Добре дошли, ДЕКЕМВРИЙСКИ рождени дни!

• 29 752
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ И ДИАНА!

# 121
Нашят лап-топ е доста по-обикновен на външен вид, но има "самоучител" на англ. - букви и цифри, има си мишка - голям кеф за Али, не съм видяла някакво възрастово ограничение на кутията. Но за истински компютър даже не съм се и замислила.
Според мен каквото и да им вземете на децата ще се радват поне три дена Joy Joy Joy, което хич не е малко.

Струва ми се, че майките повече тръпнат от децата и за РД и за Коледа. Party
Моето мнение е, че трябва да получат много неща като брой /играчки, джунджурии, шоколади...../

# 122
  • София
Честит 3-ти Рожден Ден на Никол и Диана!
Да са зрави, палави и обичливи!
Весел празник  bouquet

# 123

Да са здрави и игриви малките принцеси Никол и Диана!!!
Много здраве, късмет и весело изкарване на празника!!!

# 124
Мразя Джъмбо!!! С три удивителни.
Вчера прекарахме там 2 часа уж само да разгледаме, а си тръгнахме с джунджурии за 60 лв.
Днес пак 2 часа. Върнахме се да напазаруваме каквото бяхме харесали уж - ариел с каляска, делфини, принц ерик, тритон и урсула, а си тръгнахме с още една дузина неща. Намерих приказките на Плеймобил. Само Снежанка я няма. Цената е 35лв. Купих Пепеляшка. Купих и оня слон с пеперудите ии вече не помня друго какво... Магазина е огромен и много добре зареден, има невероятни неща, цените са повече от прекрасни. По-големите играчки са с поне 20 лв. по-евтини от другите магазини. Само лего не намерих. Запалих се и аз по криейтъра. В комсед има само малката кофа. Харесах и една къща с всякакви аксесоари на плеймобил.
Който не е ходил, да отива. Отделете си обаче поне 2 часа, но може и да са ви малко!

Обаче искам помощ. Покупките за Тигъра не ми спорят. За сега за коледа съм му приготвила един компютър на VTech и едни дървенки нещица на Eichhorn. Кажете ми, моляяяя, някоя играчка, с която си спомняте, че много се е играло. Те до една година са по-унисекс играчките, но дали пък има някакви коли, писти и прочие за 6-месечни  Laughing Дайте идеи - дали ще са маси на Чико, конструктори, кубчета, Фишер прайс, Мега блокс ... каквото се сетите. Имаме много играчки от Дара, но има и дупки за запълване. Трябват ми идеи! Особено за коли, войници, саби и пушки  Mr. Green

# 125
абе я кажете къде се намира тоя магазин - да знам и аз  Mr. Green

# 126
  • у дома
боже тука е РД-Коледна лудница  Mr. Green Нелка, големи амбиции влагаш в 6месечен тигърчо..  Mr. Green

Мирянка, пиша ти на лични. 

# 127
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ И ДИАНА!  bouquet
Много здраве и да радват всички около себе си!

Аз Джъмбо още в неделя го посетих.Понапазарувах,но основното го оставих за тази събота.Харесах много аксесоари за стая.

# 128
  • София
Нелка ти ме разби Grinning, в смисъл, че още му е рано за пушки, саби и войници. Това което се сещам в момента е плюшена топка, дрънкалки-гризалки, кула с рингове, мека книжка, кутия с формички за набутване, GSM, пумпал. Сигурно има и още, но съм забравила.

# 129
На Никол и Дианка чрд и от мен Hug

# 130
Честит Рожден Ден на Никол и Дианка   bouquet newsm59

# 131
кАКТО ВИНАГИ НА края на деня,Дани гледа Том и Джери и аз успях да се класирам пред компа.Все пак имаме много рожденици!
Честит рожден ден на Диана и Никол!Честит рожден ден и на порасналата ни мама-декемврийка-Неви!Букетът на ЕЛИ много ми хареса,аз бих ти подариласъщият,но нели знаеш,че не си падам по картинки  Mr. Green На всички рожденици,малки и големи-много усмивки и радост!И здраве!
Раичка,за щастие на мен не ми държат сметка за какво харча моите пари,имаме си бюджет за храна,от там нататък свеки си харчи парите където сметне за добре.По-големите покупки се обсъждат,но за това има наистина общ бюджет,там никой не бърка.Макар,че понякога съм малоумна-например миналата година реших да се направя на герой и отделих от собствените спестявания за РД на Дани,което беше към 250-300лв.Никой не се впечатли от моята постъпка  Mr. Green,затова тази година ще плаща някой друг.
Нелка,получила съм известие от пощата,но няма кой да провери пощенската кутия,добре,че ме уведоми!

# 132
Нели, за подаръците на Яската какво да ти кажа, миналата година му подарихме на Калоянче активна гимнастика с килимче шумкащо, пеещо с огледала. Използвахме го докато не изпълзя от него. Винаги Калоянче е назад с играчтите защото то Боби има много останали. Сега едни кубчета:
http://www.amazon.de/gp/product/images/B00067Y4AO/ref=dp_image_0 … 950651&s=toys
и такива пъзели, не точно този обаче
http://www.amazon.de/gp/product/images/B0007TG7ZQ/sr=1-67/qid=11 … 56162&sr=1-67

# 133
  • на езерото
  Благодаря Ви за пожеланията момичета Hug
 Рожденичката понеже е болна и цял ден ми ходи по нервите Mr. Green Освен кашлицата , хремата и температурата има и разстройство , следствие на което ще пропусне днес тортата Naughty, но се надявам в близките дни да успеем да и се реваншираме!
  Неви Честит Рожден Ден на патерици, много късмет , здраве и любов ти желая  bouquet
 Смайли, браво за покупките Peace, помня че Ники като бебе много се впечатляваше от пеещи играчки има най различни мечета, птичета, който се слагат на стена или където е удобно на бебето да ги гледа, имат връвчица която се дърпа и те започват да мърдат и да издават мелодия.
 Миленке, избрали нещо за твоята прекрасна балерина, елексирчето мисля че писа за ,магазина до Плиска там можеш да ги разгледаш и да си избереш, за цени не съм поглеждала но помня че лятото имаше много красиви неща!
 Относно парите и аз съм човек, какво да кажа, любимият сметка не ми търси , понеже банката ме води за съмнителен тъмен обект още не ми дават кредитната карта и Ангел ми тегли пари да имам в брой, за ядене пазарува той аз само ако нещо ми се прииска, другите разходи като ток, вода, газ , наем се плащат автоматично от сметката ни.С харчовете в момента гледам да съм на минимум по ред причини, но винаги съм поверявала парите в неговите ръце без притеснение, от моята заплата съм взимала колкото да имам на работа за кафе и обед, всичко друго сме пазарували заедно.

# 134
  • София
Нашата каса е обща. По точно касата на мъжа ми е обща  Laughing. Никой не ми търси сметка на това, което купувам. На неговите аз също не търся. В смисъл, че той купува големите придобивки у дома - компютри, телевизори и т.н. Оставила съм на него да го прави, просто защото не разбирам. Обаче последната придобивка, незнам как да го кажа, но съм ядосана. Хем е хубаво, хем ме е яд, поне да ме беше уведомил - купил нова кола, ами да ме беше викнал поне цвят да изберем заедно. Още съм му сърдита. Колата дойде в понеделник, но понеже с Виктор не сме излизали, щото е болен, та това ми е оправданието, че дори не съм влезла вътре да я разгледам. Ще се поцупя още малко, пък после сигурно ще ми мине Simple Smile. А да не съм го и питала колко струва, той май ми каза, но аз в яда си забравих ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт