Мила, това с болестите е "к`вото рекъл Господ", Мария не е пила нито едно лекарство откакто се е родила ( освен Панадол, капки за замърсени очи и витамин С... не се сещам за друго ), а е кърмена 2 месеца и е на кърма + Ам от 2та седмица... всеки ден сме навън и на минус 5 градуса и на 35... всеки ден гледам да сме с деца ( ходещи на градина и не ), вдигала е т само един път до сега... така че няма такива мисли да пускаш да ти минават през главата...НЕЕЕЕЕ!!! И не му липсва самостоятелност на него, всичко е навик!
Аз пък нали не разбрах че имам дете до като не стана на година и нещо и сега ми се струва, че стана човек изведнъж... характер, претенции, тук, това, там... заповеди раздава, на мен пък за това не ми издържат нервичките, ама ще си взема валериян, глог и мента и ще стана нов човек
ох стана 100 часа а аз вися на компютъра, а цялато домочадие спииииии блаженно, отивам да се включа... лека

от мен. Има много привързани деца към майките си и без да са били кърмени. Благо сега го наблюдавам явно е някакъв период, не се отделя лесно от мен, преди тръгваше с всеки сега нещо само се гушка и гледа да не ме изпуска много.
покрай други теми де. Та и аз по темата - от тази сутрин Криси е на АБ (Зинат). Някой давал ли е Зинат? И как се понесе? Нямала е Т вчера през целия ден, обаче тази нощ спа ужасно неспокойно и като я питах тази сутрин боли ли я нещо, тя си посочи ушите
И аз като се паникьосах, викам, айде, то се е видяло, че ще почваме АБ. Мила, не си насаждай вина! Много мъчно ми става като те чета

и все още въпреки билката имам доста,цедя само да облекча положението и пак е доста и я давам с биберон.
И все пак 
и аз не го насилвах. И онзи ден вика Ако, Ако и си взима гърнето и си дърпа панталона да му го събуя
и този път не я открих. И като си я искаше му казах, че той я е хвърлил и сега я няма 
Браво на момчето!
Дано неразположенията да отшумят бързо и да си в кондиция за празниците. На мен и двата пъти ми се гадеше еднакво, пък излязоха различни, та няма много общо.
От гърнето продължава да се дърпа.
Криси около мене къса и бърка някакви хартийки
И да ви кажа, не яжте вестници