Добре дошли, ДЕКЕМВРИЙСКИ рождени дни!

• 29 756
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
  • у дома
Асе, от една страна права си да се ядосваш.. но да ти имам проблемите  hahaha на хубавото бързо се свиква  Mr. Green бързо да ти минава сърденето, пък , какво ти пречи и ти да изненадаш мъжо с неква маркова женска покупчица  Twisted Evil

утре ще ходя да ми вадят зъба.. ако оживея, Джъмбо ще го отнесе ..  Rolling Eyes

# 136
  • Sofia
Диди,стискаме палци да мине безболезнено Praynig
Асе,честито!Със здраве да я карате.

# 137
  • София
Асе, дет се вика, дай боже всекиму. Но понеже принципно си права, отговори на удара, като купиш апартамент без да го питаш  Laughing

Диди, успех със зъбаря.

Щом сте толкова ентусиаризани от  Джъмбо, смятам да му направя един тур за овации в събота. Кандидати?

# 138
  • 42.016399,23.101179

Честит рожден ден на Никол, Дианка и на Саня
на патерици!!!
Да са живи и здрави и много послушни![/size][/color]
Ние тази година ще празнуваме заедно с Ана Мария рождения ден, днес следобяд ходихме да им поръчваме торти. Поканихме и Пипи дългото Чорапче да ги забавлява, защото за съжаление други забавления в Благоевградските заведения няма. Embarassed
Виктория обаче от днес ми е със сополи и само се моля да не се разболее за празника.
Маймунка благодаря за предложението за акордеона но Вики вече го поръча да е от леля и вместо от Дядо Коледа.  Laughing

# 139
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ

http://i5.ebayimg.com/08/i/000/ca/fc/bcae_1.JPG
нещо подобно е килимчето на Габи

Миме събота е работен ден да знеш

# 140
  • София
АЙде и аз да се разпиша с пожелания за РД-тата днес, рпеди да е минал 12тият час! Присъединявам се към всички хубави поздрави и за Неви и за малките рожденички.

Аз утре пак съм в  Джъмбо. С баба ми да избираме подаръци за децата Simple Smile Чоча и аз много неща харесах за стаята. Имаше много сладки фотЬойлчета, столчета сгъваеми тип къмпингарски (купих 2 броя и се чудя дали да не взема и още 4 по 2 за всяка вила...) и разни други много сладки неща... Сега да видим утре с баба ми какво ще изберем Simple Smile Трябва да си купя нещо и аз.

# 141
е, аз не сварих да пиша преди 12-ия час, но най-сърдечно ЧРД на милите Никол и Диана, много здраве, усмивки и щастие около тях!!!

ама така заразително говорите за Джъмбо, трябва и аз да се разходя натам, то може би и без това на такива места е по-добре да се ходи без много финанси, само като на изложба за начало... а аз нямам баби и дядовци за водене, щото нашите обичат изненадите, та дори и много рядко питат какво да избират...

а за финансите - ох, де да знам... ние имаме сериозни идеологически различия по въпроса за какво точно служат парите, та в този смисъл май никога не сме имали сериозни опити за съвсем общ бюджет, дори понякога си заемаме и връщаме разни суми - това не ми е идеалът за 'семеен' бюджет, ама при нас така е по-безопасно, та затова и никой не смее да ме пита за какво (освен за очевидните общи разходи) изчезват моите пари, но не бих могла да кажа, че успявам сериозно да се глезя, нито пък да глезя Савко, първо защото няма как, след като Милена така хм, неоптимално, разпределя бюджетния излишък, и второ защото явно бира по бира и такси по такси...

Смайли, и аз не мога да съобразя какво би било интересно за Тигъра, ама от въпросните Коли (и ние още не сме гледали самия филм) май има и гумени играчки... аз харесвам доста и едни пласмасови разни превозни средства (не помня марки, трябва да проверя, май полски, за около 2-3 лв парчето), за които има и писти и други подобни и може постепенно да ги трупате...

# 142
  • София
Честит Рожден Ден на всички СЛАДУРЧОВЦИ!Да сте живи и здрави, и много , много палави! ...и много щастие и радост за всички мами и татета...  bouquet

Ние отново сме без Мишето, та затова и не пиша. Той отново е в Казанлък, тъй като не успя да се справи с болестите от градината, а и не можа да свикне (затвори се в себе си, стана тъжен и неконтактен...различен...) Ужасно ми е мъчно, но май това за момента е единствената алтернатива. Когато имам възможност ще пусна снимки.
Целувки на всички!
Деси

# 143
  • Sofia
Янче и аз купих от тези столчета сгъваемите дето пише Принцеса отгоре,за фотьойл се почудих и още не съм купила.
Иначе и аз съм разочарована,че събота е работен ден.Такава програма бях спретнала на скъпия ooooh! Ще трябва сама да я изпълнявам Mr. Green

# 144
Бюджет......по повод на бюджет...........не знам дас е хваля ли, да плача ли
повишиха ме - Аналитик ефективност на търговската дейност Rolling Eyes
150 лв повече заплата.........
изнасяме се на квартира.............не искам празници.....и аз и Виктор пак сме болни, точно преди рождения му ден.....
все скапани неща

# 145
  • София
Крис, как скапани бе? Повишена си, най-накрая излизаш на квартира, ще си имаш дом, само за твоето семейство. Да ти е честито. А за болестите, ще минат. Бързо да оздравявате и двамата, за да се зарадвате на новия си дом.

Деси, Джъмбо от колко до колко работи? Смятам утре преди работа да мина или късния следобед. А такива килимчета има ли?

# 146
за туй казвам да се смея ли да плача ли Simple Smile
ей това Джъмбо..........Виктро обаче е с пълен компелкт подаръци, всичките на животинска тематика, и Джъмбо по - натам, не ми се фалира отново
лайното за рд-то си поръча стъщата торта като миналата година....ебаси смешното, това дете е уникално, да не му дадеш право на избро братче Twisted Evil

# 147
Крисчица, миличка, недей така! Наистина ли търсите квартира? Къде ще е? В София или пак в Нови Искър? Кога ще се местите?
Квартирата според мен е гаранция за твоето лично спокойствие. Бих заменила всякакви коледни подаръци за собствен дом /ако го нямах/.
Майка ми беше тук за 2-3 дни миналата седмица, достатъчни да направя 3 нервни кризи... едва днес се възстановявам от психическото напрежение. Въобще не мога да си представя живот с роднини около мен. Стриктно спазвам дистанция между техните и нашето семейства, разменяме си по някое информативно обаждане през седмицата и край.

За личния ми бюджет - нямам такъв и никога не съм имала. И как ли да имам като всяка стотинка, която влиза е разчетена. Улавям се и аз като Райчето, че понамалям цените. Когато дам 25лв. за маникюр казвам, че е 20 ... или нещо такова. Ама само, ако ме попита. Иначе не казвам... Лошото е, че после малко ми е виновно. Никога не изпитвам вина, когато купя нещо за децата. Давам спокойно 60 лв. за обувки за Дара, а ако трябва на мен си дам 60 за дънки ми става криво и почвам да ги смятам и пресмятам ... ама повредата си е в моя телевизор. Румен не ми държи сметка - ако има, дава, ако няма ... не искам и точка. Той понеже си е Мара подробната и винаги е мнооого загрижен участва във всяка покупка - дори и гащи като си купувам  Twisted Evil Обачеее ако ми се върне с нова кола, без дори да ме е попитал... дупе да му е яко! Освен ако не е нещо малко спортно с панделка отгоре  Mr. Green

Миме, такива килимчета в Джъмбо не видях. Не искам да ходя там в неработен ден. И изобщо отказвам да стъпя в детски магазин покрай празниците. Представям си как всички ще се гъчкат като полудели.
Неви, кукла Пинко няма никъде, но в Джъмбо има Пинко-чорапи  Laughing И Франклин-чорапи също.

Смеете ми се вие за подаръците на Ясен... Много е гадно. Хем знам, че нищо не разбира горкото, хем ми е криво, че за него няма нищо и всичко трябва да е наследство от сестра му. Може би това ще е временно. Поне докато стане на година и половина. По това време Дара рязко залитна на тема кукли и разни други женски артикули. Предполагам, че той тогава ще се ориентира към колите и пушките  Wink Баш за другата Коледа  Laughing

# 148
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Миленче аз знам че работи от 10 до 22 часа, но вчера коментираха в една тема че вече сме затваряли в 21 часа. Днес ще питам и ще пиша пак.
В неделя работното време е от 10 до 20 часа

# 149
  • София
Честито на всички, които съм пропуснала. Да са живи, здрави и игриви.

Аааа, Джъмбо вече и аз го мразя. Мисля да му обявя бойкот поне до края на януари. Аман. Деска, вчера те видях, обаче вече излизах, а ти отиваше нанякъде.
Милена, вчера минах покрай магазина, но беше 8 без 20 и беше затворен. Аз мислех, че работят до 8. Днес ще мина по-рано.
Уфф, не ми се работи вече, искам да ходя на скиииииии.
С мойте роднини и аз съм така. По празници се събираме (разбирай Коледа и Великден) и това е. Два пъти годишно.
Бюджета е общ. Всеки харчи за всичко. Пазаруваме който свари, имаме еднакви карти и всеки тегли когато му трябва. Сметка никой на никого не е държал. Той никога не ме е питал кое колко струва, не се интересува изобщо. Аз него също. Сметките ги плаща който се сети и така.

Общи условия

Активация на акаунт