ВРАЦА - 6

• 14 162
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • пяната на дните
 Благодаря, ZuzyM! Значи - да стягаме багажа за края на месеца.
Къде е това алабашия?
Напоследък е във Велико Търново, но се мести Simple Smile.

# 167
Е хей мами къде се загубихте в това студено време.Та гледам от петък не сте писани.
Добро утро! И хубав ден ви желая.Нещо много мразовито днес!

# 168
Затрупал ни е снегът  Laughing Привет и от мен. Не се крийте ей Naughty

# 169
Здравейте и от мен !Аз съм постоянно във форума като изключим събота и неделя.Гледам да пиша по-другите теми,че ми трябват публикаций, защото искам да пиша в подфорум за пътуванията , малко ми останаха.Спешно се нуждая от инфо за Гърция и о.Крит.Само да мога ще пусна тема там,ще пътуваме юни месец

# 170
  • пяната на дните
ZuziM, аз наскоро пусках тема за Крит, по-конкретно за планината Ида, 'ма никой не ми отговори Cry. Мислим през лятото да пътуваме, така че всякаква информация ще е полезна и за мен.

# 171
Аз имам роднини, които работят на о. Крит. Ако мога да ви бъда полезна с нещо?  Simple Smile

# 172
Понеже всичко си организираме ние и искам да знам забележителностите ,ценина входа иначе яденето и спането го има по сайтовете.Но незнам коя забележителност си заслужава да видим и коя не .Това горе долу ме интересува.А вие verte с какво  ще пътувате и за колко време ако е след нас живот и здраве да се върнем всичко ще имаш от първа ръка.Какво по-точно те итересува Ще правим цялостна обиколка на острова пътуваме с мотор

# 173
Когато се чуя с братовчедка ми ще я питам за забележителностите Peace

# 174
Благодаря мила _baby ,но те са отишли там да работят и на дали са в час с тези неща ,но все пак се пробвай

# 175
  • пяната на дните
Иииииииии, с мотор, и аз така искам, ма сме без мотор Grinning. Ние искаме да се качим на връх Ида, защото детето се казва Ида и сме и обещали. Също сами си организираме всичко, но още го мислим. В тази планина е пещерата, в която бил роден Зевс. Щеше ми се да пътуваме с някаква много евтина самолетна компания... Ще почвам да търся... И супер евтини нощувки и на палатка, за около седмица. Вие кога тръгвате... с моторя Cry?

# 176
Края на май или началото на юни ще тръгнем зависи от времето тук.Страхотни фенове сте Hug .Ние ще минем през Метеора и  ще спим на палатка,после от Атина ще хванем ферибот до о.Крит.Там ще направим обиколка на острова за около 10-15 дни като два дни на палатка на третия ще бъдем на хотел.МИслим да отскочим и до о Санторини,но там ще го решим и на връщане ще обиколим Атина и неините забележителности и се прибираме.Това е първоначалния ни замисъл,а как ще стане все още се незнае.

# 177
  • пяната на дните
Супер, току виж се засечем Grinning. А колко може да струва този ферибот? Ние ще трябва с някакъв вътрешен транспорт или на стоп да джиткаме. Е сега тъкмо навивам мъжа ми по кю-то да продадем таратайката и да купим моторетка с кош  Joy Joy

# 178
Утре ще ти дам точни цени,а там на острова предлагат коли ,мотори под наем .Ако сте за малко ще ви излезе по-евтино да си наемете там нещо,а щом ще се качвате нагоре може и бъги Simple SmileИмам и разни сайтове с цени и др на хотели и вили под наем ще ти ги копна утре че съм на работа сега . Пуснах темата в пътувания за сега нямам отговор

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 16:29 от ZuzyM

# 179
здравейте, градски!

знам, че при вас е истинска зима! вие, като гледам, се топлите с мисли за крит. ех, и на мен ми се ходи из гръцките острови, както го е описала zuzi  Crazy .

поздрави!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт