ВРАЦА - 6

• 14 162
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
mim4o, веднага ти давам и другия им телефон - 64-46-22

# 151
  • Враца
ЕЙ....браво Сиска...Зная си аз ,че Дени е голям талант..да знаеш втори Ален Делон ще стане от него... Wink
vanyatr добре дошла и от нас!  Hug
Днес е малко по-топло..и се надявам да сте се разходили малко...   bouquet

# 152
Здравейте  Hug
На мен ми се струва, че снегът ше се разтопи  Simple Smile

# 153
Сиска, отново големи благодарности!  Hug Аз пък днес взех, че се свързах и хората ми обясниха какво се иска от мен. Най-хубавото е, че доставят по домовете - мен точно това ме притесняваше. Та тези дни ще го запиша малкия да папа манджи. Дано му харесат!
Честито и от мен за малкия Дени! Да порасне голям красавец (и да внимава с момите)!  Heart Eyes

# 154
Добро утро на всички защо не пишете ,темата ни е отишла много назад.Сетих се за Габи123 дали намериха нещо и дали са се преместили във Враца някой да е чул нещо за нея ?Ох много студено мойте сутрин се возим до градината и вечер пак с шейната те си умират от кеф и като че ли нечувстват студ .

# 155
Добро утро. Ама вие съвсем се покрихте. За Габи мисля, че може още да не са си пуснали нет, щом не пише  newsm78

# 156
Здравейте и от мен,
искренно се надявам това време малко да се пооправи- толкова много искам да излезем на разходка. Мъжа ми казва, че в София снегът бил доста по- малко, а и като говоря с родителите ми и в Пазарджик е така. Е какво да се прави поне догодина ще сме достатъчно големи за да се радваме на снега. Да ви се оплача през ноща е спирал тока и то за доста време, като съдя по това колко беше станало студено- притеснявам се за малката да не е настинала Sad. Аз я взех при мен на топло, но колко време й е било студено незнам Thinking . Хайде лек ден  bouquet

# 157
Ако не е настинала не се притеснявай. Закалява се така.

# 158
Добро утро мами!
Наистина темата доста на зад я гледам.Нещо не ни се пише тази година май newsm78 а?
Как сте кажете нещо ново покрай вас?
Ние можем да се похвалим че вече след много мъчения ни се показаха двата долни зъба, вече започна да се изправя от легнало положение в право в креватчето.Това е покрай малкия.
А при каката нищо ново. А освен,че я преместихме в Софрони Врачански и сега е там и има само усмивки и Отлично.Нещо я помръзва да пише, ама то така е след Ваканцията.Нали и ние сме били ученици и  я разбирам напълно!
Желая ви хубав ден!

# 159
  • с/у ОколоМръсТното
,че я преместихме в Софрони Врачански

уоу, в моето школо сте! Браво, дано наистина й е добре там на дъщеря ти. Аз имах много хубави години там...

Как сте мили мами?
И аз се бях сетила за Габи123... Дано да й се уреждат нещата  Praynig

Поздрави   bouquet

# 160
Добро утро и от мен .Новото покрай нас е че решихме и записахме Миранда да учи 1 клас в Христо Ботев .Хем ни е близо ,хем добро училище да се надяваме.Другото е че си имаме нова входна врата, най-после и ние да се затворим като хората.Слаи защо сте се преместили от Иванчо Младенов (нали там бяхте преди)

# 161
  • пяната на дните
 Добро утро!
 Наканвам се и аз най-накрая да се разпиша тука, че да следя новините из Враца. От 12 години не живея там, а напоследък с детето ми е по-сложно да се прибирам. Но виждам, че в темата има и други изселнички, така че - приемайте ме и мен.
 Питах в туристическия форум (10х, Шани), но май малко хора влизат там, та да питам и вас: Влекът на пистата на Пършевица всеки ден ли работи, или само събота и неделя? Щото ако работи всеки ден, ще имам повод да си дойда за малко  Wink.
 Лек ден ви желая и приятни разходки в снега!

# 162
Зузи преместихме я, защото там се премести г-жата при която я записахме първоначално.Че тази в Иванчо беше много млада, а нашата щерка е от буйните дечица и никак не я слушаха г-жата, понеже бяха павечко момченца и и се бяха качили на главата и затова преценихме,че за нея ще е по добре да я преместим и сега жънем успехи разбира се.
А за Христо Ботев нищо не мога да ти кажа, защото познавам все по големички от 5 клас натам та чак до 12, тези по големите са доволни.Надявам се,че та ще сте добре!

# 163
Скивлекът работи всеки ден цената на карта за деня е 17 лв за единично незнам .Добре дошла  Hug

# 164
  • с/у ОколоМръсТното
верте, крайно време ти беше  Hug
Къде е това алабашия?

Общи условия

Активация на акаунт