АВГУСТовскИте СлъНца сГрявАт мАйчиНи сърЦа!

• 10 672
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас

megishik Честито ти именничка .Да е жива и здрава,много усмивки и весели игри!

Благодаря ви ,момичета за милите пожелания,относно моята половинка! Hug

Ние снощи семейно тримата  решихме да отбележим празника,като отидем на ресторант.Знаех,че няма да седна за 5 мин.,но въпреки това отидохме.Първите 30 мин.Ирен си стоеше на стола,м/у нас .Бях и наредила една кукла,книжка,кола,пиеше си сок,хапваше солетки,пръчици.Направо не можех да повярвам на гледката.След това ,като слезе от стола,вече не я свърташе на едно място и започна лудо гонене.То не влизаше в кухнята направо при готвачките,не дърпаше елхата,стойката с вина.Мъжа ми само седи и подвиква-"ама бягай след нея","ама виж къде отиде".Но въпреки това си изкарахме страхотно

Най-накрая и Ирен да види сняг.В момента вали,за което много се радваме.

# 286
Мегишик, да ти е жива и здрава именничката!

elen@, и на мен ми се искаше да избегна даването на АМ, но с тази висока Т не посмях да рискувам.
Гого вчера цял ден спа, гушнат до мен или татко си, а през нощта не вдигна Т, явно вече овладяхме положението. Praynig Аз също се чувствам добре, само имам главоболие от храмата, въпреки че и тя почти изчезна.
Ние явно също ще пропуснем партито, защото ме е страх да не заразим дребосъците. Confused

# 287
Megishik, честита ти именичка!Да ти е жива и здрава, много послушна и усмихната!  bouquet

А пък при нас няма сняг. Sad Даже пече слънце.
Аз не обичам зимата, но много искам да покажа на Вики снега.Та сега всяка сутрин като стана проверявам, ама тц. Simple Smile
Elwing, и ние така, нито един подарък не сме купили още. Confused Не само че нямаме време, ами и нещо идеи ми липсват... Crossing Arms
За любопитните  Mr. Green , снимката "Вики плаши фотографа" ще е готова чак другата седмица. Crazy

Бързо оздравяване на Гого и Марти и на техните мами! Hug

# 288
Благодаря  от името на именичката за хубавите ви пожелания!След като подобаващо се нахрани,я сложих вече да спи.

# 289
aaa не така  Naughtyстига с тези болести ,както е тръгнало до неделя никой няма да остане,взимайте мерки и да сте на линия,не стига че това ще ми е сигурно последната среща с вас за години напред,ами и вие да не дойдете  Confused
Честит имен ден на малката Снежина! Да е бяла ,нежна и красива !
Честит рожден ден и на половинката на Ира,и моя мъж е стрелец  Mr. Green
Душе успех! Peace
И аз още не съм купила подаръци,тук още няма МОЛ като хората ,а детските магазини в центъра са под всякаква критика,евтини китайски играчки ,нахвърляни на куп зад щандове зад които стоят нервни лелки в критическа възраст  Twisted Evil,направо ти се скапва настроението като ги видиш.Има вече Хиполенд,но той е отчайващо далече от нас и трябва да моля Иван да ме закара ,а мразя да ходя с него по магазини ,той само ме препира да си ходим и се вкисва още с влизането.Просто мрази да пазарува нещо което е извън хобитата му.
Днес тук също бе навалял малко сняг ,като пудра захар и е кучи студ  Sick
Аз не съм си купувала скоро нищо ,но разбирам много добре Кристяна и Бени,честити придобивки  Peace
А колкото до прическата и аз не смеех до скоро да пипна Еличето ,но понеже и тя не търпи шноли,вече поне 10 загубихме, и кръцнах бритона,все още има вид ,ама следващия път май ще я водя на фризьор.
Напоследък и Ели заспива много трудно ,също като Лори пищи ,не знам какво и става. ooooh!
Аз като ви гледам колко добре сте се справили с боите ,направо се отчаях ,аз по рисуване все с 3 минавах,ужасна съм  Embarassed,поръчах си бои от Слънчоглед ,защото и тук не са чували и ме гледат като изкопаемо,но засега ни вест ни кост  Rolling Eyes
Да ви се похваля реших сама да оплета на Ели коледно половерче,мама едно време плетеше много хубаво и бързо аз досега не съм се пробвала ,да видим наследила сли съм нещо  Blush
Ставам че днес имаме концерт с Ники в Драматичния театър ,първи концерт с новата група ,той е солист в две песни,нямам търпение да го видя. Party
Много хубави аватари на Марулчето и Пепър  Heart Eyes

# 290
  • София
За неспането и трудното приспиване мога томове да изпиша  Close
Анди, да се оправяте и вие бързо!  Praynig Peace Искаше ми се да ви видя Гого...  Sad За АМ - грешката е вярна сигурно   Wink Laughing
Успех на солиста!  Hug И сестра ми беше едно време.  Peace А аз съм пяла в хора на у-щето  bowuu Mr. Green Както и всички от вас сигурно  Simple Smile

# 291

Общи условия

Активация на акаунт