Тръпне Варненска душа, пред Коледната си елха! - 31

• 12 386
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
ъъъъъъъъ коя е тъз Нонка,не я познавам Blush  Mr. Green Whistling

# 181
Бегай да гледаш снимки и ши я видиш коя е таз Нонка  Laughing

# 182
девойки, герчето спешно търсио детегледачка за никола. ако може, помагайте. нетът и се скапал пак, а тя тръгва януари на работа. ако знаете някоя съгласна жена, пишете ми на лични или звъннете на нея-0887826975. благодаря предварително.

# 183
Какво щях да правя без Ивелина А?!  Heart Eyes Съвсем ПРАВЕДНА си е жената, всичко верно и честно е казала! Ако можете да помогнете много ще ви обичам! Още повече от сега даже  Crazy
Нета ми съвсем се загуби по трасето, но по някакво чудо незнайно се появи преди малко.
Калинче (mucanka), много, ама МНОГО ти се извинявам, както и на Буба, че съм пропуснала честитката на деня! Да е жива, здрава и щастлива! За красотата вече виждаме, че е задминала майка си Wink И да вземеш да се обадиш да се видим ЕЙ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАРА! Много да радва мама и тате!  Hug  Heart Eyes

# 184
Аууу да бе,как забравих само ooooh!
Честита първа годинка на Велизара на  Диана(Di_).Да е здрава и много щастлива за радост на мама и тате!  ura newsm38 newsm59

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 22:49 от Чочка

# 185
 Di_, да ти е жива и здрава принцесата!
 Пижулинка, как можа да ме изтипосаш така, човек ще помисли че падам под масата.

# 186
Аз май пак съм пропуснала снимките  Thinking Добре, че ми е за сефте  Whistling

# 187
Честита първа годинка на Велизара на (Di_).  bouquet Hug

# 188
 smile3507 добро утро ,едно ми  е поспаливо днес.Ама съм се погрижила да не дремя пред hit ,който днес нещо ми върти номера ,де има нет ,де се изключва.........аааааа ще  ...пиииип фирмата дето подържа интернета у офиЦа ....сега съм приготвила едно kaffeetrmker_2 и Ша я почвам от нейде.

Честита първа годинка на Велизара на (Di_).  bouquet Hug
да е жива и здрава  hbday hbday да радва мама и тати   party041   да бъде най-послушното варненско момиченце newsm18 newsm18

Айде да видим днес каква ще е активността на форумчето...айде че ме търсят по smile3552

# 189
Здравейте момичета, приемате ли нови членове??? Аз съм мааааалко бременна(казвам малко, за да не кажа много), по план-скица съм определена за април някъде, ама вече 4 различни дати ми казват, че не смея да твърдя със сигурност кога ще да е!
 Искам да ви питам дали сред вас има мами раждали в Майчин дом, защото аз трябва да си избирам лекар при който да раждам там и да ида при него 2-3 пъти на преглед (освен при мойта лекарка която ме следи), че да се "запознаем". Също искам да питам и дали знаете доц. Балев винаги ли е познавал пола на бебето, защото аз ходих и ми каза че е момче, а така ми се иска една мадама......та се мадявам да се объркал малко! И последен въпрос от областта на козметиката-тук нещо обсъждахте Ейнджъл фейс-аз там ходя на козметик (м/у другото там сега има прИмоция-ако си запишеш час за нещо, получаваш подарък по избор -фризьор, маникюр или масаж безплатно), но имам час за фризьор, а като не съм ходила и не знам как подстригват-та ако някоя от вас е ходила там на фризьор да сподели дали е доволна! благодаря

# 190
 smile3525 smile3525 Емма добре дошла в тайфата.Хубави са априлските  baby_neutral ,тъкмо се родило  stork-boy и минало малко време и хоп пукнала пролетта и се юрваш  1stroller 1stroller
   За Балев ..моето мнение е ,че познава...ама нали знаеш какво ще е дали  newsm05  или newsm06 накрая ще стане ясно... Peace
  За салона за красота говорихме преди няколко дни...върни се назад в темата ,не се сещам кой беше редовен посетител там ...аз питах да ми препоръчат хубаво местенце...и така се отвори думата
   Аз не съм раждала в МД а в АГ-то така че там мога да ти препоръчам специалисти.......това е

# 191
Здравейте мили мами,много моля някой да ми каже къде се намира ортопедичния магазин във Варна.Става въпрос за някакъв магазин където имало бебешки и детски стелки и обувки освен всичко останало за един такъв магазин.Благодаря предварително.

# 192
ами ако говорим за едно и също - намира ето тук http://bgmaps.com/map.asp?sid=17e3a6f57e97f64aad60caa63c309b55&a … amp;Map32_34.y=15
това е кръстовището на пикадили център, окръжна и един магазин за осветителни тела
като вървиш от битоля в посока към пирин се намира отляво, съвсем в началото на пирин
дано да съмобяснила като хората  Blush

# 193
  • Варна
Добър ден Simple Smile

Как сте днес мадами? Ние цял ден сме криви и си сребицаме нещо Rolling Eyes Нашият татко днес се връща от фирменото парти и най-накрая ще мога да си почина, да поспя и да се изкъпя катго хората Twisted Evil

А и издирвам къде продават Пенкаксим. Утре трябва да ни бият ваксината, а аз и представа си нямах, че трудно се намира ooooh! Абе само нерви значиии. Не стига, че доста пари струва, ами и не се намира Close

Емма, добре дошла. Аз съм ходила съвсем скоро при Балев. Да не те разочаровам, но до сега не знам мама, на която не е познал полът на детето. А и наскоро обсъждахме тук, че той май само момчета вижда. Живот и здраве скоро ще се разбере със сигурност Mr. Green
За майчин дом - аз седмица преди да родя се отказах да съм там и родих в Окръжна. Но консултациите си водих при д-р Георгиева. Доволна съм. Може да поразпиташ за нея.
Аз доста често ходя в Ейнджъл фейс, но досега никога не съм използвала фризиорските им услуги. Виждам,ч е работят с Лореал. Пише после дали си доволна от резултатът.

А и да те питам  - в кой район на Варна си?

# 194
Д-р Георгиева,   Hug, случайно попаднах при нея, води ми цялата бременност и секциото тя ми прави и в последствие цялата ми женска рода я ползва като гинеколог, а първата ми братовчедка и двете си хлапета ги роди при нея, по естествен път, ( отбелязвам го, за да не каже някой, че в майчин дом само секцио правят). А д-р Герогиев е съпругът и е доста готин също, така че и при него да попаднеш, няма да сбъркаш от други лекари там впечатления нямам, Успех  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт