И аз ги харесвам Плеймобил, имаме разни ферми, животни, майки, бащи и тн. Но за разнообразие й взехме на Лего този път да строи живота нов.

И ние определено сме скромни с подаръците. Да не кажа, че за Емма нищо не съм мислила и купила
(Веси каза, че Дара вчера я набила
Може би е имало спор относно някоя кукла. ) 

Само замъка е 270. Сигурно си заслужава и съм убедена, че в чужбина са по-евтини, нали? 

Е затова аз на Мая подаръци купувам рядко и малки... После да не се чудя какво да подарявам. Детски се гледат рядко, защото аз съм дзвер и не давам да се гледа ТВ. Напоследък вс еповече се опитва да се заиграва с Бояна, но и сама вече много хубаво си играе. Сега за Коледа и РД ще се сдобие с едно ново бебе с комплект за баня,
всичките играчки който изреди, ги има и тук, но аз все й казвам че нямам толкова парички в джобчето... няма оправия иначе 
и сега постоянно се носят в яслата - там й давам само по една де, че като я знам ако има две няма да ги пусне, сакън някой да не й ги вземе случайно, та поне едната ръка да й е свободна
имаме ги и гумени закакчени на стената над леглото й, всяка вечер ги целува за лека нощ
но всъщност така е още по голям сладур 

Само тази я нямаме 

Браво на вас 
, дай ни автомати , пръчки който се използуват като саби за дуел с тати, понякога се чудя какво си отглеждам
Нашите подаръци са скромни: колело за утре(не съм го видяла по избор на баща и ), пиано но без стойка и столче и дъска за рисуване с много пастели фулмастри и прочие, от баба и дядо ще получи китара ( отдавна иска и само за нея говори), пантофи куче, килимче тигър.От въпросните playmobil се е запалила по един римски легион с колизеум за тях ще помисля 
кашля като магаре , вчера вдигна и температура, беше в понеделник на лекар дадоха ни сироп за кашлица и капки за нос, но сега с тази температура
, довечера пак сме на лекар, дано не е направила нещо по сериозно.За съжаление утре ще празнува само с нас.

Препоръчани теми