Условия за прием в детските заведения 2008-2009г !!! САМО ЗА СОФИЯ

• 32 934
  • 706
  •   1
Отговори
# 30
Децата, които са от ясленските групи и искат да продължат в градината, ще подават ли пак наравно с другите заявление? Те ще се ползват ли с предимство?

Тази система само за прием в първите групи ли ще работи? Как ще се кандидатства примерно ако искаш да прехвърлиш детето си от по-горна група в друга градина?

В градината на дъщеря ми казаха, че всеки септември  ще трябва да потвърждаваме, че детето продължава и следващата година. Сега и това ли електронно ще става?
Децата от яслените в ОДЗ-тата се прехвърлят автиматично , както досега.
предполагам просто ще трябва да подадеш декларация в градината, че желаеш детето да продължи там.
Иначе нищо не ти пречи, ако имаш желание да подадеш онлайн документи за друга детска градина  Peace

# 31
# 32
  • София
и аз запис...т.е. като се кандидатства и всъщност класирането става за на есен така ли?

# 33
Нещо не ми харесва за това, че няма предимство по райони Close!
Добре, значи аз ако живея и работя в центъра и ако не го приемат детето ми  в кварталната градина , а го приемат примерно в Младост , какво правиме? Това означава, че всяка сутрин трябва да го водя на градина и да се връщам пак в центъра. Само като знам какво чудо е по пътищата аз цял ден трябва да пътува?

# 34
Нещо не ми харесва за това, че няма предимство по райони Close!
Добре, значи аз ако живея и работя в центъра и ако не го приемат детето ми  в кварталната градина , а го приемат примерно в Младост , какво правиме? Това означава, че всяка сутрин трябва да го водя на градина и да се връщам пак в центъра. Само като знам какво чудо е по пътищата аз цял ден трябва да пътува?
Съжалявам, но да живееш в центъра освен предимства има и недостатъци  Peace
Дори и да имахте предимства ,градините в центъра пак са недостатъчно.
За сведение само за Младост тази година има недостиг на 700 места, така че надали точно там ще те приемат.

# 35
Аз какво да направя, че живея в центъра. Малко това не го разбрах Shocked ! И защо трябва да е и недостатък, също?

# 36
  • София
Аз какво да направя, че живея в центъра. Малко това не го разбрах Shocked ! И защо трябва да е и недостатък, също?
ох мацка, не съм клео ама да ти отговоря - предимството е че си в центъра, т.е. близо до всички възлови места институции магазини и т.н. а недостатъка е (освен шума и т.н.) че има недостиг на места в централните градини Peace

# 37
Казвам, че е недостатък, защото имате много малко ясли и градини, имам приятелки, които живеят в центъра и всички се оплакват.
аз живея в краен квартал и като си подадох документите навреме нямах проблем.
В този смисъл го казах  Peace

# 38
ох мацка, не съм клео ама да ти отговоря - предимството е че си в центъра, т.е. близо до всички възлови места институции магазини и т.н. а недостатъка е (освен шума и т.н.) че има недостиг на места в централните градини Peace

Добре си отговорила не знаех, че всички тия неща са в близост до мен  #Crazy. Ясно ако не стане в кварталната ще ходи някъде другаде! И това означава, че трябва да напусна работа за да водя и да пребирам детето си от градина, а и другото дете ще влача с мен, защото няма на кой  да го оставя!

# 39
Казвам, че е недостатък, защото имате много малко ясли и градини, имам приятелки, които живеят в центъра и всички се оплакват.
Дано да имаме късмет да се класиране Praynig, че в момента си имаме още едно бебе и ако не го приемат баткото в кварталната градина незнам как ще се оправим.

# 40
  • София
    Точно в Младост положението наистина е същото - няма места.
    Клео благодаря ти за информацията  Peace

# 41
Дано да имаме късмет да се класиране Praynig, че в момента си имаме още едно бебе и ако не го приемат баткото в кварталната градина незнам как ще се оправим.
за съжаление проблема с местата скоро няма да се реши. дано имате късмет  Peace

# 42
Клео, що се отнася до предимствата нашият случай е следния:
 Баткото ни е в съответната градина,но е последна група. Дали брат му ще се ползва с предимство?

Благодаря!

# 43
Клео, що се отнася до предимствата нашият случай е следния:
 Баткото ни е в съответната градина,но е последна група. Дали брат му ще се ползва с предимство?

Благодаря!
няма никакво значение в коя група е, важното е че е в същото заведение  Peace

Лека нощ на всички  Peace

# 44
................
1) системата започва да работи на 4-ти февруари поради следните причини:
....................
Това означава ли, че за 2008 година молби за детски градини ще се подават през февруари, а не през януари?

Общи условия

Активация на акаунт