АВГУСТовскИте СлъНца сГрявАт мАйчиНи сърЦа!

• 10 678
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
ИРА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЪЖА ТИ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ!     smile3525
Vst,Пепър,какви красоти правите   smile3501 на вас,аз нямам нерви да се занимавам с такива неща  Blush
Анди,Елена,дано по-бързо да се оправят малките сладури  Peace Hug
Душето,как мина,ще започваш ли работа?  Laughing Heart Eyes
Исках да кача няколко снимки,но нещо немога да вляза в албумчето  Rolling Eyes
Ей сега ми хрумна заглавие за следващата тема  Laughing

Коледата чука на вратата,а августинчето се вихри около елхата ,ако някои измисли нещо по-хубаво да го коригира  Peace

# 256
IrrA_78, честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав и много да ви глези   bouquet

А тези последните с пълнежа,как изглеждат  smile3514!
Joy Joy Joy

Kristianna сигурна съм, че чаровницата Лени не може да изглежда така както описваш  Laughing Ще чакам снимките с нетърпение  Peace
Ember дано да успееш да качиш снимчицата тук и на мен ми е интересно да я видя  Laughing А иначе и Лори е същата - гледа и се радва отстрани, но щом я приближим за снимка настава един малък ад  Shocked

А тези дни не мога да  позная Лоринка - щом тръгнем да я слагаме да спи и започва да пищи с цяло гърло, дори и да умира за сън  Sad, не иска нито бибата, нито нищо, пищи докато остане без сили и заспи  Cry Ако пък я вдигна от леглото, започва да си играе и на петата минута започва отново да пищи, но този път защото й се спи. Та тези дни  при нас е мноооооого приятно  Twisted Evil

# 257
  • София
Честит рожден ден на таткото на Ирен! Да е здрав, да ви слуша и глези!  bouquet Hug Heart Eyes Страхотна трапеза!  Peace
Мис, предложението за име е ОК!  Hug

# 258
  • гр.Добрич
Ира, честит ти рожденик!!!  bouquet

# 259
Ира,ЧРД на съпруга ти!Да е много щастлив с двети си любими същества!
ВСТ, ти си наистина на ТИ с изкуството.Да ти е жив и здрав таткото още толкова години!
Мис,много е хубаво предложението за заглавие!

# 260
Irra, честит рожден ден на половинката ти! Да е жив и здрав и още дълги години да ви обича!  newsm67
Дани и аз писах за Jumbo-то, ама явно още никой не го е посетил. Наистина има страхотни работи  Peace.
Болничките бързо да оздравяват  Hug.

# 261
  • София
Къде е това Джъмбо?  Blush

# 262
  • варненка от София

До Билата на България.

# 263
Днес потънах в царството на играчките....2 часа в Jumbo.
 Останах доволна, за първи път пазаря наведнъж и от едно място за 6 деца на различни възрасти, както и намерих по нещо за бабите за Коледа

Някой знае ли къде опаковат прилично и достъпно, подаръци?

# 264
IrrA_78, да ти е жив и здрав мъжа!   bouquet
Ей, ама май повечето татковци са стрелци newsm47

Бланк
- хвана ме че 101 далматинци не съм гледала  Embarassed Срамота ама тепърва ще го гледам няма да се размине  Laughing Иначе не си се излъгала в мене слънце аз съм много мила, добра и вежлива, скромна и търпелива, а на всичко отгоре и красива tooth tooth hahaha Добре че и мъжо спи вече иначе със сигурност щеше да изяви желание да напише две "добри" думи по мой адрес...ама късмет имам smile3560
Помниш Петя Дубарова: "Понякога съм бяла и добра. Как рядко ми се случва да съм бяла!" ...определено много ми се иска да съм бяла  bowuu всъщност също като теб злато  Hug Heart Eyes

vst_80,
имаш златни ръце, браво   bouquet

И я споделете тия боички за стъкло скъпи ли са и в комплект от няколко цвята ли се продават или са на бройка?  newsm78

# 265
  • София

Преди известно време имаше специален щанд за опаковане на подаръци в Техномаркет на Цариградско шосе до Метро. И не беше скъпо.

# 266

Мисля, че по цветарските магазини също опаковат добре  newsm78.

# 267
Добър вечер и от нас....
Честити рожденни дни на татковци и дядовци.Мого да ви слушат и обичат.И винаги да ви подкрепят и закрилят..
 И моят татко е стрелец. Mr. Green
Дали и аз утре да не драсна    animal037към Джъмбото newsm78 Вече дадох на Марти половината и подаръци(от баби и лели,които аз съм избрала и купила) за Коледа с надеждата да ме остави за малко на мира., Та до сега ги опаковах отново,за  да ги забрави за 10 дни и да и ги подарят официално съответните баби и лели.. Mr. Green
Кристиана- и аз мислех тия дни да и кръцна бретона на Марти,че много и влиза в очите,а тя ластици и шнолки не търпи.Ама като се замисля,как аз на всичките ми детски снимки съм със супер офъкан и крив бретон,та се въздържах.Дано бързо и порастне косицата на Лени.

Много ми е мъчно за болничкият Гого,нали е един тъкъв мъничък,беличък и русичък.Дано му мине бързо,както и на останалите болнички и на нашето адашче Марти,че много се измъчи вече.
   Натъпках се със и сега се чувствам  Animal Pig  261uu Animal Pig

ЕмТел rotfImao rotfImbo

# 268
  • гр.София
 Ира,да ти е жив и здрав мъжът ,щастлив и късметлия  bouquet
Бебон,купи си красива хартия и панделки и опаковай подаръците-ще се увлечеш в занятието.
 Виж,за сватба или юбилей,приемам професионалното опаковане за наложително. А е скъпо,определено.
 Валка Simple Smile

# 269
  • София
До Билата на България.
Мерси! Не ми е много близо, но сигурно ще го посетим около празниците.  Peace
Защо пък опаковането да е скъпо? На мен за 5лв ми ги правят прилично.  Rolling Eyes А сама аз не мога да опаковам - с две леви ръце съм и ме хваща нервата - сигурна съм накрая ще скъсам всичко. По тая причина и с тези боички за стъкло не ми се захваща.
За прическите - Ивчо вече 3-4 пъти бива подлаган на подобен експеримент с резултат само за под шапка, ама нали е момченце, не страдам толкова  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт