Отговори
# 270
Такааа, най-после тишина и у нас.
Отдавана не съм писала , затова ще пиша дълго Mr. Green
Миналата неделя купихме подаръците и ги подарихме. На Катя взехме от онези кончета в Хиполенда , люлеещите се. Взехме кафяво, защото розовото някак си не ми хареса , а и кафявото беше на промоция и имаше 20лв разлика в цената. Абе много е хубаво като истинско и цвили и си мърда устата. Голяма радост пада. На Галя купихме DVD плейър, тя си пожела , за да си гледа дисковете в тяхната стая , а не на компа.
А семейния подарък е новата камера , която записва на диск, а не на касета , като предната Laughing Сега остава и една кола да вземем тези дни и всичко е наред вече Peace
Днес изпробвах новата камера, защото Галито имаше представление сутринта и аз снимах и бях много горда, защото се представи изключително! Това дете е талантливо , да знаете. А довечера има концер с Хор Морски Звездички и там ще снимам и ще се похваля после Laughing
 По темите:
И ние имаме проблем с яслата , защото могат да я вземат най-рано на 1ви Юни, а свекито си прави устата да ни зареже като спрат майчинските през март и аз честно незнам какво ще правя. Чак не ми се вярва, че ще го направи при положение, че аз и казах, че ще и плащам, незнам... ще видим.
За гърнето, никакъв напредък нямаме. Аз мислех, че свекърва ми поне на това ще я научи, но нейсе. Като иде на яслата , ще не ще , ще се научи.
Друго, не се сещам сега.

А сетих се.
Болните да оздравяват, че празници идват, а и такъв хубав купон ви очаква, не бива да го изпускате Hug
Мила, пожелавам ви успех! Съвети не мога да давам, аз просто съм друг тип Hug
Кетито, пожелавам ти най-леката бременност на света и никакви неразположения повече!Край орисахте , да знаеш Hug

# 271
  • София
Естественно, след като се похвалих и на обяд се изака в памперса Joy И аз му викам Абе защо бе мамо не в гърнето Crossing Arms а той си пласка  /вика си браво hahaha/ А аз " Ааааа , няма браво щом е в помперса, само в ърнето, сега няма браво Naughty" И той гледа един нещастен Joy Много беше готин Heart Eyes Но не се ядосвам, малко по малко и това ще стане Wink Важното е , че знае къде трябва вече Wink

Да ви разкажа и друго Laughing За да не плаче като татко му излиза , му казвам, че отива на работа и ще му купи бонбни Mr. Green И той си знае тате -або-бобо hahaha и така си повтаряме всеки ден Joy Обачи вчера много плака за Любо и като излезнахме вечерта на пазар и му взехме бонбони/ бони-бон/ и като се прибрахме казах на Любо той да му ги даде, че все го лъжа детето. И като му подаде бонбоните и Дени  Shocked не може да повярва /за първи път като се прибира и му носи бонбони/ и стои и гледа милото и една усмивка му се прокрадва по лицето Grinning и Аз му казвам "Ето мамо , нали ти казах, че като се върне тати от Або , ще ти купи бобо" Laughing И това дете като започна де търчи и си яде бонбоните и вика тати, бобо, тати , бобо  Joy

# 272

..."Ето мамо , нали ти казах, че като се върне тати от Або , ще ти купи бобо" Laughing И това дете като започна де търчи и си яде бонбоните и вика тати, бобо, тати , бобо  Joy
Joy хахаха, много се смях.
Нашата пък е решила ,ч е дядо и всичко може да поправя, или по-точно баба и я баламосва като не иска да и даде нещо и казва,ч е е счупено и дядо Коци ще го поправи. И Катя вчера говори с дядо си и с най-сериозния си тон му обяснява" Дадо Коции, лулката чупено, доди напай" естествено дядо и се накъкал от кеф, ама не знае колко задачи му възлага още Катя Laughing

# 273
Еийй ама какъв ден избрахме за коледното парти направо незнам как ще се добереме ,преди малко едвам съм се прибрала от центъра ,просто задръстванията са кошмарни и най тъпото е ,че утре и в неделя ще е още по зле ooooh!

Ели ,браво на Галито  Heart Eyes Hug чакаме клипчета  Hug

# 274
Здравейте!
Аз да се оплача, че сме болнички, ако сутринта имаме Т, няма да дойдем на партито, но дано всичко е наред и да дойдем.
Желая лека вечер и надявам се до утре.

# 275
Privet  Hug
Nie usamnahme s T 39 i hrema , cial dan  potdarja 38 i utre 6te propusnem partito  Cry E kak moje to4no sega, umiram ot iad  #Cussing out
A pak sam kupila knijki koito Ili gi ima i se 4udia na koi da gi podaria  Rolling Eyes
Sorry za latinicata, no na tozi komp niamam kir
Zabavliavaite se i za nas  Heart Eyes

# 276
Ами и нас не ни бройте за партито  Tired Алекс преди малко вдигна температура  Sad много ми е мъчно ,че няма да можеме да дойдеме. От кога го чакаме това парти и нямах търпение да се видиме но уви  Tired тази година като цяло не ни беше особено хубава и така като за капак ще посрещаме празниците болни  Sad
Желая ви хубави изкарване  Hug

# 277
Здравейте момичета,

Аз не съм писала отдавна, защото не ми стига времето от работа и с детето да чета темичките. Днес се събудих по никое време и успях да прочета няколко страници назад.

