Отговори
# 285
Партито и на нас много ни хареса, Благо не спря да пее в колата навръщане Grinning
Снимките днес сигурно няма да успея да кача  Confused
Мики кураж, всичко лошо да остане в старата година  Hug

# 286
Нямам идея защо, но не мога да кача снимките в албумчето.

Допуска ме до създаване на нов албум. Уж го създавам, а после не го намирам...  newsm78

# 287
  • София
Много ми е странно какъв е тоя Дебил горе, който чете цял ден Thinking

# 288
и сутринта беше  Rolling Eyes
Само една мама не познах на партито, после ще я търся по снимките и ще питам  Laughing

# 289
И аз да кажа,че много хубаво се забавлявахме на партито  Hug
Всички дечица са пораснали много  Hug вече определено не са предишните бебоци  Wink
Мики, Hug оправяйте се бързо!  Hug  Heart Eyes

# 290
Създадох албумче и качих снимки тук.
И аз, а и Катето останахме доволни от партито. Благодарим ви Hug Hug Специални благодарности и за Дейзи за добрата организация  bouquet
Мики, дано вече сте по-добре. Не е хубаво с лошо здраве и настроение по празниците Hug Hug

# 291
Здравейте! Радвам се, че ви е било хубаво на партито  Hug

Ние от сутринта сме по лекари! Криси осъмна с обрив. Веднага се светнах, че е от АБ. И айде към спешното в Младост. Там една навалица, едни болни деца, един ужас ви казвам Sad Както и да е, дойде нашия ред. Естествено без рев не минахме. А докторката беше една зла жена. Вярно, не е приятно да се работи по празниците, ама сега, ние ли сме й виновни  #Cussing out В крайна сметка каза - отивайте в ИСУЛ, аз тука, освен да спрете АБ, нищо не мога да ви кажа. Мъжа ми направо го втресе и решихме да ходим към Токуда, нали уж в цивилацията... Всичко добре, педиатърката нипрегледа, прати ни на ПКК, за да види дали има възпалителен процес в организма. Чакаме за резултатите, после чакане пак пред кабинета на педиатърката... Общо от влизането ни в Токуда, до излизането ни от паркинга 3ч и половина  #Crazy И сега сме без АБ и на Зиртек, но утре да ходим на УНГ, утре щели да имат дежурен в Токуда. Дано поне след всикото ходене по мъките, да се окаже, че вече не е толкова зле положението с ушите  Praynig Стискайте ни палци!

Извинявайте, че ви развалям Коледното настроение, ама не знам вече на кой да се жалвам  Sad

# 292
  • София

Да не би да съм аз...  newsm78 Сутринта влязох да видя адреса на клубчето и още не съм излязла от темата.  Simple Smile

Много хубаво парти се получи, Дейзи браво за организацията.   bouquet

Жалко, че не се видяхме с болничките. Бързо оздравяване на всички.

# 293
И ние сме много доволни от купона. GrinningЯна се нащуря,определено й беше интересно.
ketito,не го взимай толкова навътре...деца са...нищо й няма на Яна. HugСтана много смешно,защото мъжът ми тъкмо да я снима и идва Денис и я ощипва по бузката...и го имаме заснет в действие.Трябва да ти я пратя за спомен тази снимки,да се види след време какъв е бил калпазан. Wink
Аз пък да си призная познах около половината от вас Embarassed...но като за първа среща е добре....ще искам и аз разяснения по снимките.
Лили,отваря се началото на сайта...няма снимки...
И аз ще кача каквото нащракахме,но по-късно.
Ох,бързо оздравяване на болничките. Praynig

# 294
Браво , много сте хубави!Дайте още някоя снимка Peace

# 295
  • София

Да не би да съм аз...  newsm78 Сутринта влязох да видя адреса на клубчето и още не съм излязла от темата.  Simple Smile

.

Галя, не бе  ,  Joy горе имаше ник debil 1  Joy Ох много ме разсмя Joy

# 296

.

ketito , аз пък не съм го забелязала този индивид и като попита чак се облещих  Shocked защото въобще неможех да си представя как казваш на някой ,,дебил,, само защото виси в темата ни цял ден  Joy а то просто ,,така си се казва,, голям смях.

# 297

.

ketito , аз пък не съм го забелязала този индивид и като попита чак се облещих  Shocked защото въобще неможех да си представя как казваш на някой ,,дебил,, само защото виси в темата ни цял ден  Joy а то просто ,,така си се казва,, голям смях.

ей как ме разсмяхте Joy-скици сте големи Joy
партито беше супер готино
 Дейзи Heart Eyesбраво за организацията Heart Eyes
и клубчето беше супер
Само как стана така,че Рои на Ида(фаминалуда) остана без подарък Sad-много тъжно ми стана,или от персонала са го загубили или дядо Коледа е дал два на едно детенце newsm78
не мога да си го обесня newsm78
не вярвам някой да не е донесъл подарък newsm78
може би следващия път ще е по добре да ги надписваме и да взимаме за нашето си дете,че така ще се избегне и едно дете да получи книжка ,каквато вече има
Ида  Hugнадявам се подаръка ,който после Дядо Коледа донесе на Рои да го е зарадвал(добре,че са се сетили)
а кой получи нашия с Боби Hugбяхме сложили и картичка Hug
Мишел Heart Eyesслагай снимки в албумчето ,което Лили пусна
аз там слагам ама бавно и виждам,че с на някой друг се смесват(ако някой иска снимка на по голяма резолюция нека я посочи пък автора ще му я прати)
за следващото парти ще е добре да си платим за фотограф-аз не можах да снимам всички,половината ми снимки са не на фокус абе тъпо.....но хем Б гледам,хем снимам Embarassed

# 298
Eee страхотни са снимките  Hug много са сладки дечицата  Heart Eyes
Никола не съм го виждала от бебе ,много е пораснал и е голям сладур, Калаза теб те видях преди сигурно месец пред Скай центъра в Гео Милев ,но минахме с колата и ужасно бързахме та неможах да ти се обадя  Hug на снимките ми се струва ,че си с нова прическа така ли е или така изглежда ? Hug
Галя ,много отдавна и вас със Зори не съм  не съм виждала  Hugмного е пораснала малката кукла.
Тася, с теб напоследък много се разминаваме ама дано следващия път се видиме  Heart Eyes
Констанс нещо ми се губи ,на снимките, нямаше ли я?
Зори ,на една две снимки едва се забелязвате, съжалявам ,че не се видяхме  Hug
Сара също много исках да я видя  Heart Eyes с Беа се засякохме в Джъмбо  Crazy ама беше сама.
Кайо също неможах да го видя не го ли доведе баща му?

Две момченца не са ми познати а и Рой прочетох че е бил и или не го познах или не го видях  Blush него пък от миналото парти не съм го виждала Heart Eyes
Ох разгледах сниките 100 пъти и още немога да се примиря ,че неможахме да дойдеме. Дано да успееме да се събереме за една срещичка подготвителна преди общия рожден ден ,че за абсолютно всички ми е домъчняло Heart Eyes Hug

# 299
Сега ще кача и мойте снимки. С лошо качеството са извинявам се, Благо пак е пипал апарата.
Деси дано да се е оправила вече Криси Hug
Мики едното момче, дето не си познала сигурно е Благо  Laughing
Как не са стигнали подаръците, много странно, другия път по-добре наистина надписани.
А непозната за мене мама е Ида - фаминалуда   Laughing другите ги познах от снимките от преди.
Кетито само с тебе се разбрахме за ника дебил, Галя извинявай ако си се почувствала обидена  Embarassed
Мишел ни снима с Дядо Коледа но не виждам снимките, сигурно нейните не ги е качила още  newsm78

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 20:47 от tanyta25

Общи условия

Активация на акаунт