Отговори
# 210
Мили момичета ние със Стефко ще пропуснем партито в събота, защото е болен и няма изгледи да се оправя бързо, затова не ни бройте, макар че така ми се искаше да се повесели и той малко за празника  Sad ама няма начин ще се веселим двамата в къщи

# 211
Привет! Wink
Ади,за кога купувате колички?...за второто ще са от полза WinkМоята щерка от лятото не иска да се вози в количка и колкото ходи,толкова иска и да я нося...станала съм като плувкиня в ръцете. Crazy
Никави болести!Да се оправят дечковците за коледния купон. HugДнес купих книжки-една панорамна за червената шапчица и една за часовниче,как се работи и книжка за оцветяване към нея.На Яна много й харесаха,ама няма да й ги давам вече,да не ги разпокъса...
Весело изкарване на купонджииките довечера. Wink

# 212
здравейте момичета,
Благо утре сутринта ще го водя пак при лекарката да го види и ще ви пиша за партито Peace
Подкашля още и ме притеснява вече, все едно се задавя от слюнка. Сополи вече няма никакви, само сутрин сам си издухва носа и това е.
Единия кучешки е избил, ама и другия се белеле та предполагам е от това, защото му няма нищо друго. Лекарката му слуша гърдите всяка седмица и нищо. Незнам какво да правя вече, дайте някои съвети  Sad Така подкашляш ми е неудобно да го водя на пратито  Sad
Бързо оздравяване на всички болни  Hug
adiland честита количка   bouquet

# 213
  • София, център
АААААААА който броди по улиците количка му трябва  Laughing !!! Мария винаги е искала да си стои в количката, а и не мога да си представя само да я нося на всяко протягане на ръчички като се уморят крачетата! Като трябва да ходя по магазините, до НДК или до Южния парк, в МОЛ-овете - пак сме в количката иначе ще се мъкнем 5 години до там...  Mr. Green За пример: живея на 5 минути спокоен ход от НДК, с Мария без количка стигам за 20-30 минути, а понякога и за 40... как ви се вижда, то не са витрини, на всяко прагче да се качим... и така.

Оня ден такива болки имах в гърба, че нещо тия ревящите дни само искаше да се носим и гушкаме, еййййййй накрая нито можех да стана, нито да седна, нито да я къпя, количката ( старата ) не можех да бутам  - и сега съм в стачка на всякакви носеници... едвам се съвзех... бабешка му работа  Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 15:03 от adiland

# 214
Ей ме пак....

Мила, може пък да сте подхванали отбиване, аз ти казах, че при всеки е индивидуално, може при вас така да стане работата  Hug

Деси, браво, че си си изкарала добре на партито, хубаво е да съчетаваш полезното с приятното  Peace да видим при мен как ще мине, че организацията по придвижването с таксита е адска...кръчмата е на лифта на Драгалевци  Crazy

Ади и аз щях да те питам за кога тази количка си я купила  Grinning ама ти вече си обяснила. Нашата количка изчезна безследно при последното чистене на гаража преди около 2 месеца, кой знае къде я е заврял мъж ми  Grinning

Теди в подфорум Нашите деца има километрични теми за частните детски градини. Виж ако попаднеш на нещо за частна полудневна занималня ми свирни.

Аз купих оня ден 4 книжки за партито, разгъват се като хармоника и има най-различни животни по тях. Майка не разбрала, че са за подарък и й ги дала на Алис да си играе. Та днеска ходих втори път да купувам такива  Crazy

# 215
В момента Ели на е детско фирмено парти с баща си. Laughing А аз им звъня през 5 минути , защото ми е криво.За пръв път изпускам подобно събитие.
Днес беше и партито в яслата , но него го пропуснахме , защото онази нощ изгаряше от Т .
Вчера и днес е добре , но не исках да рискувам , а и предпочетох оп-шумното парти.

Както вървят нещата , не смея да потвърдя за събота , дано да е било нещо инцидентно Praynig , защото много искам да дойдем .

# 216
здравейте момичета,
Благо утре сутринта ще го водя пак при лекарката да го види и ще ви пиша за партито Peace
. Лекарката му слуша гърдите всяка седмица и нищо. Незнам какво да правя вече, дайте някои съвети  Sad Така подкашляш ми е неудобно да го водя на пратито  Sad

При нас нали е същата картинка , правихме , снимка , изследвания и ....нищооооо.Аз се съмнявам за един кътник , но това са почти два месеца newsm78 

# 217
майчета  Hugмерси още веднъж Hug

първо стискам на всички болнички палчета  да оздравеят до партито Hug

Теди Heart Eyes ,една моя приятелка похвали някаква ясла Златното зрънце,но подробности не знам

Дейзи Heart Eyes и аз подарих книжките за партито на Б и пак ще купувам-ами изкуших се Embarassed

при мен една добра новина-всичките ми изследвания при гинеколожката (цитонамазка,микробиология)са ми излезли и са наред
 Слава Богу:pray:
а цикълът ми се е забавил заради кърменето

днес сме се кърмили само веднъж-може би ще успея да го отбия
от това съм в ужасно състояние и рева ,като лудо магаре
даже се чудя дали не прибързах,поне да беше минало партито
мъчно ми е ,че го отбивам
само кърмачките могат да ме разберат Cry Cry Cry
на него също му е мъчно,но е голям мъж и ме разбра,като му обясних ,че сега циците горчат
плачем си и се гушкаме Cry
едвам се измих от тоя лак за пръсти Даум екскол-едва след два душа и вана падна Shocked
измих се,че наближава нощния сън и ако не стане по друг начин си запазвам правото да му дам да суче newsm78
ох извинете ме,че ви занимавам Embarassed

# 218
  • София
Влизам набързо да ви напиша, че току що се връщам от базара в НДК и имаше един щанд с дървени играчки и такива кукленки мебели- точно като моите една време  Flutter Heart Eyes Направо едвам си тръгнах. нали някой търсеше такива newsm78 Не бяхя много евтини, но пък са от дърво Heart Eyes

# 219
Мила, да не стане пък да го объркаш детето, денем не може, пък нощем може...мислила ли си за това? Защо не пробваш от раз  Thinking иначе знам, че е кофти, и аз доста страдах, нищо че взех решението в момент, в който ми беше яко прекипяло и писнало. Но кърменето не ни липсва и на двете, пак спим гушнати / спи на половината ми възглавница и ме държи за ръката  Crazy/, пак непрекъснато ми е в ръцете и върху главата. Тъй че споко, от хормоните е, ще ти мине  Hug

Кети, аз четох за този базар в някой вестник. Имаше снимка на дървено конче люлка и много го харесах. Мислех тия дни като се поосвободя да отида и да купя. Решила съм подаръците да са - кончето, декор за куклен театър и дъска за рисуване / ама дървените нещо не ми се виждат практични и клоня към тази на Чико/, та се чудя няма ли да й дойдат повечко подаръците, като се трупнат и тези от бабите. Може би дъската ще я оставим за рождения ден, че съвсем се е влигавчила вече.

Казах ли ви каква случка им се случи на мебелите от дървената къщичка за кукли  ooooh! Алис решила, че трябва тя да седи по тях, а не куклите и всичките ги е изпочупила  Laughing дядо й ги лепи една след друга, тя чупи нови. Снощи реши, че ще спи на кукленското легло и така се изхака на неко по корем, че сега има синка  ooooh! а той цъфна като зряла круша  ooooh! скица малка  Grinning

# 220
Ехооооооо мами!Ееееееееееее, голяма офанзива пак с тия ясли- преди заради опашките, сега- смут ако се срине системата.................зачетох се, та така 2 часа.
ох, в понеделник като майка- ентусиастка заведох Сара на концерт на "Ние врабчетата" в Младежкия театър с една приятелка и дъщеря й на 1г и 3мес. Нейното дете седна в майка си и не мръдна 2 часа, само танцуваше от кръста нагоре и върти ръчички. Моетооооооооо- половин час й беше купон и послеееееееее- флиртува със всички гости наоколо, дърпаше качулката на жената отпред, правеше муцки на каката отдясно, искаше 100-кратно да мине м/у столовете и така - стани, падни за останалите 1ч и половина. Е, издйржахме, де,ама сме за физкултурния салон ние и за площадките. Тая култура нещо не ни се хареса. Вчера пък я водих в "Бъни" на Дядо"Оледа". Грабна си подаръка и хукна на пързалката, та аз трябваше да пея на Дядо ти Коледа.
Мики, и останалите за дрешките от Америка- още го няма пакета, проверявам всеки ден. Ако дойде до събота, направо грабвам торбата на партито и съм Дядо "Оледа"/цитат Сара/

# 221
Eeee голямо напрежение беше днес ,тичала съм като луда нямх време и едно око да хвърля тук  Crazy
Току що се прибирам от рождения ден, изкарах много добре ама като се прибрах ми се стъжни е това е мъж деца да гледа  ooooh! първо всички лампи в къщата запалени, климатика , телевизора и компютъра включени, ядене в чиний и извън чиний по масата, по земята листчета и над 50 фулмастера, също и обелки от мандарини и банани има навсякъде  #Crazy а те спят  #Crazy направо главата ме заболя.
Мила , разбирам те колко ти е гадно ,че го отбиваш чуствах същото нещо миналата година когато отбивах Алекс чуството е ужасно ама най смешното е ,че в момента съм в подобна депресия заради бибата сякаш аз го преживявам по тежко от него/то всъшност на него не му пука/ ама някак с бибата си ми беше бебенце и така го успокояваше ...и някъкви такива глупости мисля   ooooh! абе луда съм това е от висененто вкъщи в последните 10 дена с тези болести ще откача не е за мен тази работа  Crazyполудявам без да излизам.
 Книжките за партито не ги купувам умишлено защото и аз няма да издържа ще му ги дам и после пак ще трябва да избирам  Joy

Беа , чакаме колета с нетърпение ,добре ,че ще има театър ,че си представям ние какво ще правиме докато децата гледат ако пристигнеш с кашона  Joy

Ох стана дъличко ама да ви разкажа днес ,ужас ...толкова пък да съм зле чак не ми се вярва какво нося в тази глава незнам ама определено акъл НЯМА . Та взимам аз да лепя някъкви глупости в нас и тубичката със super bond не се отваря, тапичката залепнала и аз да взема със зъби да отварям ooooh! лелеее това чудо като цвръцна в устата ми  в каква паника изпаднах няма да ви обяснявам ама то пък се оказа ,че от там лесно се махало за секунда се втвърди и падна като люспа та бързо го махнах /добре ,че по зъбите не ми се бешен допряло/ ама покрай това и по ръцете потекло та изживях и аз на Дейзи кошмара -ужасна работа стъргах и търках като луда  Crazy

# 222
Добрютрооооо , днес изпреварих Дейзи Laughing
Вчера моите купонджии си изкарали много добре , Ели усещайки , чре и предстои купон , изобщо не дремнала след обяд , после се кокорила и в колата - на партито се скъсала от танци  , пляскала , покланяла се ....(забавлявал ги Памбус детската и голямата формация) имало куклено шоуууууу и накрая дошъл дядо Коледа (за нея е "ДАДО МАС" Wink) , баща и се притеснил да не се изплаши , но нищо подобно отишла и си гушнала подаръка (една чевена плюшена възглавничка с фирмено лого) .   ТАТКО е много горд със малката си принцеса bowuu и цяла вечер само за това говори. Преди това се опита да ми насади вина , че няма да присъствам , но аз му заявих , че досега само аз съм водила детето по партита и никога не съм му го натяквала. Сега разбра какво е изпускал и сигурно още половин година ще говори за това парти Mr. Green

А ние снощи бяхме на купон , тази вечер пак #Crazy в петък трябва да стяга багажа  , в събота - нашето парти.....от там се мятаме в колата (с надеждата Ели веднага да заспи Praynig) и си тръгваме към Разград. Малко ще пуснем Баба в отпуск , че милата тези дни беше и болна и дете гледа.....стана ми жал за нея Rolling Eyes

# 223
Добро утро и от мен Hug Hug Hug
Цеци, големи сте купонджии, браво на вас Heart Eyes Heart Eyes А Дейзи я няма още сигурно защото снощи е останала до късно на нейното парти Party Party
Миличка, Мила, напълно те разбирам как се чувстваш Hug Hug. Миналата година по това време и аз бях в тежка депресия, заради внезапното отбиване на Катето. Борех се със себе си да не правя усилия за да увелича млякото си, защото си мислех че Това е моментът. Сега с помощта на отминалото време разбрах, че не кърменето е нещото, което ни свързва с Катето и че аз продължавам да бъда толкова важна за нея както и преди, само че вече не я кърмя Peace
Мики, представям си какъв ужас си преживяла с това лепило в устата, особно за бърборанка като теб Joy hahaha Слава Богу, че си справила успешно с премахването му Hug
Аз купих отдавна книжките, но ги опаковах, за да не се изкушаваме двете с Катето от тях  bowuu
Хубав ден Hug Hug

# 224
Лили тя добре ,че устата не ми залепна за повече от половин секунда ,че иначееееее Joy

Айде аз пак към Джъмо отивам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт