Снимките днес сигурно няма да успея да кача
Мики кураж, всичко лошо да остане в старата година

Както и да е, дойде нашия ред. Естествено без рев не минахме. А докторката беше една зла жена. Вярно, не е приятно да се работи по празниците, ама сега, ние ли сме й виновни
В крайна сметка каза - отивайте в ИСУЛ, аз тука, освен да спрете АБ, нищо не мога да ви кажа. Мъжа ми направо го втресе и решихме да ходим към Токуда, нали уж в цивилацията... Всичко добре, педиатърката нипрегледа, прати ни на ПКК, за да види дали има възпалителен процес в организма. Чакаме за резултатите, после чакане пак пред кабинета на педиатърката... Общо от влизането ни в Токуда, до излизането ни от паркинга 3ч и половина
И сега сме без АБ и на Зиртек, но утре да ходим на УНГ, утре щели да имат дежурен в Токуда. Дано поне след всикото ходене по мъките, да се окаже, че вече не е толкова зле положението с ушите
Стискайте ни палци!

Сутринта влязох да видя адреса на клубчето и още не съм излязла от темата. 

Яна се нащуря,определено й беше интересно.
Стана много смешно,защото мъжът ми тъкмо да я снима и идва Денис и я ощипва по бузката...и го имаме заснет в действие.Трябва да ти я пратя за спомен тази снимки,да се види след време какъв е бил калпазан. 

горе имаше ник debil 1
Ох много ме разсмя 

горе имаше ник debil 1
Ох много ме разсмя 
а то просто ,,така си се казва,, голям смях.
горе имаше ник debil 1
Ох много ме разсмя 
а то просто ,,така си се казва,, голям смях.
-скици сте големи 
браво за организацията 
-много тъжно ми стана,или от персонала са го загубили или дядо Коледа е дал два на едно детенце 

надявам се подаръка ,който после Дядо Коледа донесе на Рои да го е зарадвал(добре,че са се сетили)
бяхме сложили и картичка 
слагай снимки в албумчето ,което Лили пусна
много са сладки дечицата 
на снимките ми се струва ,че си с нова прическа така ли е или така изглежда ? 
много е пораснала малката кукла.

с Беа се засякохме в Джъмбо
ама беше сама.
него пък от миналото парти не съм го виждала