Жив и здрав да ви е и много щастие и късмет му пожелавам!
Скоро не съм писала и най-вероятно сте ме забравили. Както и да е... Имам една голяма молба към вас! Знаете ли за някаква детска млечна кухня, която прави доставки по домовете? Доколкото разбрах имало такава в Комплекса. Искам да запиша малкия на кухня, а пък нямам никаква възможност да ходя да вземам храната - сам-самички се гледаме с него, а тати е на работа.... Ще съм ви много благодарна ако ми дадете някакви координати и ще черпя, обещавам!
За малко се разминахме с първото място - обадиха ни се, че Дени е фаворита на комисията, поискаха ни още малко информация, но после се чухме отново и казаха, че в крайна сметка са избрали за лице на годината някакво бебенце, за да отговаря на името на марката. Пък Дени остава на второ място, сега ще получаваме продукти през цялата година
Не можахме да направим второто си рекламно участие този път 
Тервел наистина порасна - кога мина това време
Сега прохожда и пада голяма веселба вкъщи. Голяма радост ми е това дете! Веселяк отвсякъде! С нетърпение чакам да каже първото осъзнато "мама"! 
Днес им звънях след обяд, но нещо не ми вдигат. Стана ми неудобно и ще пробвам отново утре. Ако пак не ми вдигне никой, ще те помоля и за другия телефон. Звънях на услуги (преди да пиша тук) няколко пъти, но не ме "огря". Какво е това нещо направо не знам!