ВРАЦА - 6

• 13 952
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Здравей buba_85 магазина за бременни е на кооперативния пазар.Там има един базар та в него е този магазин.Няма да се объркаш входа е точно срещу училище Ботев и винаги има изнесени дрехи за бременни на входа.А по въпроса за заплащането при различните доктори различно. За Кръстев знам че взима 600 лева поне така съм чула. Аз лично съм родила без да плащам и съм страшно доволна!

# 211
Бубу има един магазин на търговска като застанеш срещу паметника на Софроний от дясната страна срещу заведение "Под колоните". Магазина е на два етажа, на първия е за мъже, а на втория за жени. Там също има дрехи за бременни. Аз си купувам и сега дрехите от там. Че и съвет могат да ти дадат. На мен каквото са ми предложили всичко съм си купувала и ми е стояло много добре, а и сега съм с никаква форма след раждането. Виж и там.

# 212
Здравейте и от мен,днес е страхотен ден.
Искам само да попитам нещо.Може ли някой да ми каже къде тук във враца се намират магази с дрехи за бременни?Също така ме интересува накой знае ли горе долу колко се плаща във Враца за едно разжане?

Момичетата са те опътили вече за магазина, колкото до раждането, ако и избереш сама екипа плащаш 500, ако само доктора си избереш плащаш 400, а ако си раждаш при който си е на смяна в родилното не се плаща нищо, и никой няма право да те кара да плащаш какво то и да е. Вече ти си решаваш дали ще почерпиш докторите.
Аз исках да раждам при Партовска и тя се случи на смяна когато отидох да раждам, не са ми взели и 1 стотинка

Еех какъв страхотен ден.. май днес ще сефтосаме количката с бебо, малко ме е страх че сме още малки / нали пък бабите казват до 40-тия ден да не излизаме/ ама ще го облека повечко и айде на разходка

# 213
Ние на 12-ият ден я изведохме нашата принцеса, но беше топло тогава.
А преди малко ходих до магазина с бебчо в кенгуруто да подиша чист въздух. На мен ми се вижда перфектно време.

# 214
Благодаря за отговорите Simple Smile
Приятен ден на всички и разходка на тези които ще правят такава.
Наистина време е страхотно.И на мен ми се иска да се разхождам, но уви съм на работа до 17часа.

# 215
Ние днес два пъти излизахме.Веднъж сутринта към 10 излязохме и 12 се прибрахме да хапнем. И сега след обяд пак за 2 часа.На Калоян му е много добре навън._baby и аз до преди 1 месец много го носех в кенгуруто, но той вече не иска плаче като го сложа вътре, а и е доста тежичък вече и после ме болят раменете нощем.Сонче и ние се изведохме за пръв път на 10 дни, но той се роди май месец и беше доста топло. Но пък каката  я изведох пак нямаше 20 дни и си направихме една разходка от 1 час навън с количката/тя е родена януари месец/.

# 216
По БТВ снощи дадоха, че днес ще е 12 градуса Shocked Дано се поразтопи до обяд малко тоя сняг или поне да не е потоп, че да изляза малко. Досега в студа си ми беше добре, но сега като го виждам това хубаво време и така ми се излиза Flutter Слаи тя валя е на 6 месеца и половина и още не ми тежи, а твоя хубавец е по-голям.

# 217
Здравейте,
ние вчера излизахме, направо бях забравила за това хубаво усещане. Обаче беше голямо приключение докато успеем да се измъкнем от нас до някоя по главна улица ( демек по изчистене). Гледам че днес снегът още повече е намалял, но не знам от къде успях да се разболея и от снощи се наливам с чайове и за съжаление ще пропуснем днес разходката Sad

# 218
Има ли други бъдещи мами като мен?

# 219
Здравейте мами!Ние днес цял ден сме навън .Много ни беше готино!Малко трудно и на нас ни беше с количката, но нали и мамите имат нужда от тренировка.Направо такива бицепси направих че Rolling Eyes. От утре вече се разваля времето и край с излизането поне на за толкоз много време само за по 30 мин.и край!!!

# 220
Добро утро маминки! Как сте днес? Хайде на кафето и закуската за ранобудните като мене

Днес е много гадно време  >SadНяма излизане днес Sad ама няма как!
Желая ви хубав ден!

# 221
Добро утро и от мен  Flutter Вярно лошо време. А тези картинки като ги гледам ми идва да изям монитора. hahaha Доходи ми се на  сладкарница.

# 222
Еми като се оправи времето ще ходим!Ние вчера се отбихме до Рафаелото ама там пасти няма  SadАма нали трябва да свалим по някое килце та ще ги гледаме само от монитора!

# 223
Аз за една пастичка бих направила чудеса Laughing А и едно килце от горе няма да ми навреди. Мен и така си ме харесва половинката  Laughing

# 224
Та за торти ли говорехме пробвахте ли това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.0;topicseen   мммммм мойте лакомници я изядоха много бързо.Не стига че е  лесна за правене ами е толкова вкуснааааа

Общи условия

Активация на акаунт