Добре дошли, ДЕКЕМВРИЙСКИ рождени дни!

• 29 722
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
Здравейте мацки!!!Благодаря на всички за пожеланията.Рожденния ден мина добре,нямаше ги обичайните истерии на мойта дъщеря.За разлика от други години,сега гостите бяха наблегнали на играчките /както и аз/,а не на дрешките и Диана остана доволна.
Аз пожелавам на всичките рожденници да са здрави ,щастливи ,весели и палави,хубави празнични дни на тях и семействата им!!!! baloni baloni baloni

# 166
  • София
Минавам набързо само да кажа ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИО!

# 167
  • у дома
Янче, благодаря за инфото   bouquet - утре сме там, ако не работи в неделя, ще търся седмичен ден ...

# 168
  • Благоевград
Честин Рожден Ден на всички които съм пропуснала!
Да сте живи , здрави и много усмихнати!
 bdbaloni happy bd happy bd bdbaloni

И сега нека ви почерпя на патерици за именният ден на Ана-Мария!

Ние вече сме готови за ЧРД-то. Сега само стискаме палци да сме здрави за да бъде празникът така, както трябва. Praynig
Мамчета, кажете на вас в градините искат ли ви сертификат за тортите. Нас без такъв сертификат няма да ни допуснат с торта вътре.
То добре че всеки сладкарски цех издава такива.Но ми се стрвува излишно престараване .
Иначе тържество в градината ще имат , но без родители.Госпожата каза , че няма доверие на малчуганите и се съмнява , че ще останат на "сцаната" , предполага че ще си стоят при майките и ще провалят тържеството.
Малко ме е яд , защото ми се искаше да я видя. Sad
Айде, чао и да се здравички!
  bouquet

# 169
  • София
Мамчета, кажете на вас в градините искат ли ви сертификат за тортите. Нас без такъв сертификат няма да ни допуснат с торта вътре.
То добре че всеки сладкарски цех издава такива.Но ми се стрвува излишно престараване .
Това е изискване на МЗ или на РИОКОЗ де да знам кое от двете, но е абсолютно задължитено за всички детски заведения (ДГ, ДЯ...) И хич не е излишно престараване. Ако утре почнат да драйфат децата и да се натръшкат всички натровени ще се радваш, че има сертификат и че веднга ще стане ясно кой цех и кога е произведел тортата...

# 170
  • Благоевград
Имах предвид, че до преди случаят с хапчетата в градината , торти се носеха без да изискват сертихикати.
Сега след този случай започнаха да ни проверяват всяка сутрин чантата на градината, сертихикат да искат, а първоначално дори не ми разрешаваха да нося торта или дори нещо опаковано от магазина(напр.бонбони).  Shocked

Иначе разбира се че никой не иска децата да ядат каквото и да е .
Наясно съм че това е изискване на ХЕИ или някоя друга инстанция.
Ама си мисля , че всичко е ден до пладне. Wink
Чао за сега!  Grinning

# 171
  • София
Desi, това изискване е от няколко години за сертификатите и е лошо, че досега не се е спазвало. Не мога да разбера защо трябва да стане такава драма като тази с хапчетата за да се сетят, че тея неща не са измислени случайно и че наистина трябва да се спазват! ... Sad

# 172
Добро утро!!
Рожденият ден на Марио мина много добре. Беше много развълнуван още от детската. Сутринта са имали театър, после неговото тържество...пеели са песни и са играли хорце. В къщи нямаше много гости...братовчедите му и още две дечица, но бяха напълно достатъчни за купона  Laughing много танци-манци имаше  Wink Подаръците му са  коли и мотори, дрехите не се броят - не го интересуват  Laughing
а и кеш имаше, бабите и дядовцие си знаят  Mr. Green
Вчера му купихме една ферма с трактори и животни и комплект чичо доктор за тържеството в детската и за Коледа.

Ние тортата без сертификат я занесохме и никой нищо не каза  newsm78

Марио от вчера кашля и е хремав...през ноща и темп. имаше  Sad

# 173
Ааа сертификата за тортата е абсолютно задължителен! И не е от сега. Поне в нашата детска.

Марси, Деси, къде ще празнувате? В някое заведение ли?
Ама наистина ли няма никакви анимации в тоя град? Признала съм го значи ... ще взема аз да отворя един клуб! Обаче съм сигурна, че ще фалирам много скоро. Не мога да се конкурирам с услугите на бабите и дворовете, в които хората са свикнали да си отглеждат децата.
Деска, какво е това тържество, на което няма да присъстват родителите?
Дара в петък ще посрещат дядо Коледа, ще им раздава подаръци. Родителите няма да присъстват, но и те няма да изнасят програма. Ще имаме тържество на групата през март, тогава ще ни рецитират, пеят и танцуват. Доколкото знам вече са започнали да учат репликите.

