Добре дошли, ДЕКЕМВРИЙСКИ рождени дни!

• 29 718
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
  • у дома
 baloni bdbaloni baloni
ЧЕСТИТА 3ТА ГОДИНКА НА ПОРАСНАЛИТЕ МАЯ, БОРКО И ВИКИ!БЕЗГРИЖНО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, МНОГО ЛУДОРИИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ!
МОМИЧЕТА, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА ВАС!

# 211

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ ДЕЦА!
БОРКО, МАЯ, ВИКТОР,
НЕКА САМО ОБИЧ ТОПЛИ ВАШИТЕ ОЧИ,
НЕКА СЛЪНЦЕТО ОГРЯВА ДНИТЕ ВИ С ЛЪЧИ,
ЗДРАВЕТО ДА ВИ Е СПЪТНИК ВСЕКИ БОЖИ ДЕН
И ОЩЕ 100 ГОДИНИ ДА ПРАЗНУВАТЕ ТОЗИ ДЕН!

Янче, Райче, Криси, много ви обичам
и от все сърце желая много щастие!

# 212
Мая, Вики и Борко, честит ден-ден, дечица! Hug Да сте живи и здрави, весели, игриви и обичливи! Heart Eyes

# 213
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРКО, МАЯ, ВИКТОР!
Много весели приключения, безгрижни дни и усмивки!  Hug

# 214
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ, ВИКИ И БОРКО!!!
ЖЕЛАЯ ИМ НАЙ-ПРЕКРАСНОТО ДЕТСТВО!!!

# 215
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЙЧЕТО, ВИКИ И БОРКО
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МАЙКИТЕ ИМ
   bouquet

# 216
  • София
ЧЕСТИТ 3-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ, БОРКО И ВИКТОР!

Честит празник на семействата!

# 217
  • 42.016399,23.101179
Ето и малко снимки и от нас:http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15464&AlbumId=108678

# 218
Марси, това заведение много приятно  Wink Да го резервираме за следновогодищното ни парти, а?  Laughing Все някак ще се извозим до Благоевград  Laughing
Децата са много хубави, а торите са огромни! Къде ги побрахте?
Обачееее много ми се искаше да видя таткото на Вики ... ама си го скрила ...  Crossing Arms Случайно го има на последната снимка в гръб. Що ли ...
Таткото на Ана-Мария си го показала в цял ръст, а твоя го криеш!

# 219
  • София
 newsm59 newsm59 newsm59

Честит 3-ти Рожден Ден на Мая, Борко и Вики!
Здрави, весели и умни да растат!
Весел празник и много подаръци  bouquet

# 220
прибирам се снощи, нося 5 плика и торта за детската, тортата без кутия, влизам у нас, доволна, че съм я опазила, ухилвам се до уши, в този момент тортата тръгва да пада, и за да не се пльосне на земята аз я лепвам на стенатааааааааааа
при което ми става лощшо, поглеждам я - всичко живо и здраво, само сметаната остана по стената, звъня на полицая(бившия де, добре де) - тичай за сметана, за плодове и за шоколадови пръчици, Виктор търчи и си събира животните, мие ги - пластмасови и ги лепва отново отгоре, всички дружно направихме страхотна плодова торта Crazy Crazy Crazy Crazy

# 221
  • София

Да ти е жива и здрава, много е сладка. Как ги отглеждате тия дългокоски? Ванеса все още е с 3 косъма. Но дълги  Mr. Green

# 222
  • София
Милички, много благодаря за всички хубави пожелания Simple Smile Да ви се връщат тъпкано Stuck Out Tongue А на нашите 3 дечица, които са заедно от първите си минути на тоя свят искам да пожелая много много да са здравички и все такива будни хлапета!

Аз пък искам да поздравя и още един рожденик... МКП не си го крий Wink Хихихихи... Таткото на Ванеса също има РД днес Simple Smile Та и на вас весело празнуване.

Намерих много сладко заведение за нашето парти... Вчера бяхме там на РД. Обаче има много голям проблем - поне според мен... Доста е студено там. Смятайте след като на мен, която съм абсолютен морж ми беше студено... Та така... ако имате идеи за място кажете щото аз се отчайвам вече... За място, не за програма.. програмата е най-лесното. За мен мястото е по-голям проблем.

# 223
  • Sofia
Янче,в сладкарници Джимис проверявали ли сте?

# 224
  • София
Не крия, не крия, ама понеже е 40-ти, не се празнувал. Та ще ходим само двамата довечера на ресторант. По тоя повод съм се направила на жена, че минат ли 40-те, мъжете ги удря кризата на средната възраст, и току-виж утре ми се обадил от някой остров с мъничка филипинка в скута  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт