ВРАЦА - 6

• 14 162
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • с/у ОколоМръсТното
Red_Sonya - честит ти Кристиян!    bouquet
Жив и здрав да ви е и много щастие и късмет му пожелавам!  Grinning

# 136
Red_Sonya, много е сладичък. Страшно ми прилича на моята като се роди-и тя беше с много коса  Simple Smile

А, за навън недей да съжаляваш-такъв студ е, че пронизва  Outta Joint

# 137
  • Враца
Red_Sonya,Да ти е жив и здрав Кристиян....и аз имам един малко пораснал вече..и да знаеш,който е Кристиян е страшно палав...  ooooh! така че се подготви за бели и пакости...   Whistling

# 138
Хей, честито на Денис!
Днес в кой е по-по-най видях, че е станал втори в конкурса на Тео бебе! Браво на красавеца!

# 139
Честито на Динис  Hug
Ей Сиска на теб човек направо да ти завиди (е благородно де)  Peace

# 140
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!
Искам и аз да се присъединя към вас.И аз съм от Враца(по-точно от Косталево),но по стечение на обстоятелствата живея от 7 години в София.

# 141
Добре дошла  Hug

# 142
Ей Сонче голям сладур Криско да ти е жив и здрав и наистина има много коса!
Честито и на Денис!
Днес се почерпете от името на мъжа ми че става на 28 годинки!
Честит Имен ден на всички Данчовци и Йорданки, Богдани и Богдан!

# 143
Почерпете се и от нас с мъжът ми. Правим една годинка като семейство  Hug

# 144
Добро утро на всички мами честито на печелившите и честито на празнуващите

# 145
Къде сте бе момичета ? newsm78Ей и вие да не видите един слънчев ден  Simple Smile Приятна разходка

# 146
Здравейте, момичета!  Hug Скоро не съм писала и най-вероятно сте ме забравили. Както и да е... Имам една голяма молба към вас! Знаете ли за някаква детска млечна кухня, която прави доставки по домовете? Доколкото разбрах имало такава в Комплекса. Искам да запиша малкия на кухня, а пък нямам никаква възможност да ходя да вземам храната - сам-самички се гледаме с него, а тати е на работа.... Ще съм ви много благодарна ако ми дадете някакви координати и ще черпя, обещавам!  Grinning  bouquet

# 147
  • с/у ОколоМръсТното
mim40 , не си забравена... Ама защо не пишеш по-честичко  Hug

Кажи, как е Тервел? Станал е голям мъж вече... поне на снимката.

# 148
Благодаря ви, момичета! Grinning За малко се разминахме с първото място - обадиха ни се, че Дени е фаворита на комисията, поискаха ни още малко информация, но после се чухме отново и казаха, че в крайна сметка са избрали за лице на годината някакво бебенце, за да отговаря на името на марката. Пък Дени остава на второ място, сега ще получаваме продукти през цялата година Crazy Не можахме да направим второто си рекламно участие този път  Wink

mim4o, аз имам GSM  на кухнята в комплекса, те разнасят по домовете - 0898/395-338. Ако този номер не е актуален, пиши да ти дам и другия телефон

# 149
Пак съм аз. Много се радвам, че не сте ме забравили  Hug Тервел наистина порасна - кога мина това време  ooooh! Сега прохожда и пада голяма веселба вкъщи. Голяма радост ми е това дете! Веселяк отвсякъде! С нетърпение чакам да каже първото осъзнато "мама"!  Grinning
Сиска , много ти благодаря за номера! Имаш една почерпка от мен!   bouquet Днес им звънях след обяд, но нещо не ми вдигат. Стана ми неудобно и ще пробвам отново утре. Ако пак не ми вдигне никой, ще те помоля и за другия телефон. Звънях на услуги (преди да пиша тук) няколко пъти, но не ме "огря". Какво е това нещо направо не знам!  newsm78 #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт