Тръпне Варненска душа, пред Коледната си елха! - 31

• 12 390
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
А някои тук са ходили на мексиканска забава и си траят Naughty Ей, мноого сте потайни; добре, че бродя из другите подфоруми та да ви разбера Mr. Green И снимки гледах даже. Другият път искам и аз на купонннннннн Party

# 166
А някои тук са ходили на мексиканска забава и си траят Naughty Ей, мноого сте потайни; добре, че бродя из другите подфоруми та да ви разбера Mr. Green И снимки гледах даже. Другият път искам и аз на купонннннннн Party
Shocked че ти що не знаеш ........де си гледала баш това събитие да не видиш

# 167
  • Варна
Ами а де. Аз уж купон не пропускам, ама този път се изложих. Явно от недоспиване, памперси, адаптирани млека и ваксини и не съм разбрала или пък съм забравила ooooh!

А и какво забележително човече ще се ражда? Mr. Green

# 168
ОТНОСНО ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОТО ЧОВЕ4Е Rolling Eyes

ТОВА Е БЕБЧЕТО НА ОРХИД,което е с термин 16.06.2008,а тази дата е важна ,защото
1. е роден моя татко- прекрасен човек и родител
2. е роден Симеон-чо-оня,с 800 дни и ...внук Симеон - ХАсан
3.е родена моята шефка- умна жена!
така 4е,съвсем естествено е да предположим,4е това беб4е ще бъде надарено!!!
Hug

дами,как прекарахте по4ивния ден....при мен беше доста натопор4ено и изнервено някакси../... newsm78 #Crazy

# 169
ЧЕСТИТ РОЖДЕН  ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ ! Съжалявам за закъснението , но ние едва сега се възстановяваме от купона за рождения ден на Братанчо. Направо се получи сватба, ако ме питат мен, само че никой не ме пита #Crazy Горкото ми дете - шашна се от толкова много хора и от силната музика. Не може обаче да му се отрече държа се геройски издържа цялата дандания baby_neutral. То не бяха целувки, то не бяха прегръдки . Само си представете цифрата от 150 човека ShockedНа мен ми дойдоха много, а за него не знам. В момента се радва на подаръците си и аз си отдъхвам:D

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 10:09 от bela

# 170
  • Откъм Варната
bela честит рожденник, как ви забравих, хем преди няколко дена гледах кой кога има РД  ooooh!, да ви е жив и здрав и много да ви радва, ама то с тез 150 чиляка , баш си е било като сватба  Wink , но важното е че ви е било весело и сте си изкарали добре

Честит РД и на Велючито, тя мама и няма нет да види, ама аз да и пожелая щастливо детство изпълнено с усмивки

Призовавам всички да дойдат утре (17.12, понеделник) в 10.30 ч. в Макдоналдс (на Севастопол)...

Въобще съм в невъзможност да стигна до там в този час, сори

# 171
Призовавам всички да дойдат утре (17.12, понеделник) в 10.30 ч. в Макдоналдс (на Севастопол), за да подпишат въпросната жалба.

Чак сега виждам въпросната тема. Трябваше по - рано да кажете и щях да дойда. Аз дребни деца нямам, ама в името на бъдещите внуци щях да разпиша. То и по времето, когато записвах дъщеря си на ясла, трябваше да правим "доброволни дарения" и не само, за да вземат детенцето.

# 172
Аз пък сега сколасах да седна и е абсурд да стигна, още повече в това време. Много съжалявам
Честит рожден ден, Heart EyesВелючи!  bouquet
Бела, какви 150 човека, бе, душа, на мене 23 ме озориха и правих 3 дена приеми!

# 173
  • Варна
ЧРД на Велючито  bouquet Heart Eyes и на всички които празнуват днес

аз установих източника на хремата на Лора - 9ти и 10-ти зъб #Crazy милата така и е надут венеца и толкова е червен,сигурн омного я боли Sad единия вече се белее,сега чакам и другия че да се махат тея сополи. тъпото е че и мен ме прихванаха Confused

# 174
Ти качи снимки, не се май!

# 175
Честит рожден на Велючи. Да радва много мама и да е най-щастливото хлапе на света.   bouquet

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 16:44 от Пижулинка

# 176
  • Варна
Поздрави и от мен за рожденичката. Да е жива и здрава и много щастлива.  bigdance2

Честит имен ден на всички именици smile3525

Вержи, да са ви честити новите зъбчета. И снимки чакаме, да знаеш.

Бела#Crazy Как си се справила с толкова народ незнам. #Crazy Да ти е жив и здрав юнака.

Мери Ред, ще стискаме палци тогава бебчо да си избере тази дата Peace

Аз да си призная цял ден се ровя из сайта на Виктория Сикрет и ме сърбят ръчичките вече да си поръчам нещо. Като за Коледен подарък Wink Някой пазарувал  ли е от там?

# 177
Yanina от това което проачетох в една тема в клюто ,егати китайските боклуци за луди пари ooooh!

# 178
Я DVD-то се появи  Joy Жива ли си мъ жина?

Бела радвам се, че сте си изкарали добре, защото бройката на гостите просто ме влудява. Да покажеш снимки.   bouquet

# 179
о ,Пиже скъпа жива съм Mr. Green Ама Нонка изчезна някъде  JoyПоследно от нея чух *Добре сме ,добре сме* hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт