ама няма начин ще се веселим двамата в къщи 
Моята щерка от лятото не иска да се вози в количка и колкото ходи,толкова иска и да я нося...станала съм като плувкиня в ръцете. 
Днес купих книжки-една панорамна за червената шапчица и една за часовниче,как се работи и книжка за оцветяване към нея.На Яна много й харесаха,ама няма да й ги давам вече,да не ги разпокъса...

Така подкашляш ми е неудобно да го водя на пратито 

да видим при мен как ще мине, че организацията по придвижването с таксита е адска...кръчмата е на лифта на Драгалевци
ама ти вече си обяснила. Нашата количка изчезна безследно при последното чистене на гаража преди около 2 месеца, кой знае къде я е заврял мъж ми 
, защото много искам да дойдем . 
Така подкашляш ми е неудобно да го водя на пратито 
мерси още веднъж 

,една моя приятелка похвали някаква ясла Златното зрънце,но подробности не знам
и аз подарих книжките за партито на Б и пак ще купувам-ами изкуших се

иначе знам, че е кофти, и аз доста страдах, нищо че взех решението в момент, в който ми беше яко прекипяло и писнало. Но кърменето не ни липсва и на двете, пак спим гушнати / спи на половината ми възглавница и ме държи за ръката
/, пак непрекъснато ми е в ръцете и върху главата. Тъй че споко, от хормоните е, ще ти мине 
Алис решила, че трябва тя да седи по тях, а не куклите и всичките ги е изпочупила
а той цъфна като зряла круша
скица малка

първо всички лампи в къщата запалени, климатика , телевизора и компютъра включени, ядене в чиний и извън чиний по масата, по земята листчета и над 50 фулмастера, също и обелки от мандарини и банани има навсякъде
а те спят
направо главата ме заболя.
абе луда съм това е от висененто вкъщи в последните 10 дена с тези болести ще откача не е за мен тази работа
полудявам без да излизам.

лелеее това чудо като цвръцна в устата ми в каква паника изпаднах няма да ви обяснявам ама то пък се оказа ,че от там лесно се махало за секунда се втвърди и падна като люспа та бързо го махнах /добре ,че по зъбите не ми се бешен допряло/ ама покрай това и по ръцете потекло та изживях и аз на Дейзи кошмара -ужасна работа стъргах и търках като луда
) , баща и се притеснил да не се изплаши , но нищо подобно отишла и си гушнала подаръка (една чевена плюшена възглавничка с фирмено лого) . ТАТКО е много горд със малката си принцеса
и цяла вечер само за това говори. Преди това се опита да ми насади вина , че няма да присъствам , но аз му заявих , че досега само аз съм водила детето по партита и никога не съм му го натяквала. Сега разбра какво е изпускал и сигурно още половин година ще говори за това парти
в петък трябва да стяга багажа , в събота - нашето парти.....от там се мятаме в колата (с надеждата Ели веднага да заспи
) и си тръгваме към Разград. Малко ще пуснем Баба в отпуск , че милата тези дни беше и болна и дете гледа.....стана ми жал за нея

А Дейзи я няма още сигурно защото снощи е останала до късно на нейното парти

. Миналата година по това време и аз бях в тежка депресия, заради внезапното отбиване на Катето. Борех се със себе си да не правя усилия за да увелича млякото си, защото си мислех че Това е моментът. Сега с помощта на отминалото време разбрах, че не кърменето е нещото, което ни свързва с Катето и че аз продължавам да бъда толкова важна за нея както и преди, само че вече не я кърмя 
Слава Богу, че си справила успешно с премахването му 

Препоръчани теми