Отговори
# 30
  • София
Мила сигурно е чул , че искаш да го отбиваш  Joy Знам, че не е смешно, но точно така звучи като го описваш Blush А ти през целия ден ли го кърмиш newsm78 опитай да му даваш само през нощта и сутрин newsm78 Да забрави да мисли за това Crazy Той като знае, че си му под ръка и му е екстра Wink Според мен съвсем нормално се държи. Постоянно да те търси и да иска да суче като те види Peace Трябва леека по лека да го поизлъжеш, защото той като му откажеш отведнъж още по силно ще иска Rolling Eyes Вече много разбира  Rolling Eyes Ти даваш ли му АМ newsm78 Аз така успях да го заблудя Дени да изместя нощните кърмения, после не му давах и през деня , а само вечер и сутрин, после само сутрин и така един ден спях и той не забеляза  Rolling Eyes След около месец го пробвах да вида дали ще реагира и той ме ръфна по зърното  Mr. Green въобще не знаеше какво да прави  Joy
Извинявай за романа  Blush и успех. Hug
Много кофти това с бавачката  Crazy Еййййй, човек да попадне на бавачка , а детето да не я иска  Crazy  Е тук вече не знам какво да те посъветвам newsm78

П.п. а   лактозната непоносимост  как се проявява Rolling Eyes

# 31
  • Варна
Леле, какви работи пишете, бе, момичета. Shocked Наде, Хъни, милички, прегръщам ви  Hug и дано на никой да не му се налага да види такова нещо. PraynigУжас, разтреперих се. Аз много често си мисля какво бих направила в такава ситуация. Много ме е страх. И като ги оставям на свеки се тревожа, щото нея яко я гони склерозата вече. Върши невероятни глупости и направо не знам. А уж ще ги оставям на нея да ги гледа и аз ще работя. Как ще става тази работа? newsm78 Въпреки, че съм на смени и на 4 дни веднъж няма да ме има, пак много се притеснявам. Тя има дълъг списък с инциденти като забравени ел. уреди и т.н., а пък сега е нещо страшно. Tired
По този повод да се похваля, че днес ги зарязах и ходих на фитнес. Crazy То си е цяло събитие, аз даже физическо не играех в училище заради таласемията, но сега реших, че е време да се взема в ръце. От понеделник започнах и диета, ще се вталявам един вид. Оставих децата на свеки, те я подлудили. Уж отидох, когато Преслав спи на обяд, но той се събудил, ревал, истерясвал. Габи и тя не е в ред нещо днес, крива, отказва да яде, абе картинка. Tired Ама аз съм доволна и за сега нямам намерение да се отказвам. Naughty
Ние си нямаме Джъмбо, но си си имаме Мол, а на приземния етаж голям Хиполенд. Mr. Green Та там се подвизавахме в неделя и сигурно от там ще пазарим за Коледа. Но още не сме решили твърдо какво ще вземем.  newsm78

# 32
Танче, ех как не казах по-рано, сега ме хвана яд, можеше да се видим...............Иначе изкарахме уникално, карахме страхотни коли, аз съм от няколко месеца с новия МЛ Брабус (адска машина, още повече че е единична бройка) и съм съгласна веднага да го сменя с една от тестовите коли.Супер много се разтоварих и си вдигнах адреналина, по едно време на магистралата карах с 250км  Crazy  вали нищо не се вижда, а бе страхотно беше..........
Мила, като по-прочетох това-онова осъзнах, че съм постъпила като пълна овца.Послушах безрезервно педито, като постоянно съветвам мои приятелки да не слушат лекарите и да търсят повече мнения #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out ooooh! ooooh! ooooh! Обяснявам си го единствено с това, че рева на Слава ме беше побъркал тотално, бях се ошашкала и съвсем си приех, че е това щом е спря да плаче.Славето освен адския рев имаше и обрив на коленцата и лактите-кожата и беше като на люспи, нацепена , грапава и се белеше
Мисля утре да отида пак на доктор, този път на алерголог...Дай ми моля те някакви координати, при кого да отида! Praynig
Малеее, как се притесних, каква съм овца не е реално  ooooh!...добре че сте вие да се осъзная..........само като си помисля за кърменето и ми идва да ревна...

# 33
Привет маминки! Hug

Наде,дано скоро Янето свали тази Т  Praynig ако наистина е от зъбките значи доста тежко и изкарват  Rolling Eyes милото детенце  Heart Eyes
Хъни,случват се такива неща,трябва да реагираме първосигнално  Peace колкото и да сме се панирали.......
Констанс, наистина потърси и др мнение  Peace макар че по това,което описваш си ми прилича на алергия  Rolling Eyes
И Петя,имаше такава алергия с обрив по лактите и згъвките на ръчичките,даже още си я има.... Whistling от време на време пак и се появяват ситни пъпчици,които я дразнят ужасно даже на няколко пъти започна и една суха кашлица    Confused вече и аз незнам какво да я правя....дали да я тестувам или с годините ще го израсте.... Rolling Eyes

# 34
Наде това ,което ви се е случило е направо ужас.Аз не знам как бих реагирала още,че през седмицата сьм сам-сама с детето. Sad

КОнстанс,завиждам ти за ентусиазма, с който шофираш. Аз все още не сьбирам смелост.

Искам да ви питам нещо за цитонамазката. Аз доколкото знам е хубаво да се прави на 6 м-1 година. Вчера бях при джипито и ми каза,че трябвало да  я правя на 2 години newsm78 . последно на колко време трябва да я правя? Вие през колко я правите?

# 35
  • София
Креми хубаво е на 1 г. , но от здравната каса са приели да е на 2  Crazy да не се охарчат Wink

# 36
Констанс Heart Eyes ето ти тел.на Мустаков
http://www.mustakov.com/bg/main.php?p=5
и на Детско Здраве(там работи алерголожката  д-р Бъчварова)
http://www.zdraveto.com/
при Мустаков много се чака за час ,при Бъчварова може много по бързо да насрочите преглед
а аз не те навивам за кърменето-даже мисля ,че си толкова млада и две породени деца,две кърмения-стига ти толкова кърмене щом сега се чувстваш добре:hug:
но наистина по добре е да ви види алерголог Hug

Кремче Heart Eyes до 30 години май не е наложително всяка година да се прави ,след 30 вече риска е по голям и всяка година

Нелче  Heart Eyesмерси за съветите
Б отказва адапте с голяма погнуса
отказва и кис мляко със захар,изобщо всякакаво
през деня настоява да суче и нищо нито друга храна,нито сок,нито игра,нищо наистина не го отказва Crazy

а за лактозната непоносимост е различна от АБКМ ,при децата с такава непоносимост липсва ензима лактаза ,който разгражда млечната захар,лактозата ,която е в млякото и млечните храни
И симптоми са 30 мин, час,два след хранене -газове,диария,спазми

Б ме нападна после ще продължа

# 37
Добро утро  Hug

Хъни ,представям си какво си преживяла  Sad на мен ми се е случвало един единствен път когато Симона беше на 4-5 дни и се задави от вода от коритото шмръкна я с нослето и беше кошмар майка ми беше при мен и се опомних по едно време на земята явно от притеснение съм загубила съзнание и не съм разбрала кога съм паднала.

Вчера за съжаление не видях никой в Джъмбо  Rolling Eyes бях с още 3 приятелки и най неприятното беше ,че на едната и откраднаха 100 лева  #2gunfire егати хората всички отишли за играчки в детски магазин а да се случват такива неща  Close
Иначе купих на Симона много интересна машина за правене на метални бижута . Те са някъкви топченца нещо като калай ,разтопяват се и се отливат във калъпчета после се лепят камъчета и т.н. много интересно.

Вчера Симона имаше тържество в градината и беше страхотно, милите деца как дебре се бяха подготвили по едно време направо очите ми се насълзиха  Heart Eyes
след това ги водихме почти цялата група в една пицария и немога да ви опиша каква лудница беше  Crazy направо незнам как не ни изгониха. А сервитиорчето се отчая от живота тотално ,деца сигурно в близките 5 години няма да иска да има а и ако не е напуснал работа снощи пак ще е добре  ooooh! ние си тръгнахме първи защото мен ме заболя главата от суматохата а и гърлото от викане по тях  ooooh! #Crazy
Днес Алекс си е вкъщи ,че миналия път като беше болен и обикаляхме по болниците една педиатърка ни каза ,че имал някъква
 лека степен на рахит ,ама нашия личен лекар каквото и да го питаш все отговаря ,че нищо му няма та днес мисля да го водя при една частна лекарка която имаме и ходиме от време на време. Та милия сутринта как е ревал ,че няма да ходи на градина  Sad вчера го заварих в някъкви луди игри та чак не чу ,че вратата се отвори и го викнах  Joyмного му се играе с деца на това диване  Crazy

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 09:13 от miki3

# 38
  • Sofia
Искам да ви питам нещо за цитонамазката. Аз доколкото знам е хубаво да се прави на 6 м-1 година. Вчера бях при джипито и ми каза,че трябвало да  я правя на 2 години newsm78 . последно на колко време трябва да я правя? Вие през колко я правите?
Аз правя всяка година Peace !

# 39
Добро утро,

Мила, Алис чак сега 4-5 месеца след отбиването пропи мляко и то покрай боледуването миналия месец. Отварщаваще се от него, явно главицата й не можеше да го побере как става тоя номер  Laughing но пък кисело мляко яде като разпрана откак е захранена с него, на ден по половин кофичка си хапва ей така между другото. Много е смешна като ме види гола и ми сочи гърдите и им казва "нани", смее се и иска да ги пипа. Питам я помниш ли за какво бяха наните, а тя вика, че били за "бок" в превод за боц. Оф, а след това кърмене гърдите ми на нищо не приличат, ако не ми идваха в повече задължителните операции по мен, бих си направила един тунинг  Rolling Eyes

Аз цитонамазка си правя всяка година, преди заради раничката си правех на 6 мес.

Констанс, не си го слагай на сърце това с кърменето, по-важно е да видите дали наистина има алергия, защото ако няма само ще си усложните живота.

# 40
Дейзи Heart Eyes и моите гърди са кошмарни Sick без сутиен стигат до пъпа ми Shocked

интересно ми е  Embarassedне кърмили мами вашите гърди, като преди ли са си newsm78
а на някоя отбила вече кърмеща дали са си върнали формата и-имали надежда newsm78

# 41
  • София
 Hug Здравейте Hug

Искам да ви попитам 2 неща Sunglasses
1. На някой детето му  яде ли още АМ newsm78 Защото Дени с това заспива и е започнал през нощта да яди и сутринта ooooh! #Crazy

2. Всеки ден ли къпете децата? Аз се хващам как неволно пропускаме по 1- дни Shocked Нали излиза за по 1 час и е с ескимоса и все е в къщи  Rolling Eyes И сигурно като не ми изглежда мръсен и минава вечерта  Thinking А иначе съм но мнение , че трябва всеки ден да се къпе детето Peace мое би ако беше на Детска, щеше да е друго newsm78

Mila mama   гърдите ми са 1: 1 като преди PeaceКато кърмех ми се бяха уголемили ореолите и си мислех , че така ще останат  Rolling Eyes Ама се оправиха  Grinning Ама аз имам малки гърди и те по лесно се оправят Rolling Eyes Единственната разлика е , че са ми издадени зърната  а аз винаги съм си мечтала Wink Flutter

# 42
Хъм, а мойте като са малки, що увиснаха  Thinking а като начинаеща кърмачка какви ми бяха  Whistling все едно 300 кубика съм сложила  Joy ама постепенно придобиха един тъжен вид - увиснали и малки  Sadпоне стриите се скриха.

Мила, да вземем по една операцийка да си направим, а? Ма пусто много ме е страх и ми писна да ме боли  Tired между другото втората операция не си я усещам, ама секциото ден не е минал да не ме поопъне. А на последния ми гинекологичен преглед док каза, че на моя отговорност може да пропуснем вътрематочната операция. Та май ще се възползвам  Laughingи без това нямам намерение да забременявам повече.

Кети, Алис я къпеме всеки ден. В редки случаи ако много й се спи или сме много уморени й измивам дупето на мивката, което е толкова мъчитена процедура, че по-добре да я хванеш и да я изкъпеш.

АМ не пие вече / всъщност тя пи само като беше болна едно безлактозно/ като й се припие МАКО й сипвам директно от нашата кутия.

# 43
Темата за гърдите не я повдигайте моля  Sick да е жив и здрав тоя дето е измислил сутиените с подплънки  Crazy не съм кърмила за протокола.  За тунинг ме е шубе  Confused След второто може и да си надвия страха, зависи какво ще е положението  Wink
Кетито Благо още си пие Ам на Аптамил сме, заспива с шишето и сутрин или нощем между 5 и 7 пие още едно шише и спи до към 8-9ч.
Къпя го основно два пъти в седмицата, иначе всяка вечер дупето и обливам с вода тялото, ама това заради дерматита, не било хубаво всеки ден да се мие със сапун.
лек ден

# 44
  • София
А за операциики ако ще си говорим  Flutter Аз съм първа Mr. Green Това е и една от причините да искам олкова бързо второ дете Wink Искам да се погрижа за себе си малко, писна ми да не се харесвам Crossing Arms Аз големи гърди не обичам, ама едно 200мл ще приема с удоволсвие Mr. Green
Като се прибрах от болницата /като се роди Дени/ на 5-тия ден и бях като  Shocked  bombs Виках му на Любо "Дай да се снимам и като реша да слагам силикон да видя как ще изглаждам Wink"
Та само да родя и всичко да е наред  Praynig Ако реши мъжа ми да ме спонсорира веднага се навивам Laughing А за липосукциика веднага тръгвам Joy

Общи условия

Активация на акаунт