ме за туй-онуй, но аз си мисля, че с времето всичко ще си дойде на мястото. Пък и ще се консултирам първо с други специалисти след нова година и така.

# 217
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Спинки и Гъбка на патерици!
Бъдете живи и здрави!Много радост и любов в семействата ви.

Честит Рожден Ден на бащата на vst80!Да ви е жив и здрав още толкова години най-малкото!

Дриймсче,много се смях на случката ти. Joy Joy Joy

Мадонка,много се радвам се,че ти и бебка сте добре.Много целувки за бъдещата кака Нори!  love001

# 218
И аз съм съгласна с организационните въпроси на Блан Peace
Благодаря за идеите за Ники ,ще го подкупя с MacDonald's май  newsm78
Ади с кола сме ,ще ти пиша  Hug
Милена съгласна съм с всичко което си написала  Peace
Мадона честита мома   bouquet Дано нямаш други проблеми тепърва и да си родиш едно здраво и хубаво бебче ! Hug
На мен пък всички, които ще идват са ми симпатични ,така че ще ми бъде много приятно във вашата компания! Heart Eyes И аз искам да видя и други мами ,които няма да дойдат ,но здраве да е,може и до Русе да се довлека,за малко още тази есен ,но се отложи ,за пореден път,no $,а може и до Варна,а защо не и Виена,австрийските авиолинии са добър вариант  Mr. Green

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Таткото на Vst_80!Да е жив и здрав!  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици и на Gybka111!Да си най-обичаната и щастлива жена и майка!  bouquet

Мадонка, много се радвам за теб!Надявам се да нямаш повече проблеми и да се радваш на още една здрава и послушна госпожица! Hug

# 220
Аз да си кажа, сега без бой

Бяхме решили да се местим във Варна до средата на Декември и започнахме от Пресиан с преместването, та до сега е във Варна при маминка и дядо. Ние с баща му ходим почти всеки уикенд, по обясними причини.А вечер се чуваме и виждаме по Скайп.
  Плана за окончателното местене се отложи за през месец Март.

Тази събота щяхме да си ходим в Коледна и НГ ваканция и да се приберем всички заедно обратно в Софето на 2 Януари. Затова и написах, че няма да сме в Сф на 16-ти за партито.
ОБАЧЕ
(тази вечер се разбра) че няма да тръгваме за ВН в събота 15.12, а в събота 22.12

Което ще рече че съм в София на 16, но без Пресиан
 Ха сега, приемам идеи за 16

Дали да дойда на партито и да ми се скъса сърчицето от скука и не само  без детето , или и аз като Дани да намина

# 221
  • гр.София
bebon,не от скука,а сигурно от мъка ще ти се къса сърцето,като гледаш нашите хлапетии.Така че,ти си реши.
 На първата среща ,на която бях, Ммария беше сама,без детенце.
 Ела,разбира се Hug ( Ще разказваш после как сме изглеждали отстрани Simple Smile)

# 222
blanc, ти го каза, аз загатнах   "скука и не само.."
Неисках да драматизирам, защото каквото прави, човек, на себе си го прави, та и моята работа.

На червено вино съм. Наздраве!

# 223
Честит юбилей на таткото на Vst_80!Пожелавам му още дълги години да е с любимите си хора и да се радва още на много внуци  Hug!

bebon, ела, ще си поприказваме малко, ще се радвам да те видя  Peace!

# 224
Здравейте!
Да ви се похваля! Днес си купих една блузка за себе си и се чувствам ужасно щастлива, макар че дадох доооста парички. Направо останах с ... 9 лева честно казано, безразсъдно, но явно имах нужда. Досега всичко беше за Лени. Който има нужда да пробва!

ВСТ, честит Ви празник у дома!
НА Гъбка и Спинки много щастие и здраве!

Хм.... в наше село никой не е чуват за тези силиконови бойчки.... пфу...тъкмо се бях навила!

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 21:33 от Kristianna

Общи условия

Активация на акаунт