АВГУСТовскИте СлъНца сГрявАт мАйчиНи сърЦа!

• 10 685
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.София
 Peper, отде го извади това херувимче с тези букли в аватара си?!

Добре,че казахте макарони-чудех се,от какво са направени тези играчки.На увеличената снимка са доста едри,не си представям такъв макарон.

Душе,да ги смаеш и омаеш работодателите!

Анди, Елена,как са болните?

# 241
elia_gg, честито бебче на приятелката ти! Да й и живо и здраво!
Анди и ние го изкарахме този вирус, ако си спомняш писах, че повръщахме. При нас, а и при други приятелчета, повръщането беше еднократно, много бързо премина. Дано и при вас да е така  Peace.
Pepper, Vst_80, поздравления, бива си ви  Mr. Green  Wink  Laughing. Малко не ми стана ясно, тези елхови играчки от какво са  Thinking?
Душе, успех с днешното интервю, ще стискам палци  Peace.

Сега, виждам, че blanc е писала, макарони  Grinning.

# 242
  • София
Здравейте,
Марти кашля много, но поне не вдига температура. Вчера го водих при лекарката и ни изписа антибиотик, но каза да го започна ако вдига и поддържа висока температура. Надявам се да му се размине и този път.
Душе, успех и от мен!
elia_gg , честита ви радост!
AndyB , какво ви каза педито? Дано се оправите по- скоро!

# 243
Мацки, явно е вирусът, защото Георги е и с разтройство, а педито каза и че гърлото му е многооо червено и ни изписа Клацид. Колкото и да не ми се иска, го започнахме, защото цяла сутрин пак поддържаше висока Т. Най-лошото е, че аз пък съм настинала и имам зверско главоболие и хрема, така че сега сме се оставили на грижите на татито ни.

И аз много обичам да се занимавам с такива красоти, но за жалост ми липсва талант и търпение.

elia_gg, честито бебче на приятелката ти!

# 244
  • София
 Embarassed пропуснах - Мадона, радвам се, че всичко е наред при вас!  Hug Но тъй като по църковните канони май не може двама братя да "вземат" две сестри, да се подредим за следващата девойка  Flutter  Heart Eyes
Анди, Елена, бързо да оздравявате!  Praynig
РалкаHug
По темата кой крив, кой прав - мнението на Ммилена е и мое.  Hug Ама да ви кажа, много се натъжавам като почнем да се караме.  Sad Писах-писах, пък го изтрих.
ЕмТел Joy Hug

# 245
  • гр.София
 Да си довърша от одеве...
 Елиа,много здраве и щастие на приятелката ти и бебчето й!

albena vladi,заинтригува ме с тази рокля-официална или ежедневна е? Много ми се носи рокля,но си представям нещо като сукман.
 Ще взема да си изровя една стара от гардероба да се изтипосам в неделя,ако имам настроение.

Този гаден вирус го изкарахме на крак -аз и таткото само,слава богу.
 Дано вие,болните се оправите бързо.

Ралка, Hug и от мен

# 246
  • В ЛЮтеницата
По темата кой крив, кой прав - мнението на Ммилена е и мое.  Hug Ама да ви кажа, много се натъжавам като почнем да се караме.  Sad Писах-писах, пък го изтрих.

Ами защо пак я подхващаш тогава  newsm78. Който го е страх от мечки да не ходи в гората  Twisted Evil!
Я всички, които не искат различно мнение да си сложат в подписа "Ignore на различното мнение!". Всъщност най-добре "Ignore на мнението на Pepper"!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 247
Elia_gg, честито бебче на приятелката ти!Да е живо и здраво, много да радва и слуша мама и татко! Peace
Vst_80, страшни красоти твориш.Браво на теб!
Pepper, Лора много е пораснала!Страхотен аватар! Hug Много ми хареса вазата-буркан. Simple Smile
Ще ме накарате и мен да търся тук такива боички. Thinking
Dusheto, как мина интервюто?Влез да кажеш, че до кога ще стискаме палци? Mr. Green
Ралка, радвам се, че се разписа и сте добре.Дано повече мами се "обаждат".

Тази нощ Вики спа непробудно чааак до 08:30 часа.Сутринта като ми звънна телефона направо се стреснах.Помислих си, че нещо не е наред. Crazy
Явно ще има временно затишие, излязоха два зъба.

Тук на центъра всяка година братята роми изкарват един проскубан елен, обличат един от тях като Дядо Коледа с всички атрибути - шейна, чувал с подаръци, пано със сняг за фон и правят снимки.Та днес Вики като се лепна отпред и Ъ-Ъ, иска при елена.Няма тръгване.
Реших аз да я кача и да я снимам да и мине мерака.Като ревна това дете...едва я успокоих.Фотографа побърза да снима, а Вики така беше "сключила" сърдито веждите... hahaha Снимката сигурно ще е уникална. Laughing

Айде и бързо оздравяване на болничките! Peace Hug

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 15:34 от Ember

# 248
  • София

Ами защо пак я подхващаш тогава  newsm78. Който го е страх от мечки да не ходи в гората  Twisted Evil!
Я всички, които не искат различно мнение да си сложат в подписа "Ignore на различното мнение!". Всъщност най-добре "Ignore на мнението на Pepper"!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
а защо мислиш, че това имам предвид  Laughing

# 249
  • гр.София
 Някаква бъбривост ме е обзела,а трябва да излизам.

Чудя се,като писахте за румънциете,дето изкупуват Метро-те с какви карти пазаруват? А занапред? Нали трябва да имаш фирма в Б-я и регистрации разни newsm78

Ембър,да има как да ни пуснеш снимката после.

АБе,да не спим  в едно легло,та да се игнорираме? Зад екрана сме си на безопасно разстояние една от друга,какво ще ни е страх.
 Не ми се ще някой да се самоотлъчи оттук (има такива,нали?)обиден,това е.(Нищо,че животът не започва и не свършва с Форума).И аз прекалявам с намесата си,факт
 Като нямам физическата възможност да общувам с много от близките си хора и приятели-вие ми ги замествате в една или друга степен.

# 250
  • В ЛЮтеницата

а защо мислиш, че това имам предвид  Laughing

Защото наистина на "никой не му е приятно да прочете, че не го харесват"(това е от мнението на ММилена). Но се предполага, че тогава не трябва да се държи елементарно и след това да насърчава за откровеност. Защото идва мечката (Pepper  Twisted Evil). Елементарно!

# 251
  • Бургас
Здравейте момичета!
Днес моята половинка има рожден ден.Ето и една почерпка за негово здраве!

# 252
  • софия
Ира,да ти е жив и здрав мъжо   bouquet!
А тези последните с пълнежа,как изглеждат  smile3514!

# 253
IrrA_78, честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав!  bouquet

# 254
njamam kirilica sorry!
Nina, 4rd na polovinkata!

Momi4eta, njakoi da e vijdal v Jumbo kuklinski kolichki na Fisher Price????

I nikoga ne podstrigvaite decata si sami! Leny e leko kato ..... selski bek sled kato ja nastrigah jestoko... shte poraste kakvo da pravja

Общи условия

Активация на акаунт