Видях, че сте обсъждали темата за яслата и ще ви разкажа за нашето нещастно тръгване на ясла. Пуснах я средата на септември и детето много лесно свикна, супер добре си изкарваше с децата и всичко беше ок до края на месеца, когато направи гнойна ангина, пихме Аб, оправих ме я и тръгна пак. След една седмица вдигна Т и я задържа висока без никакви други симптоми и направихме кръвни изследвания, от които излезе една супер висока утайка 100 и пак АБ. Един месец не ходи на ясла и се оправи. Пуснах я и след 2 дни тръгнаха едни сополи. Правихме изследвания - носен и гърлен секрет и се оказа, че има стрептококи пневмония и някакви стафилококи и хайде пак АБ. Днес имам среща с бъдещата детегледачката на Лора, за да потвърди, че ще я поеме. И така приключваме с яслата до 3г.
А всъщност детето ми не е болнаво, но в детската градина въпреки, че беше частна си пускат болни или недоизлекувани деца.

Миличка ви е казала за новината около нас и искам да ви благодаря за пожеланията за лека бременност. Термина ми е на 2юли и много се радвам, много го искахме и се надяваме много да е момченце, но ако е момиченце няма да го връщаме  Simple Smile само да е живичко и здравичко.
Лора знае, че в корема на мама има бебе и когато например сме навън и тя е с кукла-бебе и някой я пита къде е бебето и тя винаги сочи към моят корем  Simple Smile. Иначе всяка сутрин и вечер прегръща и целува бебето, сигурна съм, че ще бъде много грижовна кака.

Кетито, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, надявам се бързо да преминат неразположенията.  Hug

А на вас ви пожелавам, приятно изкарване на партито, весели празниците и много успешна и щастлива  нова година и най-вече здраве на децата и на нас  Hug Hug Hug

# 278
здрасти милички
много съжалявам за болничките,трябва да си направим и след коледно парти за тези,които няма да дойдат
атези които ще ходим май вече трябва да излизаме,защото аз вчера съм пътувала 30 минути само отсечката от Пирогов до Руски паметник Shockedа днес нали щели да затварят и улици Shocked
имам чувство ,че цяла България се е изсипала в София на пазар #Crazy

Еийй ама какъв ден избрахме за коледното парти направо незнам как ще се добереме ,преди малко едвам съм се прибрала от центъра ,просто задръстванията са кошмарни и най тъпото е ,че утре и в неделя ще е още по зле ooooh!

Ели ,браво на Галито  Heart Eyes Hug чакаме клипчета  Hug

Ели  Heart Eyesнаистина поздравления на Галчето
Иленце Heart Eyes пиши по често
цунки и  Heart Eyesдоскоро аз се приготвям вече #Crazy

# 279
Добро утро момичета,
бул Цар Освободител е затворен само, но е достатъчно за да стане задръстване  Tired
Ели браво на Галя, чакаме клипчета  Hug
Илинака здраво и сладко бебче юли месец и веселе празници и на теб   bouquet
Жалко за болните малчовци, бързо оздравяване   bouquet
Мила и аз се приготвям вече, към 9.30 ще тръгвам, бързо ми е пътуването да клубчето.
Момичета колко останахме, ще ви разпознавам по-децата да не ми се смеете ей, ако видите някоя заблудена, с русо дете ме викнете  Laughing

# 280
Чакам ви с нетърпение да се приберете да разказвате  Hug
Уффф много ми е гадно ,така ми се идвашееее...  Cry

# 281
  • София
 Hug Ето ни Heart Eyes Защо не дойде , знаеш ли как съм паркирала  hahaha

Много беше хубаво партито и клубчето Peace Дядо Коледа беше симпатяга Wink Само ,че децата изглежда са още малки. На думи разбират , ама като го видяха и бягат Joy А Емичка му изпя песничка Heart Eyes Аз да ви кажа също се поошашках. Исках да видя всички и да ги позная и станах разноока Crazy Какво друго да кажа  newsm78 Дени ощипа детето на Надето
Blush Наде публично извинявай Embarassed
На нас ни се падна нашата си книжка Joy ама аз си я харесвам Peace Имаше хапки, сокчета, зрънчо, пуканки и близалки и всичко излезна по 15 лв Peace Супер.
Много ми хареса, хайде качвайте снимки Hug

# 282
  • In the jungle out there..
Момичета, някой е забравил камера/фотоапарат в черна чанта КАНОН!!! Момичетата го прибраха зад бара, който го е забравил да се обади там!

Забравено е и розово шише за вода и два подаръка.

# 283
ketito ,не питай ,идваше ми се та 2 не виждах ама такъв карък ме е подгонил ,че освен температура 40 градуса след 2 седмици боледуване друго неможа да ми измисли Алекс  Sad просто е кошмар .Първите 10 дена се държах и болна ,неболна ги гледах децата ама сега нещо много ми дойде защото и шкафове зглобяваме и други притеснения имаме, абе по добре да спра до  тук поне вашето настроение да не развалям ама като цяло днес нещо много съм отчаяна и немога да спра да рева което е най тъпото . Стигнах до там ,че преди малко се обаждах на личния ни лекар и съм му се молила антибиотици да ми изпише и за двамата и да се приключва ,че без нерви останах ама ме убеди да исчакаме до утре.

Радвам се ,че си успяла да паркираш  Wink то неволята нали знаешш.... Hug

# 284
Партито беше супер!  Peace

Сега ще кача снимките в албумчето.
За съжаление не са станали много хубави  Confused

Общи условия

Активация на акаунт