Добре дошли, ДЕКЕМВРИЙСКИ рождени дни!

• 29 731
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
mkp, за тази Пепеляшка  ли иде реч?
И аз ги харесвам Плеймобил, имаме разни ферми, животни, майки, бащи и тн. Но за разнообразие й взехме на Лего този път да строи живота нов.  Wink
И ние определено сме скромни с подаръците. Да не кажа, че за Емма нищо не съм мислила и купила  Blush

# 76
  • София
Ще погледна и ще докладвам. Мдам, Плеймобил също ме кефят. Но сме на вълна Лего сега. Обаче щом Ванеса харесва Том и Джери и Ну погоди, пусни и Колите. Ще я уредим с подаръци веднага. Сещам се, че гледах детски туфли в Интерспорт в МОЛ-а на Стамболийски. Имаше няколко. Но беше поне преди месец.

За Ясен, бре. Дара е загубена кауза относно колите Simple Smile (Веси каза, че Дара вчера я набила Simple Smile Може би е имало спор относно някоя кукла. )

# 77
 hahaha
Дара ми каза, че е набила някой друг /този път не запомних кой/, а за Веси каза, че й е мъчно ... Версиите се разминават  Thinking

Брех този плеймобил ... Гледам тук цените /тази пепеляшка баш я няма/, но за да се окомплектова един замък ти трябват 400 кинта минимум  Crazy Само замъка е 270. Сигурно си заслужава и съм убедена, че в чужбина са по-евтини, нали?

# 78
  • София
Версиите се разминават  Thinking

Аз бих се усъмнила ако съвпадаха  Outta Joint

Веси често си фантазира.

# 79
  • София
mkp, за тази Пепеляшка  ли иде реч?
И аз ги харесвам Плеймобил, имаме разни ферми, животни, майки, бащи и тн. Но за разнообразие й взехме на Лего този път да строи живота нов.  Wink
И ние определено сме скромни с подаръците. Да не кажа, че за Емма нищо не съм мислила и купила  Blush

Да, тази, и съм учудена от цените, които Нели цитира. Има прилични къщички за по 30-40 евро, а тая Пепеляшка и Снежанката бяха не повече от 15-20 евро, нямам точен спомен.

# 80
Въпросната Пепеляшка е 12.99 Е. Само, че не съм сигурна какво точно съдържа, не пише на обяснението  newsm78

# 81
  • София
ЧРД на Рая и Борко!

Леле какви чуденици Simple Smile Е затова аз на Мая подаръци купувам рядко и малки...  После да не се чудя какво да подарявам. Детски се гледат рядко, защото аз съм дзвер и не давам да се гледа ТВ. Напоследък вс еповече се опитва да се заиграва с Бояна, но и сама вече много хубаво си играе. Сега за Коледа и РД ще се сдобие с едно ново бебе с комплект за баня,
докторкси комплект,
нови ботуши,
кецове,
кухненски комплект,
дървени плодове, които са с велкро лепенка и се режат и залепят отново,
големи тебешири за навън
Дъска за тебешири и маркери (като на Дара и Сава, който вс еоще не си я е получил Embarassed, за което съжалявам)

обмислям и пиано с микрофон, но не някакъв много шумен вариант.
принцеси от всякакъв тип, както и мърчандайз засега не...
За замъци, къщи и т.н. засега няма място у нас, така че са задраскани от списъка. Искаше миличката ново колело, но ще изчака до догодина, защото това още й става...

# 82
ЧРД на Рая и Борко!

Елексир
направо ме шашна, и Емата е на вълна Маклуин  Crazy всичките играчки който изреди, ги има и тук, но аз все й казвам че нямам толкова парички в джобчето... няма оправия иначе  ooooh!
От железните коли имаме почти всички, последно се придобихме с док.Хъдсън и шерифа - еййй голямо дебнене беше кога ще получат стока, за часове изчезват главните герой  Crazy Grinning и сега постоянно се носят в яслата - там й давам само по една де, че като я знам ако има две няма да ги пусне, сакън някой да не й ги вземе случайно, та поне едната ръка да й е свободна  Crazy Mr. Green
Най лУбимия герой на Емето обаче е МатИУ  Laughing аз съм Сали, а баща й е Маклуин  Whistling имаме ги и гумени закакчени на стената над леглото й, всяка вечер ги целува за лека нощ  ooooh! Laughing
Имаме 4х пъзела на Маклуин и ко. и с баща й си правят състезания кой ще нареди първи пъзела, Емата е факир, излишно е да казвам че Мартин й диша  прахта  Wink Mr. Green
Леко ми олекна че не е само тя такава ауто-машинистка  Mr. Green
Иначе Маклуин и компания са тези
http://images.google.cz/images?gbv=2&svnum=100&hl=cs& … edat+obr%C3%A1zky

Още голямо благодарско за поздравите към Мартин, веднага ще предам, днес имахме торта, Емата и тя барабар с баща си 100х духаха свещички  Laughing

Това ме подсеща да кажа на Асето че Викича много пораснал ми се вижда, отдавна не го бях виждала на снимки, няма му бузките  Heart Eyes но всъщност така е още по голям сладур  Hug
Малко тъжно че е болен, но надявам се че вече е по добре Grinning

А иначе строители лего дупо имаме още от 1.р.д. - една от най-успешните играчки до сега  Peace

# 83
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ и от мен и ДАни!
Дани се е заринал с играчки,аз много го глезя,каквото поиска му купувам,а по приказки,за съжаление,не си пада.Явно на мен се е метнал,аз до 2-ри клас сричах,като бавноразвиващо се дете  Mr. Green Нямам идея какво да му подаря...а на 18-ти има имен ден,после ДР и НГ... ooooh!
Баща ми иска да му подари кола с акумулатор,викам му,къде,мислиш,че ще я кара тази кола,в големия ни 2-стаен апартамент?Пък и съм против,предпочитам да е колело...Дани има,ама сме го оставили на морето...А може и да му взема спално бельо/единично/ с прословутия Маккуин с пожелание да почне да спи сам,а аз да се преместя при дъскорезницата-баща му.... Crazy
Исках да напиша нещо,ама пак съм забравила...

# 84
За playmobil - в mytoys.de видях, че в бг не е внесен и половината им асортимент. Тук от принцеските неща има само големия замък, кралската баня, кралската кухня. Има ги в "играчките": http://www.igra4kite.com/default.php?cPath=325&osCsid=cda68a … c56e88e1b67c47a56
Mytoys имат доставка до Франция. Ще говоря с брат ми да ми ги препрати, защото наистина много ми харесаха пепеляшката и снежанката.
Шоши, ето тук има пълни описания на частите: http://www.playmobil.de/on/demandware.store/Sites-DE-Site/de_DE/ … how?cgid=Maerchen

И в нашата детска са окачили вчера писмото до дядо Коледа. Дара си е пожелала КУКЛА АРИЕЛ С КРАЧЕТА  ooooh! Само тази я нямаме  ooooh!

# 85
  • на езерото
  Здравейте момичета Heart Eyes
 Еха много подаръци сте купили вие ooooh! WhistlingБраво на вас Peace
 И ние като Весето на елексирчето хич не сме по принцесите и принцовете ooooh!, дай ни автомати , пръчки който се използуват като саби за дуел с тати, понякога се чудя какво си отглеждам TiredНашите подаръци са скромни: колело за утре(не съм го видяла по избор на баща и  ), пиано но без стойка и  столче и дъска за рисуване с много пастели фулмастри и прочие, от баба и дядо ще получи китара ( отдавна иска и само за нея говори), пантофи куче, килимче тигър.От въпросните playmobil се е запалила по един римски легион с  колизеум за тях ще помисля Thinking
 Ние пак сме болни ooooh!кашля като магаре , вчера вдигна и температура, беше в понеделник на лекар дадоха ни сироп за кашлица и капки за нос, но сега с тази температура Tired, довечера пак сме на лекар, дано не е направила нещо по сериозно.За съжаление утре ще празнува само с нас.

# 86
  • на езерото
  Честит Рожден Дена на патерици на Рая и Борко, много весели игри и щастливо и безгрижно детство им желая  bouquet
 Честит Рожден Ден на Саня на Райка!

# 87
  • София
Въпросната Пепеляшка е 12.99 Е. Само, че не съм сигурна какво точно съдържа, не пише на обяснението  newsm78

Абсолютно същата е, която обясних в предишен пост - има всички анджаклами, които ви описах, гарантирам. Баща й я купи точно от Му той, но не от сайта, а от магазина. Снежанката също. Аз съм й купувала от Брюксел и от летища разни други малки комплекти - бебета, майки, татковци, колички и легла за по 9-10 евро. Тези моделчета не ги видях в сайта обаче.

И кво, никой не ме съветва каква рокличка да избера от тия трите сайта, дето ви ги написах. Айде, дайте мнение, че време не остана.

Деси, давай инфо за това килимче.

Чудя се за Легото - дали вече не е време да сменя Дуплото със серията Криейтор - от по-дребните, дето се редят върху основа?

# 88
  • у дома
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ!

Аз не съм много адекватна - от неделя ме мъчи един мъдрец. Резнаха венеца, пия антибиотици, щото възпалението е много голямо този път и не можех да спя. Утре съм на снимка и среща с хирург евентуално - да се види кога ще се вади.   Sick

Много голяма краста е станал този Маккуин.. Аз пуснах един път филмчето на Катето и тя пощръкля по него както се и очакваше.  И оттогава е "счупено" т.е. скрито поне за известно време. Нямам нерви за подобни манийки ..  Tired

За подаръци и ние сме в чудене.
Янче, може ли да дадеш линк към големите тебешири и дъската?
Още съм замислила и някаква маса - има едни магнитни дъски с разни обучаващи джунджурийки - числа, букви и други формички.
Конструкторите също ни куцат.

# 89
диди, дъската за рисуване е двойна, както сме писали многократно - от едната страна е бяла за рисуване с фулмастри и магнити, а от другата е черна за тебешири. Цените са 20-30 лева в Хиполенд и в Джъмбо както преди малко ми разказа Райчето.
Дебелите тебешири са от сайта на бейбицентър, чакаме една приятелка на Янче да ги донесе от щатите. И тук продават дебели тебешири на Heinz. Водят се тебешири за асфалт. Към 4-5 лева от Била и Метро съм купувала нееднократно.
Магнитните дъски на Куерчети са малко скъпички според мен.

Деси, а тези приказните комплекти на плеймобил дали ги има в Джъмбо?

Общи условия

Активация на акаунт