Ние снощи бяхме на фирмено парти. И Дара беше с нас. До 2 часа вилня из заведението, не се спря. Имаше още две деца, които се натръшкаха по столовете, а нашата танцува постоянно на дансинга и не искаше да си тръгва. Тази сутрин стана в 7 както обикновено. След малко ще бъде изритана на театър с баба си. Ще гледат "Помощникът на дядо Коледа" на Янко Сакъзов.

# 174
ехо , здравйте на всички   Laughing Laughing
аз на бьрзо да ви пиша , че сме добре. надявам се скоро да имаме нет.
много ми е кофти , че случих баш декември месец , по рожденните дни да нямам нет   Embarassed 
затова , чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИчКИ СЛАДУРИ , КОИТО ПРАЗНУВАХА ВЕчЕ. ДА СА ЗДРАВИчКИ И ВЕСЕЛИ . ДА СЛУшКАТ МАМА И ТАТИ.

тичам сега , че сьм се прихванала кьм един безжичен нет и сьм спряла по средата на улицата   Mr. Green

целувам ви всички. липсвате ми много.    Heart Eyes

# 175
  • 42.016399,23.101179
Здравейте и от мен.
Днес трябваше да съм в Разлог и да купонясвам на едно обучение, но снощи точно преди веселбата се прибрах по спешност в Благоевград в 10.30ч вечерта. Виктория в четвъртък през ноща ми вдигна температура, заведох я на доктор и ни казаха че е хремава и със зачервено гърло. Изписаха и антибиотик за да може да е кукуряк за рождения ден и аз се съгласих точно поради тази причина въпреки че положението и не беше за антибиотици. В петък свали температурата и спа без проблеми, а на сутринта аз спокойно си оправих багажа и тръгнах командировка. През целия ден като звънях по телефона ми казваха че е супер весела и си играе много добре, че нищо вече и няма и така до вечерта в 19,30ч. когато Венци на пожар ми звънна за телефона на джипито, защото Виктория била много зле и от няколко часа само лежала отпусната на леглото, хленчела и повръщала. В същото време по радиото съобщиха че Предел е затворен за ремаркета и полуремаркета и не е желателно дори и автомобилите да се движат вече. Джипито не си вдигаше телефона, Венцислав и майка му ми лазеха по нервите, и ако искате ми вярвайте но бях готова и пеша ако трябва да си тръгна, само  и само по скора да съм си при детето. За щастие бързо успях да си намеря превоз (с микробус за персонала на един от хотелите в Банско) и късно вечерта си бях в къщи. Днес цяла сутрин се мотаем по спешен център, правиха и изследвания, които за щастие са добри и заключението на няколко доктори е че причината е че антибиотика не и е понесъл добре.  Sad
Та така не знам още дали въобще утре ще празнуваме рождения ден, надявам се проблемите да са ни свършили вече.
Смайли иначе сме планували да празнуваме в Дриймс, една сладкарница над Купола. Големичка е и има къде да тичат дечицата, надяваме се и с  Пипи да им е весело на дечицата, САМО ДА СА ЗДРАВИЧКИ  тогава.
А иначе в нашата детска градина ни казаха за голямо мое учудване дори и след случая с натравянето с хапчета, че не трябва сертификат за тортата и че може да се внесе без проблеми.  Embarassed Аз обаче ще си отнеса, ако празнуваме там.
Иначе във вторник им е тържеството в детската, на което и родителите сме поканени. Виктория има стихче което госпожите ми казаха че знае но го казвала многооооо бързо. Обясява ми и за разни танци с обръчи. Дано успея да ги видя. Laughing

# 176
Може ли да ми припомните между празниците 27-28-29 има ли планирани р.д.та на декемврийчета???

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИО!
макар и на патерици  Blush

Офелия
ти кога изчезваш към безкрайните руски ширини, така и не разбрах кака ти Ванеса ще я взимаш ли, оставаш ли....

Монка
що така без нет си останала точно декември?

И
къде се намира тоя Джъмбоооо
Mr. Green

# 177
от друга тема....
Има вече и в София магазин от веригата JUMBO. Днес пазарувахме за празниците там-вместо Дядо Коледа. Намира се на бул."България" до Била.

хмм, малкото, къде на бул. България има била?  Outta Joint

Близо до комсед.....
това същия Джъмбо ли е???

# 178
 Flutter същия е...

Ели, ти да не би да си идваш:)?

# 179
Марси, много жалко за купона, миличка. Как пък все улучват в най-неподходящия момент да се разболеят тия деца Confused
Хайде надявам се до утре всичко да е ток и жици и да си празнувате спокойно. Много амбициозна програма ще имат в детската - чак танц с обръчи  Laughing
Чакам с нетърпение снимките от общия рд.
Между другото Дара вчера ме пита за нейната приятелка Вики от Благоевград. Изненадах се доста, но явно се помнят.

Ели, къв ти е зора с Джъмбо? Ако си идваш, не се спотайвай!

Общи условия

Активация на акаунт