АВГУСТовскИте СлъНца сГрявАт мАйчиНи сърЦа!

• 10 681
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Мацки,отидете в новия дет.магазин-ДЖЪМБдо Била набул.България  #Crazy!Преди малко се върнах оттам,но не успях всичко да разгледам!нЯМА ТАКИВА ЦЕНИ!Масичката на чико,която я купихме за рождения ден на Найа- 100 и нещо си лева там е 60лв. Shocked!Има супер неща на суперниски цени!!!!

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 10:31 от dani777k

# 226
  • В ЛЮтеницата
Кристиана, търси ги като "боички за стъкло" (window color). Наистина стават много хубави неща. Това е прозореца на Лора. А бурканите-вази като ги снимам ще ги покажа и тях. Анди, ти докъде докара твоите картинки за Гого?

vst80, честит ти юбиляр! Да е жив и здрав да се радва дълги години на мноооого внуци!

Ралка Балка, видях те  Laughing! Give me five  Stop! Кажи как е Стефчо поне!!!

# 227
Ралка Балка, видях те  Laughing! Give me five  Stop! Кажи как е Стефчо поне!!!

Stop Е, няма как щом си ме видяла се престрашавам. От много време не съм писала по ред причини и напоследък се опитвам да наваксам, но се оказва невъзможно и затова се притеснявах да пиша неподготвена  Embarassed.
Стефчо е добре. Преживя първия си рожден ден и кръщенето успешно и сега в събота му предстои закъснял прощъпулник /ще се опитам да кача снимчици от събитията възможно най-скоро/. Доста е своенравен напоследък и е доста последователен в исканията си, което ме изтощава много. Вече не е будаличката, която разсейвах с играчки, когато нещо не ми изнасяше. Откакто времето овлажня сме се затворили в къщи и се чудим каква пакост да направим съвместно. Ами общо взето това е при нас накратко.
Ще се опитам да чета редовно  и да пиша по честичко.  А за неделя вече съм купила подърък и силно се надявам да се видим.

# 228
Здравейте!
Да ви се похваля! Днес си купих една блузка за себе си и се чувствам ужасно щастлива, макар че дадох доооста парички. Направо останах с ... 9 лева честно казано, безразсъдно, но явно имах нужда. Досега всичко беше за Лени. Който има нужда да пробва
И аз направих същото днес. Майка ми дойде за 2-3 дни, че нали аз ще празнувам от утре. Та по този повод с татито ходихме на пазар и си купих ботуши и рокля. И аз се почувствах доста добре Heart Eyes
VST80, честит юбилей на татко ти  bouquet Да е жив и здрав още дълги години Hug

# 229
Здравейте!
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА ЗА МОЕТО ТАТИ  newsm51
Ние отпразнувахме събитието с много гости, ядене и пиене  Mr. Green, а Лоринка си легна към 24ч.Цяла вечер танцува, игра с балоните от украсата, а накрая изнамери и едно дайре от ресторанта и изнесе цяла шоу програма  Joy С две думи беше много весело, а баща ми продължава да купонясва и сега  Joy

Ralka Balka радвам се, че се разписа и сте добре със Стефчо  Hug

Честито на всички с нови придобивки.

А за болничките много  Hug и бързо да се оправят.

Pepper защо ли твоите боички не изглеждат като моите  newsm78 Опитах се да пусна снимка на нашите картинки ама нещо не ми се получава Rolling Eyes Ама определено ми се виждат различни  Thinking А Лора е много хубава на снимката, на аватара ти  Peace

За срещата ще се радвам да се видя с всички ви  Heart Eyes А за парички, подаръци и тн съм съгласна  Peace

Аз до сега боядисвах едни неща, които правих и направо се отрових  Sick А и след това половин час мих банята, че успях да понапръскам хубаво и плочките  ooooh! В неделя ще паднете като видите какъв фешън маникюр в златно и сребърно имам hahaha /особено под ноктите Embarassed/

Спокойна нощ на всички  Hug Heart Eyes

# 230
Момичета, радвам се, че се организирате толкова съвестно за партито, ние със сигурност нямаше да пропуснем с Начи!
А Начи като го питаш как се казва, казва КА-КА, откъде го прихвана това, не знам, ама е много смешен Joy
Апропо смешен, ЕмТел, направо ме изпълни историята ти, голям смях, ще разкажа на мама, тя работи в централата и хубаво ще се посмее  Laughing
Валка, беше споменала за Сиатъл, това е ултимативно най-желаното място в Щатите, което бихме посетили, заради музиката и природата там, пък и детски мечти.
Дани, Брус е страхотен мъжага и страхотен музикант, много го харесвам, особено баладите му! Благодаря за парчето, а също и за индиректния намек, че ви липсваме! Вие на нас също!
Марго, от вас присъствието, от мен виенския меланж, хубаво препечено кафе от Индонезия, Перу или Мексико, с лек привкус на млечна пяна и малка канелена бисквитка за настроение.
Блу, обещай ми само да не изпадаш никога в блу настроения, че си много готина мацка, страшно ведро ми става, като пишеш.
Рали/бали, и на мен ми лиспвахте със Стефчо!!!
Пепърче, страшно готини рисунки на прозореца, горкият ми Начи е случил на левичарка и няма да го огреят такива красоти!Някога изобщо!Права си, че е отслабнал, но се е издължил, носим яке 92 сантима.
Каримчо, ти кога мислиш да идваш към Виена?
ВСТ80, много млад татко ти, нека да е само здрав!!! Другото тепърва му предстои!
Марулче, и аз искам много момиченце и ще я кръстя на татко ми!!!
Ох, мотам се само с писания, а утре рано съм на интервю за работа в една голяма адвокатска кантора. Стискайте ми палци, please!
Aйде по една цунка за всички пропуснати, да няма сърдите   bouquet

# 231
Душе, успех утре  newsm10! Сигурна съм ,че ще ги шашнеш  Wink
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Дани благодарности за музикалните поздрави, и по-специално за този за татито   bouquet - много ми допаднаха  Peace

# 232
 newsm44 Тази сутрин в 1.08ч. приятелката ми е родила момиченце- 3950, 52см. Ех, че ми е хубаво-о-о-о newsm18  bigdance2

# 233
Хайде и ние към болните мишлета...през нощта вдигна 39.5, а според мен и повече, повърна, а сега лежи и се гушка в татко си. Confused

Pepper, наистина Лора е много готина на снимката. А за рисунките - засега си остана с една шейна и един дядо Коледа, който е като гарван. Mr. Green

Аз ставам, за да ходиме при чичо доктор.

dusheto, сигурна съм, че ще се представиш страхотно! Hug

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 08:42 от AndyB

# 234
  • софия
Анди,пиши после какво каза педката.
Душе,успех,мацка  Heart Eyes!
Ралка,радвам се да те "чуя"  Hug!
elia_gg,Честито бебче на приятелката ти   ylinfant newsm51!

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 10:35 от dani777k

# 235
Здравейте  Hug

elia_gg, честито бебче на приятелката ти - да е живо и здраво и много да радва мама

AndyB  Hug бързо оздравяване на Гого  Hug

Pepper ето ги и наште рисунки  Laughing http://www.bgphoto.net/request/photo/24695/90944/5991767/.jpg - гложди ме любопитство  Mr. Green

А ето да видите и който няма кулинарен талант като Блу, как си използва продуктите в кухнята  Joy

# 236
  • софия
ВСТ,много си добра,мила!Просто наистина много ти се отдава   Peace!

# 237
Благодаря ти, Дани!
Дано повече хора да ги харесат та да се съберат парчки за дечицата  Peace

# 238
  • В ЛЮтеницата
vst, моите са най-обикновени koh-i-nor за деца над 3 години  hahaha Joy. Цветовете (тук се виждат по-добре) са малко странни, но тъй като си падам малко "сврака" най ме е яд, че нямам златно... Виждам, че и ти бродиш из ХОБИ  Wink (направила си макаронените играчки) и може би трябва там да си говорим, за да не тормозим другите мами... , но аз там се срамувам да пиша, защото съм от тези които пробват да видят как става нещо и като го разбера - приключвам и оставям да го правят другите, на които им се отдава да творят.
Душе - стискам ти палци и пиша само с малките пръсти!!! Кога ще ни зарадваш с резултата?
Ей, Ралка, най-накрая! Радвам се, че сте добре! И пускай снимки на Стефчо да го видим колко е пораснал - сигурно вече ти е на половината кг! (За тези които не са я виждали - Ралка е 25 кг. с мокри дрехи  Laughing)

# 239
  • София
Честит рожден ден на Гъбка с мноооого закъснение! Да е здрава, все така силна и много щастлива с мъжлетата й!
Честит рожден ден и на дядото на Лори! Да е здрав, да помага и да го радвате още много години!
  bouquet Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт