момичета, отново попитах и информацията ми се потвърди, новата система за записване на децата в ясла/детска градина е направена така, че да приема валидни молбите само за децата, чийто набор се приема в текущата година,т.е. ако искаме през 2008 да запишем децата на детска директно системата ще ни отхвърли, защото тогава те ще са на 2.6г и могат да бъдат приети само на ясла.
Писи вчера беше с висока Т, зачервено й е гърлото , но няма налепи, няма хрема или кашлица, но лекарката се застрахова с антибиотик, защото панадола не сваля Т и детето се измъчи. Днес вече е само с 37.2 и има огромно подобрение, все още се надявам,ч е не сме си изгубили шансовете за партито в събота, но ще видим , само да е здрава.
Мила, недей да съжаляваш за това,че си гушкала и носила на ръце Бобчо, всички ние сме го правили и сега го правим, всяка от нас иска да задоволи нуждата на детето си от обич и грижа, просто някои деца като Боби им е по-трудно да се отделят от мама и да се занимават самостоятелно с нещо, но малко по малко ще се научи. Не се отчайвай, разбирам,ч е ти е трудно, особено след като не си спала 2 години, но вярвай, че скоро всичко ще се нареди.
Не знам, май само аз не съм била в депресия като отбих Писи, може би защото й беше останало само едно кърмене вечер и процесът е бил бавен.
Апетит няма много, но й давам чайчета и кис.мляко да пие. Дано да й се оправят ушичките
че разбрах, че било много опасно с тези отити 

Според мен Б рядко боледува, защото по-рядко го събираш с други деца, няма от къде да прихване. Стига се обвинява за това и онова.
Кураж, миличка!
иска да си легна при нея и да се гушкаме докато заспи
дано не се разболява
След 2 седмици ще е напълно забравил, че циците са за ядене
, че едвам издържам седнала