Тръпне Варненска душа, пред Коледната си елха! - 31

• 12 392
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
А ти искаш ли да си събуди  Mr. Green Нямаш проблем шъ ти пратя братя роми да правят сватба под блока Joy hahaha

# 151
Честит рожден ден и на мома Бояна   bouquet! Да е здрава и да ни радва по-често с красотата си!  Heart Eyes(Това беше в градината на майка и  Sick, дето тръгна на работа и не се виждаме вече! Да се  Embarassed веднага!)

# 152
  • Варна
Честит рожден ден на малките госпожици! Да са живи и здрави, много усмихнати и жизнерадостни деца.  Hug Hug Hug

Аз съм бившата _Ана, но в юнската тема станахме много Анита и смених ника, за да ни различават  Mr. Green. Да не помислите, че съм някоя нова, въпреки че при вас съм си нова  Heart Eyes.

# 153
  • Варна
dvD  Stuck Out Tongue Winking Eye тебе майтап ти се струва,ама тя наистина се събуди в 16:05  Shocked е верно от зъбобол,но все пак се събуди Laughing за тези които не знаят,това ме вълнува защото преди година родих точно в 16:05  Mr. Green

а сега да ви пусна малко полезно инфо:
в магазин "Щастливо бебе",на Цар Освободител,срещу кухнята майка, има голямо намаление на бебешки дрехи, до 31.12.2007. Има много "фешън" сладурски парцалки! Лора днес се сдоби със дънково сукманче за 18лв и блузка за 9лв Flutter

# 154
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на всичките ни рожденници, малки и големи да радват мама и тате и цялата рода

Мадам Морска тортата вие станала супер  Hug

# 155
Честито на малките и порастнали рожденници. Да са живи и здрави! Моята майка днес също е рожденничка. Подарихме и GSM. Стана мобилна баба  Sunglasses

# 156
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Лорка, Светлин и Бояна и на мобилната баба ! Да са живи и здрави!

# 157
Честито на малките и порастнали рожденници. Да са живи и здрави! Моята майка днес също е рожденничка. Подарихме и GSM. Стана мобилна баба  Sunglasses

Честито на твоето  мамче ,да ти е жива и здрава и да те радваааааааааа още дълго-дълго време.  bouquet Значи направихте я  hahahaмобилна баба...ха така ....добър подарък ....сега ще има да ви звъни постоянно  Joy Joy

# 158
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ РОЖДЕНИЦИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ. 

# 159
....сега ще има да ви звъни постоянно  Joy Joy
То и преди оттърване нямаше...  phoneuu  ...Май направих грешка, като писах фактурата на мое име...

# 160
  • Варна
Добро утро:) А, аз ли съм най-ранобудната Mr. Green Ето тогава едно кафенце от мен та да се събудите

[img][http://tbn0.google.com/images?q=tbn:7ZgCXmNwXAXRsM:http://www.austinchasecoffee.com/images/coffee-perfection.jpg/img]

Аз тази сутрин изпратих нашия татко на 3 дневен фирмен банкет в Трявна и сега останахме с Коко самички. Голямо шоу ще е . Ще идвам по-често да ви досаждам Mr. Green

Приятна почивка от нас

# 161
  • Варна
Добро утро:) А, аз ли съм най-ранобудната Mr. Green Ето тогава едно кафенце от мен та да се събудите

Аз тази сутрин изпратих нашия татко на 3 дневен фирмен банкет в Трявна и сега останахме с Коко самички. Голямо шоу ще е . Ще идвам по-често да ви досаждам Mr. Green

Приятна почивка от нас

Уфф, сори за грешката. Нещо не мога да изтрия горното съобщение newsm78

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 11:40 от Yanina

# 162
 smile3507 ами да ние току що се излюпваме от леглата  smihesorry за което ..Янина ,ти си най.ранобуднатааааааааа....печелиш овации за това smile3501..Вчера подникнах в устата на моя Виктор и гледам обзавел се е с още един зъб долу ...без да го усетим изобщо ,че му е пробил tooth ..... и вече спокойно можем да гризем де що ни паднееееееееее     yesчакай да метна и аз едно kaffeetrmker_2 че да се разсъня като хората.....след това ще се захващам да  newsm64..Дали ще можем да изкочим днес нейде а....май no...Може едно турче до Спортна зала да направим с  family
   Айде момичета бъдете днес по активни тук ,че да утрепем скуката...то не че от децата остава време ...ама така е думата bye

# 163
  • варна
 Ааа, днес много рано станахме ние, но нямаше време да пишем.
 Мери ред, благодаря за информацията за датата, значи забележително човече ще се роди. Crazy

# 164
Ааа, днес много рано станахме ние, но нямаше време да пишем.
 Мери ред, благодаря за информацията за датата, значи забележително човече ще се роди. Crazy

Мери ред..какво забележително човече ще се ражда.... #2gunfireдоложи веднага

Общи условия

Активация на акаунт