Отговори
# 255
  • София, център
ketito, стягай се миличка за партито... дишай дълбоко и си мисли за нещо любимо  Laughing

Мила, това с болестите е "к`вото рекъл Господ", Мария не е пила нито едно лекарство откакто се е родила ( освен Панадол, капки за замърсени очи и витамин С... не се сещам за друго ), а е кърмена 2 месеца и е на кърма + Ам от 2та седмица... всеки ден сме навън и на минус 5 градуса и на 35... всеки ден гледам да сме с деца ( ходещи на градина и не ), вдигала е т само един път до сега... така че няма такива мисли да пускаш да ти минават през главата...НЕЕЕЕЕ!!! И не му липсва самостоятелност на него, всичко е навик!

Аз пък нали не разбрах че имам дете до като не стана на година и нещо и сега ми се струва, че стана човек изведнъж... характер, претенции, тук, това, там... заповеди раздава, на мен пък за това не ми издържат нервичките, ама ще си взема валериян, глог и мента и ще стана нов човек  Mr. Green... даааааааа!

ох стана 100 часа а аз вися на компютъра, а цялато домочадие спииииии блаженно, отивам да се включа... лека

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 02:27 от adiland

# 256
# 257
Айде откривам днешния ден  Laughing добро ви утро,

Кети, мила, дано скоро мине това неразположение. На мен точно до 3 месец и 1 ден ми призляваше и после от раз спря. Дано и при теб е толкова скоро  Praynig

Кате, ти не си казвала, че си отбила Габи, а тя не беше ли доста привързана към кърменето, как мина?

Мила, на въпроса ти за привързаното родителство нали и аз така бях. До година и половина я бях оставила да ми се качи на главата, с отбиването обаче станах по-строга, оставих я доста да си пореве и денем и нощем, резултата е все един и същ - лигава, своенрава, инат / тия работи с любов ги казвам, ама си е такава/. Та според мен си е характер най-вече и после възпитанието. Аз мисля, че не сгреших тогава като я дондурках и носех до откапване, така ги чувствах нещата, така ги направих. Що се отнася до самостоятелността, тя наистина се научава, няма как иначе. А ако го оставиш с татко му, пак ли плаче за теб? Алис например, както знаете всяка сутрин плаче за мен и блъска баба си да си ходи, но след като излеза за секунди й минава и забравя за мен. А понякога вечер не ми обръща внимание като си дойда...Мнението ми е, че трябва да излезете от този омагьосан кръг някак си...

Ади, напълно те разбирам за споменатия валериан. Аз преди да тръгна на работа едвам си владеех нервите, и то въпреки валериана. Крещях по детето с повод и без повод, изпадах в депресии, много се бях сдухала и изнервила след година и 8 месеца инати, ревове, безапетитие, неспане и тръшкане.

Ох, нямам търпение вече за партито, от днес вече ми е коледно, такава програма съм заформила за почивните дни - от маса на маса и от магазин на магазин  Laughing

# 258
добро утро и от мен,
Мила за отбиването съвет немога да ти дам, но имаш една  Hug от мен. Има много привързани деца към майките си и без да са били кърмени. Благо сега го наблюдавам явно е някакъв период, не се отделя лесно от мен, преди тръгваше с всеки сега нещо само се гушка и гледа да не ме изпуска много.
Кетито дано утре си по-свежа за партито  Hug
Кажете ми колко часа да съм утре в клубчето и пак да попитам мога ли да спра спокойно там, защото ще сме сами с колата с Благо Rolling Eyes
Лек ден

# 259
Здравейте!
Гледам, че сте на вълна АБ Sad покрай други теми де. Та и аз по темата - от тази сутрин Криси е на АБ (Зинат). Някой давал ли е Зинат? И как се понесе? Нямала е Т вчера през целия ден, обаче тази нощ спа ужасно неспокойно и като я питах тази сутрин боли ли я нещо, тя си посочи ушите  Cry И аз като се паникьосах, викам, айде, то се е видяло, че ще почваме АБ. Мила, не си насаждай вина! Много мъчно ми става като те чета Sad Аз Криси я кърмих 13м и това й е 2рото боледуване, първото беше от розеола (ама то май не се брои). Разбирам те, че ще ти е мъчно, но Б е голям мъж вече, няма да ти се сърди.  Hug Heart Eyes

Ние явно от 2 стола паднахме на земята - мислехме да ходим при нашите в Русе по Коледа, а ако е лошо времето и не тръгнем, да дойдем на партито. Сега нито едното, нито другото... Ама здраве да е.  Heart Eyes Дано по-скоро оздравява Криси, че трябва да посрещаме Даду Коли  Crazy

Утре мисля да украсяваме (още не съм я свършила тази работа, ама все няма кога  Embarassed) и дано се поразведрим малко  Hug

Лек ден на всички и никакви болести вече....  Naughty

# 260
Здрасти милички Hug
толкова сте мили всички,мерси за съветите и съчувствието Hug Hug

Да ви кажа ,какъв готин сън сънувах  Laughing
Сънувах ,че всички сме на гости  у Тасинка и тя е направила някакво странно изобретение ,нещо като театър-дървена къщичка,качена от нея на тавана , от която се подават марионетки и асансьори .Имаше и сцена.Беше го направила за нашите бебоци,ние седяхме с тях ,като зрители  и Б гледаше с възторг,как Тасинка пуска един малък дървен асансьор от къщичката Laughing

Танче  Heart Eyesвярвам,че ще има, къде да паркираш в някоя от преките на Голаш.Баща ми има там ателие и си паркира спокойно.

Нелче Heart Eyesмилата ми,дано отмине този период Praynig
аз не съм имала гадене изобщо,ти помниш ли с Дени ,как беше-дали не означава госпожица това гадене newsm78
а дъската аз имам бяла,към нея имаше фулмастри,но ги прибрах защото освен по нея Б имаше мераци да рисува и по стените.Сега по скоро я използвам,като статив, и с щипките му закачам листове или книжки за оцветяване.

Мики Heart Eyes това ,което си написала за майкати ,много ме обнадежди Hug

Кали  Heart Eyesсега излизаме за не повече от половин час до една книжарница до нас да си взимаме неща за рисуване,после зяпаме един кран.Това ни е разходката.
А кърмата ми е превъзходна на вкус bowuuи все още въпреки билката имам доста,цедя само да облекча положението и пак е доста и я давам с биберон.

Катенце Heart Eyesнаистина ,как мина с Габи.

Ади Heart Eyesголям свежар си,винаги от постингите ти лъха страшен оптимизъм Heart Eyes

Дейзи Heart Eyesне с татко си почти не плаче,даже бих казала хич.
Само се сеща за мен и ме търси,или ако се удари ме търси да го утеша и цункам по удареното.
Много е щастлив с татко си,имат си техни игри,имат си дори една приказка,която не ми дава аз да я разказвам а само татко си .
В изключително редките случаи ,когато е с баба си и дядо си,пак не плаче а просто ме търси.

Джеси Heart Eyes това много сладко ,че приспиваш и Петето
права си,сега е момента да им се радваме
Аз много обичам да боря Б,да го гъделичкам -това ми е любимата игра с него а той нещо се сърди ине ми дава Crossing Arms

Милички за болестите аз чувствах някаква упора в кърменето,не само заради тези  научни доказателства за състава и имунитета ,който има и дава  кърмата ,но и защото педито така ми каза,че кърмачетата боледуват по леко .При мен това е и основната причина да го кърмя дълго-някак не мога да отрека всичко ,на което досега съм разчитала Sad.Наистина Б досега не е пил антибиотици и го отдавам и на кърменето.Вярно е,че от ,как е студ рядко се среща с деца,но цяло лято в заведението ни на селото беше в контакт с много деца на различна възраст,които идват там а и в парка тук всеки ден с различни.
Обаче много се обнадеждих от постовете ви и дано и при нас и след отбиването да не ни се налага Praynig
много ви обичам Heart Eyes

сега приспах Б този път на ръце без кърмене и затова се олях в писането
страшно съм дрънкало Embarassed

Деси  Heart Eyesмиличка сега ти виждам постинга-много мъчно ми стана
стискам палци да оздравя Криси Praynig

# 261
Привет!Яна пък още спи Shockedи аз да се възползвам...
Мила,съгласна съм с всичко,което са ти писали момичетата.Успокой се и не се тормози излишно-ти си прекрасна майка.Аз никога не съм лигавила Яна,в смисъл-доста самостоятелна е -заспива си сама от край време,заиграва се сама...не ми хленчи постоянно...но никога не съм си спестявала гушканията и прегръдките,както и да й казвам,че я обичам. HugТолкова е мило...И точно за това сега и аз съм в паника от предстоящото ми връщане на работа...незная как аз ще се откъсна от нея. SadВъзпитана съм доста строго,всичко,което съм направила до сега,съм го постигала сама...с много труд...работя...сигурно от 13-14 години вече и стотинка чужда помощ не получавам.За това исках тези 3 години да си остана с детето в къщи,имам нужда от почивка-а и съм намерила начин да си го позволя финансово,и най-вече имам нужда от нея...моята най-прекрасна. HugВремето ще покаже как ще се наредят нещата и при нас.Една прегръдка и от мен... Hug
И аз очаквам с нетърпение коледното парти.Ние ще дойдем с тати...голям мераклия е,а и след онзи инцидент...и от него трудно се отделям. Embarassed

# 262
  • Варна
При Габи отбиването стана много лесно. Тя нали не искаше да яде от биберон. Като огладня доста една вечер, докато я изкъпем, оправим дадох 60мл. Тя в началото не знаеше какво да прави. Сетих се да я пипна по нослето (като малка така засмукваше бибата) и тя взе, че засука. И така постепенно увеличавах дозата АМ, докато заместя едно хранене. За 3 дни някъде (така бях чела в кърмаческия), след още три дни още едно хранене и за около седмица мина само на АМ. Гърдите ми се препълниха само веднъж, изцедих малко и толкова.  Naughty Като се събужда нощем давам биба и заспива. Сега е на АМ към 5-6.00 сутринта и вечер преди лягане. Много спокойно, без ревове мина всичко. Peace

# 263
  • София
Все се чудя дали да се похваля Rolling Eyes ама аз като се похваля и все на опаки става Whistling И все пак Wink
 Дени от 4 дни си иска сам гърнето като му се ака Shocked Не съм го учила, само като я свършеше в пампата и го карах да се чувства гузен. все му казвах ЕЕЕЕ, защо така, нали като големите деца в гърнето щеше....... и само това. Като му се покажеше гърнето и пищеше  #Crazy и аз не го насилвах. И онзи ден вика Ако, Ако и си взима гърнето и си дърпа панталона да му го събуя Shocked И аз го сложих и той си свърши работата и после се смееме, пляскаме Blush Mr. Green. И така вече 4-ти ден, направо не ми се вярва Shocked
А другото е , че преди 2 седмици си хвърли бибата някъде, аз всеки ден му я намирам на странни места ooooh! и този път не я открих. И като си я искаше му казах, че той я е хвърлил и сега я няма Whistling И пита 1-2 дни и я забрави. А аз я намерих в чекмеджето с дрехите Crazy и не му я дадох повече Peace
Много се развам, дано да не се обърнат нещата Whistling

Миличка бременноста ми е 1:1 с миналата Wink Но аз си мисля, че е момиче, ще видим  де Sunglasses

За работещите мамчета и Дени е в някакъв ревлив период Wink Преди не обръщаше внимание на баща си като излиза, а сега е един рев Cry Heart Eyes Така, че не се притеснявайте изглежда е от възрастта Hug

Вчера си направихме много сладка рисунка с Дени. Аз си очертах ръката на един лист и в средата на моята- неговата ръчичка. Много е сладичка и ще си го запазя Heart Eyes Пробвайте Heart Eyes

хайде като толкова го коментирате проблема с паркирането, да каже кой ще ми паркира колата в събота Mr. Green Мики , как си  Whistling

# 264
ketito , за паркирането няма проблем разбира се  Peace Hug

Аз днес пратих Алекс на ясла защото вече е здрав и мисля да се възползвам от деня и да направя един хубав пазар, че имам подаръци да копувам а и на  Боби за коледа съм му взела само еднаблузка а ми се иска и някъкви дънки и пуловер. Малко е студеничко ама нямам друг свободен ден така ,че ще се навлека яко да не взема да настина точно преди партито ,че ще умра от яд.

nadeto7  една моя приятелка започна изненадващо работа и си даде детето в една частна ясла и цените ми се видяха много добри ама сега забравих колко беше Blush ако искаш мога да я питам къде се намира ,доволна ли е и колко струва на месец . Това е най добрия варянт който мисля ,че можеш да направиш  Peace

# 265
  • Варна
Ех, ketito, кога и аз ще се похваля с такива постижения на Преслав. Tired Браво на момчето!  bouquet Дано неразположенията да отшумят бързо и да си в кондиция за празниците. На мен и двата пъти ми се гадеше еднакво, пък излязоха различни, та няма много общо. Wink

# 266
Ketito, искам и аааааз!  Tired Криси като я свърши голямата работа в памперса и почва да се вайка, ама много е смешна. Вдига си ръцете нагоре и вика: Ааааауууу! Ама толкова възмутено, че умирам от смях.  hahaha  От гърнето продължава да се дърпа.

Аз днес съм се разготвила.   chef Криси около мене къса и бърка някакви хартийки  Crazy На обяд аз ядох от нейната манджа  Crazy, а тя яде от моята. Хранихме се взаимно, голям майтап беше  Joy  И да ви кажа, не яжте вестници  Naughty  Sick

Joy Joy Joy

# 267
Здравейте.
Ох,да ви се оплача как се уплаших днес.Мойто диване снощи го мазах с Локоид крем,защото имаше някакви пъпчици по краката и после бях забравила да прибера тубичката(груба грешка).Днес сутринта той я намерил на шкафа,нали вече може до всякъде да стига и си я взел.И както ми повтаряше "т'ва лство",т.е. "това е лекарство",докато съм се обърнала нанякъде,той я отворил и си омазал цялото лице.Ужас като го видях.Помислих че си е хапнал,ама нямаше в устата,а и той каза че не е ял,макар че не може да му се вярва.Едвам го измих после.Така че,не случайно пише на всички л-ва да се крият от деца,дори и най-безобидните.То аз си го знам,ама ето че се разсеях.
ketito,браво на вас за гърнето и биберона!Продължавайте все така.
nadeto7,аз поради подобен на вашия проблем,обмислям вече сериозно за частна детска градина(ясла).Даже отначало мисля да е на половин ден да видим как ще свикне,а и аз работя на смени,така че ще ми е удобно.И определено мисля че на Виктор ще му е по-добре така.Така че,варианти има за всяка ситуация и не се отчайвай. newsm10

# 268
Привет и от мен Hug Hug
Ех, Деси, жалко, че Криси е болна и на АБ, но щом се налага... Честно казано аз не съм против АБ на всяка цена, макар че ми е неприятно като изпишат на Катето. Досега е пила само веднъж, и то защото не ми издържаха нервите и нямах никаква подкрепа от лекарката й. След това си намерихме готин лекар, на когото разчитаме при "сериозни" ситуации.
Кети, дано скоро отшуми лошият период, като гледам много не остана до заветната 12 седмица Hug Hug Поздравления за Денис, нали ще става батко и е решил да се представя като такъв  Joy Joy
Добре, че реших да погледна къде точно е партито, та видях че е от 10 до 12. Бях останала с впечатление че е от 11. Щяхме да изпуснем партито  ooooh! hahaha hahaha
Отивам да направя малко коледни сладки, докато Катето спи.
Чао, хубав ден и до утре!! Hug Hug

# 269
оф, много имам да разказвам, но не ме оставят и сега не искат и да заспят.... ще ми изпуши главата вече
И като сипомисля,че  ще съм у дома до 2ри януари и ми става лошо

Общи условия

Активация на акаунт