Мами в БЕЛГИЯ - 3

• 29 408
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • In a surreal moment!
Честита Коледа !
Здраве , щастие и късмет за всички , които обичате !

Мили момичета , от белгийската тема , приемете най-топли поздрави за Рождество от момичетата от арабската тема - весели празници

# 61
черна роза, другарче, благодаря за пожеланията, всичко най-хубаво на вас и семействата ви.

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 01:42 от Дивиана

# 62
  • София
Честито Рождество Христово!Да сте здрави,щастливи и домовете ви да са пълни с топлина!Весели празници и много подаръци!

# 63
Честито Рождество Христово, момичета! Весели празници, изпълнени с щастие и усмивки!

Валенс, ще проверя за тези капки Babyfen - мерси за инфото.  Grinning Ваксини ще слагаме в началото на януари, но още не съм запазила час.

Всеки има право да пише във форума, ама Валенс не се сърди, но и аз понякога не ти разбирам.  Според мен искаш да споделиш много неща наведнъж и става малко объркано! Simple Smile

# 64
ВЕСЕЛО ДА СИ ПРЕКАРАТЕ ПРАЗНИЦИТЕ!

bouquet

# 65
 bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!

ЧЕСТИТА  2008 ГОДИНА!!!

МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ

НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ МАЙЧЕТА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!

bouquet  Hug   bouquet
  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet

# 66
Петя, благодаря ти, целувки на големия ти мъж и на дечицата ти, всичко най-хубаво ви желая от сърце   bouquet

Мама, щастлива нова година, изпълнена само с хубави емоции и много, много здраве  Hug

# 67
Весели празници на всички
Много здраве на децата

bouquet

# 68
весела коледа  и  честита нова година момичета

Пожелавам на вас и семействата ви много радост,щастие и най-вече здраве.

Аз нещо съм се вкиснала в последно време последните няколко месеца Confused и хич ми се не пише.Нямам настроение нито за празници,нито за нищо.Съвсем съм издала багажа Sad.Някой само да не си помисли,че не пиша заради Блонди Laughing Аз я харесвам такава ,каквато е Whistling
 Весели празници  bouquet

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 22:15 от Лисана

# 69
Привет, момичета Hug Първо  да пожелая весели празници на всички - заядливи или не  Laughing Hug

Не мога да се стърпя и да не си дам мнението Rolling Eyes Ама, Блонди, и аз мисля, че изикът ти понякога минава границата... и всъщност не понякога ами честичко... Whistling

А пък колкото до Валенс, мен ако питате не й е проблема в изразяването ами просто не може (или не знае как) да пише ш,ч,щ,ю,ж и ъ Flutter Ако съм права с радост ще помогна  Hug
И съвсем между другото, Валенс, мерси за милите думи при предния ми постинг, стана ми много мило  Blush

А колкото до познанията ми относно коликите - мился, че адаптираните млека предизвикват повече колики и е много вероятно точно млякото, което даваш да е в основата на толкова болезнените колики Crossing Arms На твое място бих го сменила с някое, за което знаеш, че се приема добре. Може на това мляко нищо да му няма, но твоето бебче да не може добре да го преработи или нещо такова Peace

Мерси за отзивите за постната пита Wink Аз имах повече предвид някакви вариации, като например прибавянето на ядки или някакви други променящи вкуса интересности, но както и да е Peace

Весели празници на всички ви  Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 22:04 от bubka

# 70
  • Overijse, Belgie
ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички!!!

Благодаря на момичетата от арабската тема за милият поздрав!!!

...и нещо извън поздравите - човек за малко да изчезна и се захапахте пак Wink Валенс, наистина е малко трудно да се чете, мила! Нищо лично!
Само не мога да разбера какво я нападнахте Блоди  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes, т.е. къде видяхте заяждане? А пък това, че други не пишат заради нея, хммм, това говори зле само за другите. Я на мен да ми се озъби някой, ще спра да пиша, ама друг път  LaughingМай напредваме доста в темата, щото от опознаването се преминахме към първите дразги!  Confused

# 71
 Laughing Че то това е неизбежно Rolling Eyes Човек като изкара повечко време с някой друг и започват да се намират кусурите  Flutter
Аз предлагам да спрем да се "захапваме" и да продължим да си пишем по житейските въпроси Peace

# 72
  • София

Честита Коледа и Весело посрещане на Новата Година!

На дъщерята и направиха последната 6-та операция на 19-ти и вчера я изписаха.Ще си посреща Новата година в тях!

Valens, знам, че е трудно да се пише на кирилица с френска клавиатура, но не ми закачай Блондито.Без нея бях напълно закъсала там.И аз отначало, докато разбера коя буква къде е, доста се поизмъчих, но правех опити и проби и научих коя буква къде е.Весело празнуване на всички! newsm51

# 73
  • София
Тайна,много се радвам за дъщеря ти!Дано вече всичко е наред! Praynig

# 74
Лиси4е не става въпрос за тебе мила , моля те нито сам цитирала имена ,за да сe слага6 на топа ,няма и да го направя ,но не си измислям .Пак и дори не съм те заси4ала да пи6е6 в белгииската тема -така 4е cool  Sunglasses

Just a Girl  разбира се ,4е не се сърдя отдавна минах периода от детската градина ...

Така и аз предлагам да се спрат коментарите кам Блонди и Валенс ,за6тото станахме като развален телефон -кои 4ел ,кои не 4ел дава мнение еи така само да се запи6е ,4е е писал Laughing.Ех поне барзо 6те стигнем до 15 страни4ка и бубка 6те пусне 4-тата тема  Laughing-(брех много приказливи тия белгииски дами Laughing)

Ето например даите да си говорим кои какъв подарък полу4и на коледа ?
Аз си полу4их така 4акания 4асовник и съм предоволна Mr. Green
Даваите вие сте ....

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 01:44 от Дивиана

Общи условия

Активация на акаунт