Добре дошли, ДЕКЕМВРИЙСКИ рождени дни!

• 29 721
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
  • у дома
Марци, дано Вики е тип-топ за утре  Praynig  Praynig  Praynig  Hug

разписахме се и ние с тоз Джъмбо - отдъхнах си  Mr. Green сега вече ще почне да ми се затваря дупката от мъдреца  hahaha

адска навалица беше днес , скъпия едва изтърпя, все питаше кога ще си ходим  Confused
не успях да разгледам долния етаж, пак ще ходим  Wink

Деси, едва сега разбрах защо толкоз много работа имаш    Peace  Супер е магазинът, и като цени и като предлагане, само пространство липса  Mr. Green . Дано остане такава политиката на собствениците и за в бъдеще.

# 181
  • София
Аз затова ходя през седмицата Simple Smile Подозирах, че ще е фраш... Утре пак ще ходя... трябва да купувам подарък за един РД, на който ще ходим във вторник Embarassed

# 182
Рано е да се каже още...на Мартин нещо го е стегнала шапката за дълго пътуване... ама мене тоя пъъъът ме отщява нещо  Rolling Eyes

# 183
  • у дома
шуба не харесах от Спайдър - много са ми тънички, търся нещо по-полАрно. Взехме от Джъмбо една.

аз да си призная, пътуване и пазаруване по празници много мразя .. адски много се нервирам на навалицата по пътищата и в магазините.

Чакам да узрея малко и да почна по-философски да приемам положението. Понеже на този етап не мога да си позволя да живея в провинцията  Confused Пък и дори и да можех щеше да ми омръзва периодично  Mr. Green

# 184
  • София
Честит имен ден на Дани-Бузани! Simple Smile

# 185
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ВИКТОРИЯ И АНА-МАРИЯ!

Македонско девойче, китка шарена,
во градинка раснала, дар подарена.
Нема дзвезди по-лични от твоите очи,
да се нокье на небо, ден ке раздели.
Кога коса разплете, като коприна,
Лична си е по-лична, от самодива.
Кога песна запее, славей надпее,
кога оро заигра, сърце разигра.
Дали има овой бели свет,
по-юбаво девойче от македонче.
Нема, нема не ке се роди,
по-юбаво девойче от македонче.

# 186

ЧЕСТИТИ ИМЕНИ ДНИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ
 И СПЕЦИАЛНО ЗА ДАНИ-МАЙНИ!

Как сте днес, момичета?
Как мина уикенда?
Как върви празника при благоевградчанки?

# 187
  • у дома

ЧЕСТИТА ТРЕТА ГОДИНКА НА ВИКИЧКА И АНА-МАРИЯ! МИЛИТЕ ХУБАВИ ДУШИЧКИ, ВЕСЕЛИ И ЗДРАВИ ДА РАСТАТ МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

newsm51 baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИ! С КЕФ И ГОРДОСТ ДА СИ НОСИ ХУБАВОТО ИМЕ!

# 188
Честит празник на всички, които съм пропуснала! Да сте живи и здрави, весели и щури  Hug
Бяхме няколко дни на ски в Австрия с още 2 приятелски семейства. Беше чудесно-сняг, слънце, фантазия. Диана отбеляза първото си 15метрово спускане Laughing

# 189
  • у дома
Шоши, браво на Ди!   bouquet
Айде и Ем4ето догодина  Wink

# 190
 Laughing Става, става  Wink Тя беше в шейната в най-най-дебелият чувал, че си беше към -10/15 градуса  cold Наши приятели редовно карат ски с бебето в кенгуру, но толкова луда чак не съм  Grinning

# 191
  • у дома
йееееее, ски с бебето ..  Crazy това сигурно е страхотно приключение за бебето.  Laughing

Много ми се ще да ги попитам бебета как се чувстват докато летят?  newsm78

# 192
Добър ден!
Исках да влезна рано-рано да ви почерпя виртуално за именния ден на Дани,а вие вече сте ни честитили,за което много ви благодарим!
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА АНА-МАРИЯ и ВИКТОРИЯ!Да са здравички и щастливи!Еми да,дацете ни намирая тай-подходящият момент за боледуване!Кофти,ама е факт...Също така обичат да се разболяват петък вечер или събота,когато не можеш да откриеш личния лекар...
ЕЛИ,Монка е без нет,защото пак са се местили и нямат още...
ШОШ,браво на ДИ!Тъкмо снощи си мислх,че ще е добре Дани да може да скара ски,та да отсрами майка си... Mr. Green АМа наистина ли някои карат ски с бебе в кенгуру?????? #Crazy #Crazy  #Crazy
Вчера говорих с госпожата на Дани,тя обясни,че за да вкарам торта ще трябва изрично разрешение на диракторката...Ако щеш 10 сертификата да имаш,ако го нямаш разрешението...Иначе на 20,живот и здраве,ще ходим на тържество,трябва да купя и опаковам подарък,който Дядо Коледа ще подари на Дани.Иначе ще тръгне януари на градина.

# 193
  • София
ЧРД и на днешните рожденичики - Вики и Ана-Мария! Весел празник и всичко най-хубаво Simple Smile

# 194
Честит 3-ти рожден ден, на Вики и Ана-Мария!!!
Щастливо детство Ви пожелавам

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИта!!!
Весел празник на всички Ви у дома
Hug

Общи условия

Активация на акаунт