Добре дошли, ДЕКЕМВРИЙСКИ рождени дни!

• 29 738
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
  • София
От БГ Балет ми харесват най-много. Ама зависи ти дълга ли искаш, къса ли.

Нелка, мисля, че не ги видях в Джъмбо. Но нека Деси да каже.

Веси замина днес при баба си на гости. Ще се върне на 26. Ние ще отидем за Коледа.

# 91
Не мога да ви изчета, че много пишете, но да се включа с рожденските подаръци. Получихме:
1. Комплект чичо доктор - имаше голям успех/непрекъснато ни преглежда и ни натиска   
    коремите Joy/
2. Лап-топ /свири, говори на англ., показва цифри, букви и др./ - непрекъснато е пуснат. Нашия е розов, в момента иска и син newsm78
3. Пъзели, като допълнение, на които много се радва
Това са по-интересните.

# 92
  • София
mkp - Легото винаги е добър вариант, защото са супер съвместими. Ние с брат ми и съседчетата в Надежда като малки творяхме цели градове от Лего... На тях всяка година им подаряваха по едно по-големичко Лего за Коледа. Нашите нямаха много възможност, та нашите комплекти бяха по-скормничи, но обединявахме усилия с другарчетата. Та тогава стигнах до извода, че Легото никога НЕ Е МНОГО. Винаги може още. Гледам има сега некви серии с принцеси и тинтири минтири. Аз най-харесвам унивресалните, с които строиш къщи, завдения, пожарни, болници и прочее...

ДЕбели тебешири има и в Бонжур. Сигурно се чудите що тогава ще ни ги носят от щатско - щото тея са с дръжки и са шарени. И струват пак толкова колкото и тук...

# 93
  • у дома
Янче, дайте снимка/линк за тез тебешири плийз  Praynig

ЛЕГО съм нямала никога като малка.. но и аз харесвам универсални тухлички, които развихрят въображението, а не го впримчват в калъп.  Wink  такива смятам да купувам и за госпойцата

# 94
  • София
Не мога да ви изчета, че много пишете, но да се включа с рожденските подаръци. Получихме:
1. Комплект чичо доктор - имаше голям успех/непрекъснато ни преглежда и ни натиска   
    коремите Joy/
2. Лап-топ /свири, говори на англ., показва цифри, букви и др./ - непрекъснато е пуснат. Нашия е розов, в момента иска и син newsm78
3. Пъзели, като допълнение, на които много се радва
Това са по-интересните.

Спейси, сподели подробности за лаптопа. Ако може и снимка.

# 95
Честит празник на Саня и Алекс днес! Бъдете живи и здрави и с весело детство! Hug
Райка, как сте, върна ли се вашия тати от странство? Heart Eyes
А Дани-мама съвсем се загуби. Смайли, не беше ли из Дианабад и тя? Не я ли виждаш?
Смайли, мерси за сайта. Ама или нещо не ми се отваря от страницата (то на нашия комрютър кви ли защити не са сложени Twisted Evil), или ми куца немския  Grinning А може и от болежките ептем да съм окьоравяла. Та пак не разбрах к'во съдържа.
Да, и аз мисля като Янче, че Легото е супер добра играчка и колко повече-толкова повече  Grinning Писна ми от кукли и бебета, ама пък тя адски много си играе с тях. То не са разходки, смяна на памперс, спане заедно...И всичко им се заявява на немски вече.

# 96
  • у дома
Шошка, браво на Ди!  Hug  Flutter

Миленка, ние гледахме едни детски лаптоп4ета, обаче пишеше че са за над 5 год. И решихме да поотложим момента с комп-а  Crazy

Но имаше една друга джаджа, която обучава на англ. - с клавиши, цифри, букви, думи и съответните картинки - тя много ни хареса.  Peace

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САНЯ!
Да расте здрава,весела и щастлива!

Честит празник, Райка!

# 98
Миленке
http://vtech.de/

цвакни на 3.г. и излизат няколко лабтопа

# 99
  • София
Честит Рожден Ден на Саня! Весело и безгрижно детство  bouquet

Виктор като подаръци за рождения ден получи, кола с дистанционно, пеещ мотор, книга за Вълка и седемте козлета, която е едновременно и 6 пъзела , по пъзел на страница, а отстрани има бутони за хъркане, блеене и т.н., дрехи, и костюм на Спайдърмен. Това последното най се уважава. За срамотиите ние с баща му нищо не му подарихме Embarassed И двамата сме на мнение, че играчките са за родителите Laughing

# 100
Честит Рожден ден на Саня и на Алекс, бъдете щастливи, дечковци!!!  и на техните семейства весел празник!

и ние си мислехме за лаптоп, но никой не ни хареса, толкова са им малки екраните, че никак не са ми правдоподобни... по-скоро сигурно скоро ще му сглобим някакъв комп за него си от стари части...

а днес и аз имам РД - та да ви почерпя виртуално! с по някое питие Wine Glass поне... засега ми е доста уморен ден, но има шанс вечерта да е приятна!

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 02:06 от Маймунка

# 101
  • у дома
aх тиии .. Неви .. и ти си декмврийче значи  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШАТА ПОРАСНАЛА МАМА ДЕКЕМВРИЙКА! МНОГО ОБИЧ, УСМИВКИ И ПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ ТАЗИ ВЕЧЕР!   newsm51 bdbaloni baloni

ЧЕСТИТА 3ТА ГОДИНКА И НА САНИЧКА!
Райка- всезнайка, къде се изгубихте? Липсвате ни..

# 102
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НЕВИИИ!!!
Много щастливи моменти ти желая!

и си траеш до сега  Sunglasses

# 103
  • Sofia
Неви и от мен честито!  bouquet
На Райка също честита рожденничка!Да е жива и здрава!  bouquet

# 104
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НЕВИ!

Миллион, миллион, миллион алых роз
Из окна, из окна, из окна пусть видишь ты,
пусть влюблен, пусть влюблен, пуст влюблен и всерьез,
Свою жизнь для тебя превратит в цветы

С малко перефразиране и фризиране, така да се каже  Laughing

Честито и на всички мили дечица, дето съм пропуснала!

Общи условия

Активация на акаунт