Цеци тази сутрин се успах и нямах време да пийна кафе пред форума
снощи изкарах добре, видях колегите в неформална обстановка и съм доволна, тръгнах си много рано, че бях уморена, а и Али трябваше да си я гушна, за да заспи без ревове. Беше много смешно, защото сме легнали в тъмното, а аз нали не съм я видяла цял ден и я ръчкам да си "приказваме", а на нея й се спи и не иска.Аз казвам "искаш ли приказка", тя - "не", аз- "спиш ли", тя - "да", аз "искаш ли песничка", тя - "не", аз - "цунка ще ми дадеш ли", тя -"мамоооо, нани"

Мики, с теб сме от един отбор
добре че бързо се е измило лепилото, ужас...Цеци, браво на малката, радвам се, че така добре са си изкарали с татко й

Беа, културни мероприятия, а ?! Почти ми се изпари ентусиазма да я водя Алис на театър, а тамън се бях навила. Всъщност ще видя в събота как ще реагира, че обикновено хуква да търси къде изчезват куклите
Имах намерение да се гледаме в къщи до нвършване на 3 годинки и после да я пратя на детска.Да,ама не.Вчера разбирам,че имам право само на 6 месеца неплатен отпуск,а не както беше до сега /6 месеца аз,6 месеца таткото,а той да ми ги прехвърли/.И сега...с всички платени и неплатени отпуски...аз трябва да се върна в края на октомври 2008 г. на работа.А какво да я правя до септември 2009 г.,когато ще тръгне на детска????Незнам дали има смисъл от ясла,тък като ще е само за 4 месеца,нали Яна е родена февруари...и на 23. 02 . ще я изхвърлят от яслата...а до септември?Майка ми работи,а свекърва ми заминава в чужбина да си гледа другото внуче...щото там по-нямат възможност от нас.
Оства-бавачка...но тази мисъл хич не ми харесва!Пък и ще трябва да си давам мизерната докторска заплата на някого да ми гледа детето-тъпо.Сега сме в шах с мъжа ми...и не мога нищо да измисля...освен...както казва той...да си направим второ бебе.
почвай от сега да търсиш къде да ти я вземат преди да е навършила 3.
Иначе с 1 година неплатен,щяха да увиснат само 4 месеца и майка ми и мъжа ми щяха да я поемат с отпуските си...щяхме да я избутаме...Сега...