АВГУСТовскИте СлъНца сГрявАт мАйчиНи сърЦа!

• 10 671
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
  • В ЛЮтеницата
Да побързам да се разпиша преди последната страница на тази тема, та дано новата да е по-коледна.
     За последен път обяснявам позицията си във форума. Моята. За вашата вие си знаете. И така: единственото ни общо тук са августовските деца. Можем да се разделим по хиляди критерии - всъщност дори и августовските деца не са само августовски. Пиша тук, защото за момента ми е интересно. За утре незнам. Но сега пиша всеки ден върху различна страничка на най-новата тема. Винаги съм искрена в това, което съм написала. Не приемам темите ни като кошче за хартийките, на които сме си надраскали някакви бележки. Никога не съм забравяла, че писането тук не е като на дъска, на която в междучасието да напишеш "Пешо е кретен", а след това да избършеш за часа. (Между другото - някой ден може би и децата ни ще ни четат!). Винаги ще имам мнение, ще го споделям, когато и както преценя. Ако искате и вие да тренирате за тъщи и свекърви - давайте и вашето  Mr. Green - аз съм за плурализъм на мненията и не бих нарекла споделянето им кавга, до началото на обидите.

Elwing, извинявай, че избухнах точно на твоята подкрепа на мира, защото ти не беше нито поводът, нито причината, а освен това си почетен носител на титлата "Мир без граници" Peace

Elen@, дано му се размине антибиотика на Марти. Пази се и ти най-вече - в момента е много важно да си здрава!
     IrrA_78, да ти е здрав мъжа и да е винаги до вас!
     miss_74, все забравям да ти кажа, че ти завиждам благородно за мъжа ти по въпроса с бръсненето. Моят мъж имаше един период, в който всички му подаряваха поредния модел на Жилет, защото сигурно си мислеха, че не се бръсне редовно, защото няма самобръсначка, а той направо ненавижда да се бръсне. Така и не можах да го накарам. Надявам се Лора да го промени...
     Kristianna, и аз подстригвам сама Лора и то само отпред бретона - та засега и нейната прическа е като за вратар - ще направим отбор! А, и още една идея - снимай я като мен размазано (виж ми аватара) - няма да си личи  hahaha

Кога са го отворили този Джъмбо? Заинтригувахте ме ....     

# 271
  • гр.София

Защо пък опаковането да е скъпо? На мен за 5лв ми ги правят прилично.  Rolling Eyes

А,може и да си права. Но с една приятелка опаковахме един подарък за сватба-взеха ни близо 30лв.Те самите опаковки и украси и панделки си струват пари.
 Но понеже Бебон пише,че подаръците са за деца,мисля,че не е нужно да е засукана опаковката.

# 272
  • София
Блан, явно сте ходили в по-луксозен магазин. Аз обикновено опаковам в Търговския на Кооперативния пазар.  Crazy
ПепърHug И мерси за титлата, макар и незаслужена! Laughing Как така не знаеш дали утре ще пишеш - нали в темата за абитуриенти-августинчета щяхме да сме пак заедно  Heart Eyes

# 273
  • варненка от София
Днес потънах в царството на играчките....2 часа в Jumbo.
 Останах доволна, за първи път пазаря наведнъж и от едно място за 6 деца на различни възрасти, както и намерих по нещо за бабите за Коледа

Някой знае ли къде опаковат прилично и достъпно, подаръци?

Ако ще го правиш във Варна, в Бриколажа има такъв щанд. Ако решиш да опаковаш сама, пак от там може да си вземеш много хубави хартии и панделки или торбчки. А ако искаш да е детска хартията по книжарниците има доста интересни неща, взимаш и една панделка и готово, не му трябва много.

Честито на празнуващите вчера и днес. С пожелание за много здраве и късмет.

Тъкмо приспах детенце и се отдавам малко на форума, после на някое филмче.
Лека нощ и да спите в кош.

