Добре дошли, ДЕКЕМВРИЙСКИ рождени дни!

• 29 743
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Миме,ти отсега си се настроила на руска вълна Laughing

# 106
  • София
Миленке
http://vtech.de/

цвакни на 3.г. и излизат няколко лабтопа

Помощ, Шоши, кой от тия модели наистина има някакви функции, а не е просто имитация - кутия с копченца, дето само пеят и свирят.

# 107

Неви, да си жива и здрава!!! Желая ти професионални успехи и лично щастие!

Леле, вече трета година си траеш!
Мкп, моменто да видя.

# 108

Честит Рожден Ден мила Неви, желая ти с най-искрена прегръдка здраве, свежо настроение и много топли семейни мигове .

Това Джъмбо и този Sprider Store дето ми го направиха под терасата голям проблем ще бъде, а и Мол България скоро ще отвори. Просто не знам.....
Като ми хареса нещо докато не го купя не мирясвам, като болест е. То си е.
Трябва да гледам по философски, да мисля за нематериалното богатство на душата, за ценноста прекараното време заедно, а не за пищността на играчката. Иначе сем. бюджет ще отиде на кино.

Въпрос? Имате ли тайна касичка, такава дето никой /съпругът ви/ не ви пита за какво харчите. Аз имам , но постоянно се опитват да ме хванат, ама не могат Mr. Green Искам да кажа, държът ли ви сметка кое колко струва, казвате ли истината.... Laughing
Аз винаги казвам, ако нещо струва 20 лева , че струва 15, та дори и 10, направо не знам защо го правя, ей така, не че нещо ще ми каже.

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 18:56 от rai4ka

# 109
За Мечо Пух пише, че има задачи за цветове, форми, букви и броене.
За Люис- упражнения за броене, букви, форми, сравнения голямо-малко, учи за посоки, годишни времена и цветове.
Циркът бил за по-малките, с логически задачки, числа, форми и музика.

Като че ли 2рото е с най-много неща на пръв поглед. Thinking

# 110
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
НЕВИ ЧЕСТИТО

Райче къде живееш ти?

# 111
Райчка живее на бул.Гоце Делчев - Емил Марков или Стрелбище квартал ...

# 112
  • София
Аз винаги казвам, ако нещо струва 20 лева , че струва 15, та дори и 10, направо не знам защо го правя, ей така, не че нещо ще ми каже.

И аз така правя, но и не пропускам да взема от една сметка за ток 3 пъти пари през месеца  Mr. Green А тайна каса, фонд "И аз съм човек" имам. И мен се опитват да ме хванат, така че от време на време легализирам част от придобитото, но по-голямата влиза във фонда. Но и бързо излиза  Laughing Добре, че напоследък нямам време да харча, но откакто се сдобих с кредитни карти (нали съм лакома, извадих две, едната златна), спирка нямам, особено като съм в командировка. И понеже няма време да оглеждам дали няма нещо по-хубаво на по-ниска цена, грабвам всичко, което ми хареса, и после си изяждам гъза от яд, като мерна 3 пъти по-добро на половин цена  Laughing

Шоши, мерси за уточнението. Ще засиля баща й да й купи едно, да видим ще има ли успех.

# 113
Деси, живея много близо до Билата на България, съответно и до вашия магазин. А вашите офиси къде са, при магазина или на Янко Съкъзов, видях, че там ви е адресът по регистрация.
Елинце, благодаря ти за помощта, оказана при уточняване на моето местоположение Joy

Днес и Нели и Янчето бяха в Джъмбо, където аз не съм ви се оплакала ,но прекарвам вече 3-ти ден по 2 часа и не мога да изляза...
Този магазин много ми харесва Peace браво на гърците.

# 114
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
При магазина, нашия гледа ккъм задния паркинг на Била

# 115
много благодаря за милите пожелания, момичета (тук и по телефона), макар че ви накарах така да ги импровизирате (дори на чужди, макар и отноово славянски езици Wink) - но аз не се прикривам, всяка година си казвам, ама децата са с предимство, а и защото обичам изненадите, просто не влизам в списъци Simple Smile
много ви благодаря, наистина!

# 116
Привет:)
4естито на всички малки и големи рожденници и рожденнички, чиито рожденни дни пропуснах, да са живи и здрави и много щастливи!
Тази вечер се домъкнах от Португалия след кратък обзор в Тунис, снощи до полунощ обикалях Норте шопинг център, щях да получа удар от стоки и особено играчки особено в Toys R Us.
Елексир, браво на Веси,  и Марк е луд фен на Маккуин, предния път му донесох говорещ Маккуин пак от Порто, сега исках да му взема комплект за рисуване-естествено с Маккуин, нещо като маса/чин и столче плюс хиляди флумастери и тн, обаче мн голяма кутия и се отказах, ще потърся тука. Я кажи ти откъде се сдобиваш с Маккуинските истории? - също така, къде ти направиха тортата Маккуин и добра ли беше като вид и вкус?  Hug
Филмчето наистина е много готино, и аз и мъжа ми сме го гледали покрай Марк хиляди пъти. Та и ние сме лесни с подаръците щото кола ли е няма значение размера, той е щастлив, но пък е толкова фраш с коли у нас, че...ДА не говорим 4е говорещия Маккуин ако го ритнеш случайно вика "Аууу но гощо нау" и е много стряскащо особено през нощта..
Този път се ограничих само с докторски комплект, колички на Hot wheels и малко дрешки.
МКП, имаше балетни пантофки и точно на тях им се чудех за Ванеса, но българско време беше 2 през нощта и реших че ако те събудя за това да те питам, ще е много забавно:)
Неви, не знаех че и ти си рожденничка декемврийка , най-хубави пожелания и много хубави мигове! Per aspera, ad astra  bouquet

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 03:08 от Victoria_R

# 117
Честит трети рожден ден на Никол и Диана! Hug Бъдете живи и здрави и радвайте околните  Heart Eyes
Пинка, Елена-мл, весели празненства днес!  bouquet
Пинка, как е Никол?

# 118
ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ И ДИАНА!

ДА ПОРАСТНАТ ЗДРАВИ, УМНИ, ВЕСЕЛИ, ОЧАРОВАТЕЛНИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТКО!

# 119
  • у дома
ЧЕСТИТА 3ТА ГОДИНКА НА НИКИ И ДИАНА! НЕКА ДА ЩЪПУКАТ ЩАСТЛИВИ И БЕЗГРИЖНИ ПО ПЪТЯ НА ДЕТСТВОТО!    newsm51 bdbaloni baloni

Общи условия

Активация на акаунт