Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са работните часове на кината в Белгия?
Какво е работното време на дежурната аптека в Белгия?
Какво е работното време на българския лекар в Белгия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са работните часове на кината в Белгия?
-
Какво е работното време на дежурната аптека в Белгия?
-
Какво е работното време на българския лекар в Белгия?
-
Какво е работното време на българския зъболекар в Белгия?
-
Какво е работното време на българския ресторант в Белгия?
А,между другото видях коледната ти къщичка,направо ме разби.Признавам те за майстор сладкар
.Това лакомство и да искам няма да мога да го направя.Браво на теб

В болницата, в която раждах те слагат на е дна кошетка в т. нар. предродилно, мушкат ти системата и те оставят да си киснеш там мато от време на време ти проверяват разкритието... Беше много гадно, никой не ти обръща внимание, никой нищо не ти говори или обяснява
А доколкото родилите със секцио - на следващия ден си им носят бебчето и ги карат да си стават и сами да си ходят до тоалетната 

и доста мъгливо. Дано се поразсее, че мъжът ми как ще каца не знам. най-много да го пратят в Пловдив 

,а бях толкова мотивирана ,но.....както се казва по добре да се даде биберон с лубов от колкото цицата и да се ма4им и двете (тя свали много след раждането и се роди мани4ка),но недеи да приеМА6 кафе ,кола фастаци, бадеми и продалжаваи да карми6
(не стига 4е спестява6,ами и дава6 наи доброто мляко на бебето).НА консултацията 6те се карам за мялкото 6тото сега и давам нан про 1 ха с такав зор ака и пак маки , та искам да и давам нормалното ,то не е хубо да се сменя много млека ама 6те видим .Вие сложихте ли ваксините(ние на 3 януари 6те ги по4ваме) аз и купих и ретавирус в плус да и сложа ,4е да ми е мирна главата 10Е е (2 приема се правят зна4и изиза 20е),ако си с митуел.По4на ли да дава6 вит Д ,а аз докато кармех и давах и вит К ,ама сигурно са ти казали