# 274
  • В ЛЮтеницата
Elwing, за мен като че ли беше вчера, като се роди Лора, та моето утре може да е някъде към абитуриентската вечер  Laughing

Ember, кога ще видим Вики на ромско Еленче?

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 00:00 от Pepper

# 275
  Хайдееее,кафенце със закуска........
Снощи стоях до 100 часа да си търся Коледен аватар и понеже нищо не харесах си лепнах успокояващо пролетен  Mr. Green Сега продължавам търсенето на моя дядо Мраз/Коледа.

А заглавието за новата ни темичка мнооого ми харесва. Heart Eyes

# 276
Имаме си първи сняг,а аз-именичка.Според календара днес точно се чества светица с прозвище Снежна.Да ви почерпя по още едно кафе за нуждаещите се и сладичко .

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 09:54 от megishik

# 277
  • София
Миленка благодаря за кафенцето, че ми е особено нужно тази сутрин. Снощи бях на работа до 1 часа - много новини, много нещо. И сега излитам след час пак.  Hug

Мегишик да ти е жива и здрава именничката!  bouquet

# 278
Добро утро и от мен...мерси за кафенцетоо! Тук най-после се видя сняг. Тази сутрин се изненадаха като надникнах над прозореца. Леееекичко е побеляло. Това ще му е. Поне да покажа да дребосъчко какво е сняг. Mr. Green

# 279
Мегишик, да ти е жива и здрава именничката и много да те слушка!    bouquet
Миленка, мерси за обилната закуска, ще ми е нужна, че трябва да се щавя  Sick или както казва една приятелка ще "кося"  Grinning.
Навън е навалял приятен сняг, но казват, че било много студено.
Нещо ми се скапва нета  Close.

# 280
  • София
Здравейте,
Пепър, да се пазя, ама и аз от вчера съм в отбора на болните  Tired Сега се наливам са чайове и витамини и така.
Опаковките ги прави мъжа ми, онзи ден купихме много хубава хартия, сега трябва и подаръците да купим и сме готови, а те са много. Не знам вие как практикувате, но при нас е следното, на Коледа сутринта ставаме и отиваме при едните роднини, сядаме на маса, разменяме подаръци, после при другите, пак на маса, пак подаръци..., общо са 12 броя (майки,баби, дядовци, лели, сестри и т.н), да са ми живи и здрави всичките  Heart Eyes
И във Варна ли има сняг, супер! megishik , да ти е жива и здрава!
Еха, и в Бургас.
Чакам малкия да се събуди и болни, здрави отиваме навън да се порадваме на снега и ние!
А за партито, ужасно много съжалявам, че няма да мога да дойда. Първо сме болни, едва ли ще се оправим да неделя и второ, свеки има рожден ден днес, но ще го празнува тогава.

# 281
Marulka, благодаря за подсещането, че съм Варненка.
Ще играя на сигурно, във Варна винаги съм опаковала подаръци в едно малко павильонче с/у входа на Икономически техникум (м/у дюнерите). Взимали са ми по 2-5лв.
Щ е се приберем във Варна на 22, и ще имам време. Това с хартията и панделките не ми допада, нито с пликчетата за подаръци. Предпочитам да различни. А и имам идея тази година да сложа подаръците под елхата и май ще стоя и аз до подаръците, та да ги опазя опаковани

# 282
  • София
Мегишик, честит имен ден на сладкишката ти! Да е здрава, щастлива и усмихната!  bouquet  bouquet  bouquet 
Честит първи сняг на морските мами!
Елена, жалко, че вие няма да дойдете. Да се оправяте бързо!  Praynig Peace
Аз сигурно съм единствената, дето още не е купила нито 1 подарък  Rolling Eyes

# 283
  • София
Не си единствената и ние не сме купили нищо.
И започвам да му давам на Марти антибиотик. Не ми се искаше, но по- добре, отколкото да стане друга беля  Rolling Eyes

# 284
  • варненка от София
Честита именничка Снежина, да е много здраво и щастливо детенце, да радва мама и тати, а те да я слушкат подобаващо!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт