Отдавана не съм писала , затова ще пиша дълго
Миналата неделя купихме подаръците и ги подарихме. На Катя взехме от онези кончета в Хиполенда , люлеещите се. Взехме кафяво, защото розовото някак си не ми хареса , а и кафявото беше на промоция и имаше 20лв разлика в цената. Абе много е хубаво като истинско и цвили и си мърда устата. Голяма радост пада. На Галя купихме DVD плейър, тя си пожела , за да си гледа дисковете в тяхната стая , а не на компа.
А семейния подарък е новата камера , която записва на диск, а не на касета , като предната

Днес изпробвах новата камера, защото Галито имаше представление сутринта и аз снимах и бях много горда, защото се представи изключително! Това дете е талантливо , да знаете. А довечера има концер с Хор Морски Звездички и там ще снимам и ще се похваля после
По темите:
И ние имаме проблем с яслата , защото могат да я вземат най-рано на 1ви Юни, а свекито си прави устата да ни зареже като спрат майчинските през март и аз честно незнам какво ще правя. Чак не ми се вярва, че ще го направи при положение, че аз и казах, че ще и плащам, незнам... ще видим.
За гърнето, никакъв напредък нямаме. Аз мислех, че свекърва ми поне на това ще я научи, но нейсе. Като иде на яслата , ще не ще , ще се научи.
Друго, не се сещам сега.
А сетих се.
Болните да оздравяват, че празници идват, а и такъв хубав купон ви очаква, не бива да го изпускате

Мила, пожелавам ви успех! Съвети не мога да давам, аз просто съм друг тип

Кетито, пожелавам ти най-леката бременност на света и никакви неразположения повече!Край орисахте , да знаеш
И аз му викам Абе защо бе мамо не в гърнето
а той си пласка /вика си браво
/ А аз " Ааааа , няма браво щом е в помперса, само в ърнето, сега няма браво
" И той гледа един нещастен
Но не се ядосвам, малко по малко и това ще стане
Важното е , че знае къде трябва вече
и Аз му казвам "Ето мамо , нали ти казах, че като се върне тати от Або , ще ти купи бобо" 
E kak moje to4no sega, umiram ot iad 
Алекс преди малко вдигна температура
много ми е мъчно ,че няма да можеме да дойдеме. От кога го чакаме това парти и нямах търпение да се видиме но уви
само да е живичко и здравичко.

Какво друго да кажа
Дени ощипа детето на Надето
Наде публично извинявай