Добре дошли, ДЕКЕМВРИЙСКИ рождени дни!

• 29 715
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Честит 3-ти рожден ден, на Вики и Ана-Мария!!!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИ!!!
  bouquet

# 196
  • на езерото
  Честит Рожден Ден на Виктория и Ана-Мария  bouquet, щастливо детство и много весели игри  bouquet
 Честит Имен Ден на чаровника Дани  bouquet

# 197
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИКТОРИЯ и АНА-МАРИЯ!

ДАНИ, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!

Луднала съм, направо съм полудяла. Моля всички, на които нещо съм обещала или трябва да дам, или да получа, или каквото и да е, да ме търсят по телефон!

# 198
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОРИЯ И НА АНА-МАРИЯ  bouquet

Честит имен ден на Дани, но все пак какъв ден е днес.... newsm78

# 199
Честити рождени дни на Вики и Ана-Мария!!! Много здраве и радостни, безгрижни дни!!! Дано се е получил весел празник в Благоевград!!!

Честит имен ден на чаровния левент Дани и на всички други празнуващи днес!!!

даа, явно ние сме последните непосетили Джъмбо още, а преди петък няма да сварим, моля, не изкупувайте всичко, поне не всички Франклин-чорапи! Wink

Шоши, браво за ските,

ние излизахме вчера малко с шейна /на 5 мин от вкъщи де/, ама Сав се задръжа вътре максимално 10 мин и после като започне просто да си я тегли, е определено по-доволен  Wink

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 00:30 от Маймунка

# 200
  • София
Честит 3-ти Рожден Ден на адашката Вики и на Ана-Мария newsm59
Здраве, щастие и много весели игри!

Честит имен ден и на Дани-бузани! Да е живо и здраво името ти!

Виктор ми е с обрив, май свършихме с ДГ тази година. А в Джъмбо повече с деца не отивам Naughty

# 201
Моля всички, на които нещо съм обещала или трябва да дам, или да получа, или каквото и да е, да ме търсят по телефон!
Дай си телефона,защото съм забравила,че ми дължиш сума пари...  bouquet
РАИЧКА,вчера беше Св.Данаил или Даниил,не знам как точно.

# 202
  • у дома
Моля всички, на които нещо съм обещала или трябва да дам, или да получа, или каквото и да е, да ме търсят по телефон!
Дай си телефона,защото съм забравила,че ми дължиш сума пари...  bouquet

Ванил4еJoy Мимката май на всички ни дължи по едно чувалче и сега ги заработва, че да сколаса за Коледа ..  Joy Joy Joy

Асе, кво се случи в Джъмбо с децата?  newsm78 Щото малкото няма на кого да го оставим тази събота и ще си го возя в пазарската количка?  Mr. Green

# 203
  • Sofia
Диди,аз мога да предположа какво се е случило Wink Поне мога да кажа аз,ако заведа Виктория какво ще се случи.Тръшкане,тръшкане,искам това,искам онова,искам всичко...И накрая един голям бой Mr. Green

# 204
  • Благоевград
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Благодаря че не ни забравяте , въпреки че не сме от най -редовните!
Моля, почерпете се (пък макар и виртуално за сега):
http://www.yoannacakes.com/images/cakes/big/kids2/g15.html
това беше тортата която искаше малката, но нямаше от нея и
се задоволи с тази:
http://www.yoannacakes.com/images/cakes/big/kids2/g17.html

Ето и малко питиета за всички ви:

На патерици - честит имен ден на всички Данита - да сте здрави и щастливи!

Grinning
Рожденият ден на Вики и Ана-Мария мина чудесно. Най-важното беше че и двете се пребориха със хреми и др.подобни проблеми и бяха в чудесно настроение и форма и естествено в центъра на вниманието.
За моя най -голяма изненада Ана-Мария се притесни (или по-скоро засрами) от Пипи и цели два часа само я дебнеше на къде ходи Пипи, за да може тя да бъде по-настрани и само да я гледа. Shocked
Чак накрая вече се поотпусна и почна да я закача , да взима балони от нея , че дори й ядоха заедно торта. Heart Eyes
Но аз лично съм доволна много от това нейно кротуване, че след като Пипи си тръгна(някъде към 20часа) се почна едно лудеене , тичане , танцуване, скачане  и стана морка до кости.
Дори си суши косата на климатика , понеже нямаше друго средство за изсушаване. Mr. Green
Изобщо беше един чудесен празник, продължил над 5 часа.
Снощи заспа длед 24часа и непременно искаше да си играе с всички подаръци. #Cussing out Grinning
Не можах да се разбера с нея и дори се стигана до там , че й дадох фулмастри в леглото и тетрадката от Пипи за да порисува - едва след това се съгласи да си легне  и да не става повече от леглото.
А в градината сутринта всички са пеели много силно и на нея й е харесало много - има подарък от групата - книжка за Алиса.
Снимки от събитието ще качим с Марси малко по-късно !
Лек и усмихнат ден на всички ви ! Laughing
  bouquet

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 11:00 от desi-r

# 205
  • София
Фастъче, Чоча е отговорила правилно Grinning. Виктор изтрая 3 минути в количката и после настана чудо - бегом в ляво, после в дясно, грабеше от всичко, чакахме го поне половин час да свири на йоника. Освен това е много топло и съответно изнервящо. Деси дай предложение на шефовете да сервират кафе за родителите, щото по едно време ми се приспа от топлина. Та така...

Деси-Р, чакаме снимки Grinning, а тортата е много красива Grinning

# 206
Здравейте
Честит празник на всички дечурля, които пропуснах, но сме много болни, аз ходя на 3 обучения, поемам 3 длъжности и леко пуша вече Twisted Evil

Честит рожден ден и на моите любими Мая и Борко! Деца аз съм от хората, които са ви видяли първи на този свят и сте ми мили и свидни като мои си деца, за това ви желая всичко, което една майка може да пожелае на детето си. Целувм ви и много ви обичам

# 207
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ, ВИКТОР И БОРИС!!!
ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЛУДОРИИ, ВЕСЕЛИ ИГРИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!

Да са ви живи и здрави дечицата мили момичета!
Много, много да им се радвате и да ги слушате!!!

Честит имен ден на патерици на Дани бузани!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Много късмет и здраве му желая!!
 Благодаря на всички за пожеланията за нашия рожден ден, децата се забавляваха много и най-важното БЯХА ЗДРАВИ.
Вики веднага живна щом и спрях антибиотика и на рождения ден беше все едно никога не е боледувала.
След малко ще ви покажа и снимките в момента ги качвам.

# 208
  • Sofia
Честит 3-ти рожден ден на Мая,Борко и Викича!Да бъдат здрави,весели,засмяни!Честито и на техните майки!  bouquet

# 209
Честит рожден ден на нашето приятелче Бобчо! Да е жив и здрав и много щастлив с мама, тати и Кало! Райче, мила, честит празник! Много целувки от нас за вас!

Честит рожден ден и на другите дечица, които празнуват днес!   Gift

Общи условия

Активация на акаунт