Отговори
# 135
Аз сега звъннах да си проверя изследванията от вчера - хемоглобинът ми е 124 - голямо месоядно съм явно. Wink. Няма бактерии, абе направо се развивам като по учебник.  Peace
Само така Peace Няма да се даваш......... Laughing

Моята АГ-ка мисля,че ми пуска всички изследвания newsm78 Редовно си ме бодат за кръв и урината ми следи,вагинален преглед ми прави веднъж в 4-тия месец  Peace

# 136

Само така Peace Няма да се даваш......... Laughing

Joy ... че къде ще ходя...

# 137
хемоглобинът ми е 124 - голямо месоядно съм явно.
А моят е 123 и моята д-рка ми каза, че трябва да ям повече месо  Shocked
А според мен си е супер 123  newsm78

# 138
kalli, наистина си е добре хемоглобин 123. Тя и на мен ми каза за 120 е нисък и ми предписа сорбифер още на първите изследвания, но моя док ми каза да не го пия, и че хемоглобина ми е супер за бременна.
Сега вече пия желязо, защото падна на 105.

# 139
Ами само ампули Вит Ц нямам... Имам хапчета и ефервесцентни таблетки. Няма да слагам капките - шубе ме е. Сега ще пробвам с вода и сол Rolling Eyes

Vanyivan, какъв тип неща продават в Джъмбо или всичко? И на мен ми е близо, но не знаех, че е готово Grinning
В Джъмбо има страшно много детски неща.На първия етаж има играчки-за малки и големи.На подземния етаж има бебешки дрешки.легенчета,кошарки,колички и т.н. бебешки работи.Освен това има много канцеларски неща за учениците ,много коледни украси,чаши,вази и много други.Трябва да отидеш.Моята дъщеря при първото влизане направи сметка 63 лв и вчера ми казва ,че пак трябва да отидем , защото имала още неща за купуване.

# 140
Здравейте и от мен.
Като говорехте за болки и разпъване, се сетих, че когато бях бременна с Коко (най-малкия), някъде към 5-6 месец ме заболя точно под черния дроб и си ме боля така чак до самото раждане. В момента, в който Коко излезе навън, болката изчезна! Той просто си беше заврял там крачетата и буквално ми беше набутал черния дроб под сливиците.  Joy  Та бъдете готови и за такива изненади.

Точно така се чувствам от 2 месеца и док каза ,че е от черния дроб.

# 141
Задължително ще посетя Джъмбо след рекламата ви Wink

# 142
КЪДЕ СЕ НАМИРА ДЖЪМБО?

# 143

Хе, хе аз и НЕ бременна едва го докарвам до 120  Laughing
Много си е добре този резултат. Simple Smile

# 144
КЪДЕ СЕ НАМИРА ДЖЪМБО?

Джъмбо е на бул.България. Ако тръгнеш от Била към центъра, почти веднага ще го видиш вдясно - доста е голям, изглежда като мол.

# 145
КЪДЕ СЕ НАМИРА ДЖЪМБО?

На бул.България между Била и ОМV.

# 146

Хе, хе аз и НЕ бременна едва го докарвам до 120  Laughing
Много си е добре този резултат. Simple Smile

Моят сега е 108 , а миналата година беше 148.

# 147
  • In someone's dreams
Здравейте, да ви питам нещо, в момента разглеждам един сайт за бебешки стоки и отдавна съм хвърлила око на бебешките шезлонги. Ползвали ли сте такъв и може ли бебо да спи в него или е само за игра?

Сайта е http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/95_99

# 148
Здравейте и от мен! Доста дълго се поизгубихна хоризонта ама сега почвам да си наваксвам! но изцяло се бях отдала на учене за държавните изпити.имах много глупости на главата и накрая вече съм щастлива че завърших и край...... край поне на дългите и нервни изпитни сесии. Сега съм на седмото небе и спокойна започвам само да се глезя и да си обръщам повече внимание!
Оносно ЖК - при мен се оказа пълна пародия от втория месец пия ферро фолгамма а дори не знам колко ми е хемоглобина Simple Smile добре че поне от време на време ми пускат "някакви" изследвания ама няма пък кой да ми каже резултатитета и аз съм решила вече сама да си ги взимам от лабораторията така ще си ги и снимам и после ще ги нося на лекарката! . МБ не са ми правили, вагинален преглед чак сега в 19 г.с., а за ехограф да не говорим аз си мисля че май "това чудо на природата" при мойта лекарка не се пуща изобщо! тя визуално си ни сканира и добре че поне от двете ни една е наясно със ситуацията- близнаци! Абе Здравна каса няма какво повече да говорим  Tired
За болките в дясното подребрие и аз дакажа че преди два дни си изкарах акъла като ме заболя! най често ме боли като седя дълго пред компютъра и  съм в една такава изкекерчена поза та в началото си мислех че сама си го правя и просто не трябва да се превивам и отпускам като седя( само в легнало положение и права не ме боли) След това помислих че може би е бъбрек,ама сега като пишете ми става ясно! вчера и аз бях на ФМ и там се видя че е дната госпожица така се е врътнала че каркът и е точно на това място и явно оизбутва дори може би смазва черното ми дробче  Rolling Eyes ама какво да се прави ще търпим  нали ще ставаме мами Simple Smile
Айде весел ден!  bouquet
P.S.може би съм единствената изостанала ама такива бяха обстаятелствата---сега започвам да мисля имена за беборанките!!! Вие сигурно отдавна вече сте забравили дори и споровете с половинките по този въпрос Simple Smile

# 149
ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ХРИСПИ най накрая бях се притеснила за тебе  bouquet
радвам се че всичко е наред и са свършили тея испити сега се отдай на себе си и бебоците  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт