Отговори
# 300
качих ги,утре ще видя пропуснала ли съм някои
Мики Heart EyesКайо не дойде(Кали щеше да го води последно),Констанс я нямаше,Рои не успях да го снимам-беше се скрил в къщичка една Wink

# 301
  • In the jungle out there..
Мики, аз съм била, офиса ми е точно до Скай Сити поне по два пъти на ден съм там Rolling Eyes

А къде са снимките newsm78 Нещо не разбрах...от линка, който е дала Лили ми се отваря началната страница на снимка.бг Rolling Eyes

Момичета, разбра ли се на кой е забравения фотоапарат?

# 302
kalaza в нашето албумче са, и на мен ми се отвори начална страница, но погледнах и  са там.

# 303
Здравейте!
И аз да кажа, че партито беше много хубаво, ама май са ни още малки дечицата за такива забавления. Лично на Алекс нищо не й направи впечатление, даже имах чувството, че я е страх от всичко, но така е, като не излизаме и не се срещаме с други хора често, ама засега е така.
Благодарим за организацията на Дейзи и се надявам накрая сметките да са излязли, защото нали тръгнахме малко по-рано и незнам дали стигнаха паричките.
Лека вечер на всички

# 304
  • София
Кетито само с тебе се разбрахме за ника дебил, Галя извинявай ако си се почувствала обидена  Embarassed

Таня, аз забелязах, че Дебил е с главна буква и тайничко се надявах, че нямаш предвид мене. Ама друго си е да ти кажат: не, не си дебил. Simple Smile

# 305
Мили4ки снимките са страхотни,радвам се,4е сте си изкарали добре.Вси4ки мами са страхотни мадами,а де4ицата кое от кое по хубави HugА калаза неможах да я позная,добре 4е някой каза,4е е била на партито,4е да се загледам.Кате изглеждаш страхотно Heart EyesИскам малко разяснения за 3 мами,въпреки,4е имам подозрения,просто незнам коя коя е Mr. GreenНа тази снимка
http://images22.snimka.bg/004767424.jpg
(подозирам,4е е силвето)
От дясно на ляво горната редица първата мама с детенце със зелено яке и предпоследната мама с детенце в сини4ко.И на тази снимка
http://images22.snimka.bg/004768014.jpg
Другите общо взето ги разпознах.Дани имаше коледно парти в 4етвъртък,интересно беш? само дето пове4ето снимки са тъмни и размазани и някаква патка беше застанала пред вси4ки и отказа да се дръпне след което беше засипана от тирада не особено приятни епитети от мен,та явно се засрами и се дръпна малко.Като успея да ка4а снимките щ? ги пратя.Приятно изкарване на коледните празници от мен.Целувки.

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 21:52 от zoui

# 306
Момичета направо ме убихте с този дебил Joy Какъв пък е този човек да си сложи такъв ник  Whistling

juji  Hug аз се чудих защо ви нямаше,а то Или е болничък  Confused бързо да оздравява  Hug
Трябва по натам пак да се организираме,че доста дечица пропуснаха партито  Peace

# 307
Последно от мене за тази вечер  Laughing Зоуи на втората снимка сме аз и Благо.

# 308
Май пак сме на прицел  newsm78
debila1 ще ни се представиш ли? Sunglasses

# 309
Тан4е аз знаех,4е ти си една от мамите,но не знаех коя,Благо е много сладък Heart Eyes
Междудругото дебила пак 4ете в темата и ако не каже кой е ще се стреляме #2gunfire Joy

# 310
  • София
Май пак сме на прицел  newsm78
debila1 ще ни се представиш ли? Sunglasses

hahaha

# 311
  • София
Привет,милички! Hug

Страхотно беше партито,голяма лудница! HugДейзи,мерси за организацията и от мен HugМного съжалявам за всички болнички които не успяха да дойдат Sad,ще се организираме скоро пак да се видим.Зоуи,мамата с детенцето в зелено са Силвето и Алекс Wink
И как така Рой остана без подарък newsm78,аз не съм разбрала,много кофти.На нас също ни се паднаха нашите книжки,добре,че ги нямахме.След партито пак ходихме до Джъмбо и напазарувахме още подаръци за Дани,тая Коледа ще го затрупаме направо,ама то окото ми ненастно в тоя магазин CrazyКачих и аз снимчици,от тази нататък http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203061&photo=92

# 312
# 313
калаза,
заплеса със забравените камери бях аз. Усетих се почти пред нас и се върнахме. Всичко си намирих. Ще кача и снимките малко по- късно, че съм "снощна" от едно парти.
Партито беше супер. Децата са много пораснали. Дани на Тася много ме разсмя как се въртеше в кръг и не можех да го фокусирам. Много са сладки всичките. Хайде до скоро

Общи условия

Активация на акаунт