Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя със сухата и сърбяща кожа на гърдите по време на кърмене?
Каква е процедурата за запис в ЖК и как работи доплерът?
Как мога да разреша проблема с невъзможността да вляза в abv.bg?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя със сухата и сърбяща кожа на гърдите по време на кърмене?
-
Каква е процедурата за запис в ЖК и как работи доплерът?
-
Как мога да разреша проблема с невъзможността да вляза в abv.bg?
-
Какви са най-честите методи за облекчаване на зъбобол?
-
Какво представлява Доплерът?
, защото нямаме пари да си купим нищо
.

). За контракциите док ми изписа МАГНЕРОТ, дано всичко е ок с него, хубавото е, че ще повлияе и върху мускулните спазми на краката! 

. Исках да ти кажа да не полудяваш точно сега, още малко остана. Много важно с какво ще си облечена на подписването. Ако ще в чувал да си, това е твоят ден и ще си най-прекрасната булка на света. Ма нямало да има хора - сега нали само подписвате. После, живот и здраве, ще се ожените с малкото шаферче в църква и тогава всичко ще е бляскаво и тържествено. Искам да ти кажа, че така е дори по-добре. Защото не си мислиш как да се усмихваш, не позираш инстинктивно пред камерите и прочие. Театърът нека да е втория път. Ние също направихме така, макар и преди няколко години. Нарочно отложихме църковната сватба, защото искахме на нея да присъства и най-красивото и най-скъпоценно нещо в живота ни. Дишай дълбоко и си мисли за бебчето.
Винаги обичам да карам хората да се чувстват щастливи ,специални и обичани,дори и за малко !!! Радвам се ,че сьм успяла да те зарадвам!!!
Аз сьщо бях на преглед сутринта-бебетата са добре ,вече им било тясно ,но още малко остава ,а и на мен не ми е лесно............ Едното бебче е 1500кг ,другото -1300кг . Мислите ли че е голяма разликата?
), а пък после да правите сватба. Ако мога да помогна с нещо - дрехи или каквото и да е, само казвай
розово щъркелче.
Утре сме на ФМ та ще мога да ви кажа нещо повече за него. Да ви питам някоя да се оплаква от ускорен пулс? Моя е почти постоянно около110 и доки от ЖК ме праща на кардиолог. Даже в момента ми е доста ускорен чак ме подбутва и се задъхвам като че ли качвам стълби